Cosplay fotografie inspirované hrou The Last of Us Part II

novinka  27
Martin Šmíd, 24. 9. 2019 14:55
Akce The Last of Us Part II studia Naughty Dog patří mezi nejočekávanější hry současnosti. Už dnes večer bychom se měli dočkat minimálně nového traileru, ale očekává se i datum vydání a další podrobnosti. K této příležitosti Julie Hradilová (Juriet Cosplay) ve spolupráci s fotografem Lukášem Blažkem vytvořila pěkný set cosplay fotografií inspirovaných připravovanou novinkou, na které se můžete podívat níže. Přikládáme i krátký popisek od autorky.

Popisek fotek od autorky

Pro vykreslení správné post-apokalyptické atmosféry jsme si vybrali cínový důl Sauersack. Komplex tu nechala během druhé světové války vybudovat berlínská těžební společnost Zinnbergbau Sudetenland. V květnu 1945 byl opuštěn. V poválečném období došlo k demontáži technického zařízení a ukončení nákladného odčerpávání vody z podzemí, kilometry chodeb tak byly definitivně zatopeny.

Focení nám zabralo celý den a nebáli jsme se efektů za pomocí ohně, dýmovnic a umělé krve. Kolemjdoucím turistům jsme tak opravdu zpestřili návštěvu. Předlohou nám byl již zveřejněný gameplay trailer a první cinematic trailer. Snažili jsme se vykreslit podobně dramatickou atmosféru. Nyní s nadšením očekáváme datum vydání hry. :)

Další práci Juriet Cosplay můžete sledovat na facebookové stránce - odkaz.

Fotky

Všechny fotky v plné kvalitě si můžete prohlédnout kliknutím na následující odkaz . 

Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře