God of War Ragnarök dostává vysoká hodnocení

novinka  52
Martin Šmíd, 3. 11. 2022 17:19
Už příští týden vyjde očekávaná akční hra God of War Ragnarök od vývojářů ze Santa Monica Studio. Sony si byla její kvalitou hodně jistá, a proto už nyní padlo embargo na recenze. Tu naší si určitě přečtěte, udělili jsme maximální hodnocení za fantastický příběh, skvěle napsané postavy i výbornou rozmanitou hratelnost. Vysoká hodnocení si ale hra odnáší i v zahraničí, jak se můžete podívat níže v novince.

 „God of War Ragnarök je strhující podívaná. Dokonalý scénář, perfektní herecké výkony, strhující akce – je to umělecké dílo.“ – 10/10 (IGN)

„God of War Ragnarök je vynikající hra a majákem toho, jak by měla vypadat příběhová hra. Díky vylepšenému bojovému systému, působivým novým nepřátelům a pohlcujícímu prostředí přináší God of War Ragnarök jeden z nejlepších a nejbohatších herních zážitků.“ – 10/10 (Attack of the Fanboy)

„God of War Ragnarök je důstojné pokračování a koncem God of War z roku 2018. Srdcem hry zůstávají její postavy a přináší nesmírně uspokojivou další kapitolku pro všechny - Krata, Atrea, Vracející se přátele i nové tváře." – 10/10 (EGM)

„God of War Ragnarök je speciální hra. Díky podmanivým hereckým výkonům, které nesou příběh až k dechberoucímu finále, je to hra, která splňuje naprosto vše.“ – 10/10 (VGC)

God of War Ragnarök má v současnosti hodnocení na Metacritic 95 a OpenCritic 94

Zdroj: TZ

God of War Ragnarök

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Sony Santa Monica Studio
Datum vydání hry:
9. 11. 2022
KARTA HRY
10/10

Komentáře