Hra World of Tanks Console dostala moderní válčení

novinka  2
Martin Šmíd, 28. 4. 2021 10:23
Studio Wargaming nedávno oznámilo přípravu velkého rozšíření Modern Armor pro svoji úspěšnou free-to-play akci World of Tanks Console, díky němuž se v ní začnou objevovat mapy a tanky z moderních poválečných dějin. Nyní bylo oznámeno, že rozšíření je už venku, takže se můžete dát do válčení. Hra World of Tanks Console je dostupná na konzolích PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. „Poprvé v historii hry se objevují moderní bitvy, které do popředí přináší novou a mnohem rychlejší hru. Hráči také budou moci prozkoumat přidané funkce včetně nových map a spotřebního materiálu, 3D velitelů a samozřejmě rostoucí seznam pokročilých tanků z konce 20. století, stojí v popisku.

Tisková zpráva k uvedení rozšíření Modern Armor

Ve First Strike, premiérové epizodě, která zahajuje vydání ságy Modern Armor, se objevují dvě silné aliance: The Western Alliance a Eastern Alliance. Zjednodušeně tak ve hře proti sobě bude stát západ a východ jako ve skutečné studené válce. Tyto skupiny se mohou pochlubit celkem 18 tanky, které jsou okamžitě k dispozici hráčům k prozkoumání. Západní aliance přichází se skutečnou americkou mocí, v níž figurují M46A1 Patton, M47 Patton, M48A5PI Patton, M60’61 Patton, M60A1 Patton, M60A3 Patton, M1 Abrams, M1A1 Abrams, M1A2 Abrams. Východní aliance se vrhá do boje se silnou sovětskou silou, včetně T-72BM, T-44A, T-54 obr. 1949, Object 165, T-62, T-72A, T-72AV, T-72B a T-72BU. K dispozici jsou také dva prémiové tanky, které podporují moderní sbírky tanků hráčů.

TJ Wagner, výkonný producent World of Tanks Console, řekl: „Jsme rádi, že přinášíme moderní tanky a nové mapy navržené od základů, aby si je hráči mohli užít! S tanky, jako je T42 nebo M1A2 Abrams, budou hráči moci přepínat mezi epochami a zažít moderní tanky s novými výhodami, které zvýší jejich herní zážitek. Modern Armor je zatím naše největší evoluce a těšíme se, až se s First Strike vrhneme do bitev s komunitou World of Tanks Console! “

Kromě těchto nových tanků byly také vydány 3D velitelé s novými perky a  inovativní spotřební materiál. Hráči nyní mohou taktizovat své bitvy pomocí kouřových obrazovek nebo si postupem času obnovit životně důležité zdraví pomocí Hull Patches. Tento spotřební materiál ve spolupráci s dalšími moduly tanků pomůže hráčům vládnout vítězně na bojišti.

Se zavedením epoch Modern Armor také umožní hráčům prozkoumat 50 let studené války. Počínaje padesátými léty a dále jsou epochy rozděleny do tří samostatných časových období: Poválečná, Eskalace a Detente. Režim studené války také udrží bitvu vyváženou systémem matchmakingu založeným na éře.

Byly také přidány čtyři nové mapy s místy v jihovýchodní Asii, Německu, Norsku a na Středním východě. Hráči budou mít šanci probojovat se terénem, který je téměř dvojnásobný oproti současným mapám druhé světové války, což poskytuje další prostor pro nové strategické bojové příležitosti.

S vydáním Modern Armor a premiérové epizody First Strike se World of Tanks zavázala k měsíční kadenci nového obsahu, epizod a sezón, aby zajistila stálý přísun novinek pro hráče na Xbox i PlayStation.

Zdroj: Tisková zpráva

World of Tanks

ps4x360xoneps5xsx
Wargaming, Wargaming
Datum vydání hry:
12. 4. 2011
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Arkáda
KARTA HRY
8/10

Komentáře