V konzolové verzi hry World of Tanks se objevil legendární G.I.Joe

novinka  6
Martin Šmíd, 1. 7. 2021 13:11
Nedávno do populární free-to-play hry World of Tanks na konzolích PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S vyšlo velké rozšíření Modern Armor, díky němuž se v ní začaly objevovat mapy a tanky z moderních poválečných dějin. Nyní vývojáři oznámili, že je možné to zlu nandat nově i s podporou amerického hrdiny G.I.Joea. Pokud vás nový obsah zajímá, více se o něm dozvíte níže z tiskové zprávy, a přikládáme i launch trailer.

Tisková zpráva 

Dnes mohou hráči skočit do bitvy a hrát mise buď za hrdinské síly G.I. JOE, nebo svoji energii věnovat zákeřným agentům Cobra. To vše naservírováno ve více než 100 úrovních nového výbušného obsahu. Tato sezóna je nabitá výzvami a množstvím bezplatných odměn, jako jsou klíčové karty, zlato, stříbro, spotřební materiál, Boost Ops, Cobra 2D Premium Commander, tank T-54 First Prototype a skin „Cobra B.O.A.“ .

Držitelé Season Passu budou moci odemknout ještě více týdenních výzev a odměn, jako jsou velitelé 2D a 3D Duke a klasický G.I. Tank JOE MOBAT. Hráči s Ultimate Season Pass získají nejen standardní odměny, ale také odměny Season Pass a prestižní tank Cobra H.I.S.S. a Cobra 2D a 3D velitele při nákupu.

„Po vydání Modern Armor jsme chtěli letos v létě přidat další důvod k nadšení spuštěním obsahu založeného na franšíze slavného G.I.  JOE. S takovým vhodným tématem naše studio tvrdě pracovalo na integraci ikonických tanků, jako jsou MOBAT a H.I.S.S. a těšíme se, až vybalíme ještě více G.I. JOE obsahu v průběhu této sezóny! “ řekl TJ Wagner, kreativní ředitel pro World of Tanks Modern Armor.

Zdroj: Tisková zpráva

World of Tanks

ps4x360xoneps5xsx
Wargaming, Wargaming
Datum vydání hry:
12. 4. 2011
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Arkáda
KARTA HRY
8/10

Komentáře