EA oznamuje Euro 12 pro FIFA 12

novinka  9
Martin Šmíd, 29. 3. 2012 11:32
Doposud bylo zvykem, že pokud se blížilo Euro nebo Mistrovství světa ve fotbale, EA doprovodila tuto událost oficiální hrou. Letos tomu tak nebude, protože se EA rozhodla, že raději vydá EURO jako doplněk pro hru FIFA 12. Ten bude dostupný už od 24. dubna za cenu 539,– Kč/1800MS bodů. EA SPORTS UEFA EURO 2012 nabídne všech 53 národních týmů členských zemí UEFA včetně České republiky, osm oficiálních stadionů turnaje a především velkolepou atmosféru jedné z nejsledovanějších sportovních událostí planety. V čele reprezentace své země se fanoušci mohou zapojit do turnajového režimu UEFA EURO 2012 online proti dalším celkům ve fázi základních skupin, postoupit do vyřazovacích bojů a nakonec se porvat o šanci získat titul mistra Evropy.

„Díky rozšíření UEFA EURO 2012 si můžou čeští fotbaloví fanoušci alespoň virtuálně vyzkoušet, jaké to je nastoupit ‚se lvíčkem na prsou‘ před desítkami tisíc fanoušků a bojovat za český národní tým na velkém turnaji. Atmosféru navíc umocní autentický český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného,“ uvedl Dušan Benža, zástupce EA SPORTS v ČR. „Aby si drama zápasů v reprezentačním dresu mohlo užít co nejvíce fanoušků, snížili jsme cenu hry FIFA12, která je k hraní UEFA EURO2012 nezbytná, o více než třetinu.“

Hra bude mít k dispozici funkci neustále aktualizovaných reálných událostí z průběhu kvalifikace i samotného turnaje UEFA EURO 2012, které hráčům umožní znovu prožít všechny dramatické okamžiky. Zcela nový režim Expedition, umožní hráčům vybudovat si, spravovat a vést vlastní tým proti dalším evropským reprezentacím a vymýšlet ideální strategii k podmanění fotbalové Evropy. K vedení svého týmu v roli kapitána si fanoušci vyberou oblíbeného evropského hráče nebo vlastního virtuálního profíka z hlavní hry FIFA 12.

První obrázky z EA Sports UEFA Euro 2012 najdete na kartě - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=fifa-12-3135 .
Zdroj: Tisková zpráva, EA

FIFA 12: UEFA EURO 2012

ps3x360
EA Sports, EA Canada
Datum vydání hry:
24. 4. 2012
KARTA HRY
7/10

Komentáře