Byl představen Season Pass pro hororovou akci The Callisto Protocol

novinka  30
Martin Šmíd, 25. 11. 2022 12:56
Už nějakou dobu víme, že hra The Callisto Protocol má Season Pass, v rámci něhož dostane po vydání další obsah. Vývojáři ho ale zatím blíže neupřesnili, takže jsme mohli doposud pouze spekulovat, co nakonec nabídne. Nyní byl ale Season Pass odhalen, takže už víme, že jeho obsahem je nové brnění, nový těžký režim i příběhové rozšíření. Více níže v novince, kde přinášíme popis Season Passu.

  • Outer Way Skin Collection: Noste brnění Outer Way, podzemního povstání proti UJC
  • Contagion Bundle: Objevte dokonalý zážitek ze survival hororu s novým režimem Contagion. S menším množstvím munice i zdraví, přizpůsobitelnou obtížností a permadeath, neexistuje žádná druhá šance na útěk z vězení Black Iron nebo hrůzám čekajícím pod povrchem Callista. Contagion Bundle bude obsahovat i třináct nových animací smrti hlavního hrdiny Jacoba a Watchtower Skin Collection.
  • Riot Bundle: Vydejte se do dříve neobjevených oblastí vězení Black Iron a bojuje s vlnami brutálních nepřátel. Sbírejte kredity na vylepšování zbraní nebo na výrobu nových, abyste přežili nápor protivníků tak dlouho, jak můžete. Riot Bundle bude obsahovat i dvanáct nových animací smrtí nepřátel a Engineer Skin Collection.
  • Příběhové DLC: Ponořte se hlouběji do hrůzostrašných tajemství The Callisto Protocol.


Nejzajímavější z celého Season Passu je bez debat příběhové rozšíření, o němž ale nic nevíme. Vývojáři už dříve ale oznámili, že mají do budoucna velké plány a hodlají hru rozšiřovat.

Zdroj: TZ

The Callisto Protocol

ps4xoneps5xsx
Krafton, Striking Distance Studios
Datum vydání hry:
2. 12. 2022
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře