Nintendo Wii U

ZombiU (18)

• cirda
    cirda

@JimmyTulipan: 😀😀😀😀😀

• JimmyTulipan
    JimmyTulipanDIVIZE_2
    11

Jo, stalo. Tam je bugnuty vsechno.

• cirda
    cirda

Já hraju teprve chvilku a už mám bugnuty hlas toho typka, co mě vede. Titulky jedou, ale zvuk není. Stalo se to taky někomu z vás? Doufám, že mě nepotká ten Bug s kanistrem, jak jste tady psali

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5
    1

Druhy dil bych bral vsema deseti. Ta hra mela super atmosferu a v podstate ji kazily jen ty bugy. Jinak jsem si ji fakt uzil.

• JEDImfp
    JEDImfp-
    2

nebude pokracovani? me ta hra hodne bavila,koupil jsem si diky ni wiiu a pak to i na PS zplatinoval

• LPTroll
    LPTroll

@Arrozo: Mě bohužel nepomohl ani nechat si zabít postavu, vypnutí hry ani nic dalšího:/

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5
    1

No jo, toho datumu jsem si nevsiml...tak snad to dohraje no :-D

• s0ader CZ
    s0ader CZ
    3

OneEightTurbooo se dočkal odpovědi po 2 a půl letech 😂😂 snad to konečně dohraje. 😁😁

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5
    3

OneEightTurbooo: Zkus se nechat zabit...me to pomohlo viz bug nahore. Obecne, to pomaha, co jsem tak cetl na netu. Ale ja hral WiiU verzi, tak bych mozna cekal, ze ps4 uz odladi, protoze hra je to fakt bozi, az na ty bugy, kvuli ktrerym bych dal tak 7/10...

• LPTroll
    LPTroll

@OneEightTurbooo: Bohužel se jedná o glitch, který hru trápí už od vydání. Včera se mi to při hraní PS4 verze stalo taky. Co jsem tak pročítal zahraniční fóra, tak Ubisoft chybu nikdy neopravil a jediná možnost je začít hru úplně od znova..:/

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Hraje to někdo? přijde mi, že ta hra má závady měl jsem najít kanystr u benzínové pumpy a nebyl tam. Setkal jste se s tím někdo nebo ne? dá se to nějak vyřešit nebo musím začít od znova Předem děkuji

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

link tak to na to asi dlabu, znova to hrat nehodlam[s13]

EDIT:Tak mi pomohlo nechat se zabit a pak byl pruchod v Memorial volny...dohrano...

• Seth123
    Seth123

arrozo tos dohrál :D. Pokud umřeš při útěku, tak konec a jede se zase od znovu.

Taky jsem zhebl

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Normalne v safe house, vsechny zkratky zavreny, a mam najt predmety meho predchoziho survivora...nemuzu najit cestu do palace undergroud, a nemohu se tam dostat anipres memorial...mimochodem, vsechny mapy smazane...jako, bych byl v lokacich poprve...

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Tak to skusime inak, ked ta zabili, kde si sa prebral? :D

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

To vim, taky jsem to psal nahore, ja se tam nemohu dostat jelikoz je to mise, kdy zdrham z podzemi palace smer safe house...jenze kdyz jdu smer safe house do podzemi palace, tak se tam pres memorial nedostanu z duvodu zablokovanych dveri z opacneho smeru, nez tam prijdu - s prvnim survivorem jsem ji nstihl otevrit...to vim, ze musim pesky, jenze ja se nemohu dostat zpet do palace underground ani z jednoho smeru, protoze jsou vsechny dvere zamceny...proto se ptam, jestli tam je nejakej figl, jak se tam dostat..

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Musis ist peso, ako odides zo safe house dverami, pri tom stacionarnom machine gune na tom vyvysenom balkoniku chod odbockou dolava, dole schodmi a cez dvere, pokracuj dalej a eventuelne dojdes do memorialu.

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Ahoj, potrebuju poradit. Jsem uz ve finalni fazi v ukolu Escape palace underground a ve Victoria memorial me zabili. Jak se tam dostanu znova? Ze safe house nemohu, protoze tam jsou jedny dvere se zavrou z druhy strany. A naopak se nemohu dostat zpet do Palace underground, at jdu odkudkoliv, tak narazim na zamcene dvere, short cuts jsou vsechny zavrene - nechapu...snad to neni nejakej bug, jelikoz behem hry se mi stalo, ze jsem treba vsechy ty dopisy musel najit 2x...jinak dobra hra, ale tech chyb...diky za jakekoliv rady...

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.