Ve vánočním eventu World of Tanks bude hráče provázet Arnold Schwarzenegger a Milla Jovovich

novinka  6
Martin Šmíd, 25. 11. 2022 19:16
Vývojáři ze studia Wargaming dnes oznámili, že i letos bude probíhat v oblíbené free-to-play hře World of Tanks speciální vánoční event Holiday Ops. V něm se vůbec poprvé sejdou hollywoodské celebrity Arnold Schwarzenegger (Predátor nebo Terminátor) a Milla Jovovich (Resident Evil), které budou provázet hráče nejen ve verzi pro PC, ale také na konzolích a mobilních platformách. Níže v novince se podívejte na filmeček k eventu, ale také další podrobnosti.

„Hrála jsem hrdinku ve filmech založených na videohrách, ale tohle je vůbec poprvé, kdy jsem se já sama dostala do skutečné hry, a jsem připravená na akci!", říká Milla Jovovich, ambasadorka Holiday Ops/akční hvězda. „Dalším mým prvenstvím je, že hraji v hlavní roli s legendárním Arnoldem Schwarzeneggerem. S ním po mém boku povedeme hráče do kouzelné prázdninové vesnice a budeme rozdávat speciální dárky hráčům ve hře World of Tanks."

„Minulý rok jsem s World of Tanks zažil neuvěřitelný zážitek, a když jsem byl požádán o návrat, ihned jsem odpověděl 'I´ll be back'. Věděl jsem, že letošní akce bude opravdu výjimečná, a nemýlil jsem se. Je mi ctí hrát po boku úžasné Milly Jovovich, při naší první společné práci. Odměny a výzvy Holiday Ops jsou tentokrát ještě lepší a já mohu spojit dvě své oblíbené věci: svátky a tanky!", dodal Arnold Schwarzenegger, ambasador Holiday Ops/akční hvězda/majitel tanku.

Tankisté se s duem filmových trháků poprvé setkají v garáži, kde jim budou zadávat výzvy a úkoly. Když hráči tyto úkoly splní, získají předměty pro přizpůsobení Arnieho a Milly, jako jsou skiny tanků, tematické emblémy, nápisy, obtisky a velitelé. Hlasy Milly a Arnolda se objeví ve hře World of Tanks pro PC a konzole.

Christopher Chung, ředitel franšízy World of Tanks, uvedl, že je mu ctí, že Arnold a Milla poprvé v historii ozdobí obrazovky společně, a to ve hře World of Tanks.

„Stejně jako mnoho milionů našich hráčů po celém světě jsem v průběhu desetiletí sledoval filmy s Arniem a Millou zvlášť. Je to opravdu splněný sen, že můžeme spolupracovat s oběma světovými hvězdami na naší vůbec první oslavě svátků v rámci celé franšízy. Pro naše hráče bude připraveno něco speciálního, ať už si World of Tanks užívají na jakékoliv platformě," řekl Christopher.

World of Tanks Modern Armor

13. prosince - 2. ledna 2023

Hráči se mohou v nadcházející sezóně připojit k týmu Arnolda nebo Milly a zúčastnit se akce Holiday Ops a lovů. Mohou získávat odměny tím, že budou pracovat na dosažení cíle svého týmu; získávat body, za které si budou moci vyměnit úpravy a obsah Holiday Ops.

World of Tanks Blitz

17. prosince - 27. prosince 2022

Ve hře World of Tanks Blitz je k dispozici kompletní kalendář aktivit Holiday Ops. Přihlaste se do hry a automaticky obdržíte dárek: Arnolda a Millu a herní bonusy. Vyhrávejte bitvy a získávejte odměny s tématikou Arnolda a Milly, jako jsou kamufláže, sběratelské předměty a to nejlepší - profil Arnolda.

Zdroj: TZ

World of Tanks

ps4x360xoneps5xsx
Wargaming, Wargaming
Datum vydání hry:
12. 4. 2011
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Arkáda
KARTA HRY
8/10

Komentáře