Playstation 4

Youtube APP (15)

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Tak nakonec se můžu přihlásit ale pouze skrz google účet a ne přes ten youtube účet. Když se přihlásím dostanu na výběr youtube profil nebo google profil ale přihlásit se lze pouze skrze google profil. Na PC když se přihlásím na googlu tak tam jsem přihlášen pod google profilem a na youtube pod tím youtube profilem.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Já už včera nahrál video na youtube. Takže u mě už je vše ok [s14]

• Vibo
    Vibo

Tak jsem se včera večer konečně přihlásil :) nahráváni na YT jsem nezkoušel, tak nemůžu říct. Díky ještě jednou všem za komenty.

• H0nzaB_CZ
    H0nzaB_CZ

Taky sem s přihlášením měl problém, ale na druhý den už šlo v pohodě.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    1

Take mam problem. Na youtube se prihlasim, dokonce se mi snad i povedlo propojit s PSN. Ale porad mi nefunguje nahravani na youtube

• jirka023
    jirka023

To mas opravdu jen pocit . Normalne jsem prihlasen pod svym uctem [s1]

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Mě to včera taky nešlo. Dnes jsem to ještě nezkoušel. Jinak mám pocit že někteří zde ten problém nepochopili. Přehrávat videa jde jen se nejde přihlásit pod svým účtem youtube.

• japonec
    japonecCZ

včera jsem to stáhl a v pohodě :)

• Vibo
    Vibo

Díky za ohlasy :) uklidnili jste mě, že v tom nejsem sám [s16]

• jirka023
    jirka023

Mně to funguje.Normálně se na něj bezproblemu přihlásím.

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Taky se nemohu prihlasit a je nas mnoho, problem pry uz Sony a Google resi.

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda

Ja to stahoval dnes rano, a v pohode to jede. Porve to to teda nechtelo, az se stahl update tak jsem najel na nej, naintaloval se a yt jelo.

• Jirka
    Jirka

Taky to stejný, nejde se přihlásit [s13]

• Unholyu
    Unholyu;)

Ahoj stejny problem

• Vibo
    Vibo

Zdravím, včerejší update přinesl mimo jiné také oficiální Youtube aplikaci. Nedaří se mi však do ní přihlásit [s13] Hlásí to problém s připojením na server, nebo nedostupnost serveru.

Máte někdo stejný problém ? Díky za odpovědi

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.