Tak nakonec se můžu přihlásit ale pouze skrz google účet a ne přes ten youtube účet. Když se přihlásím dostanu na výběr youtube profil nebo google profil ale přihlásit se lze pouze skrze google profil. Na PC když se přihlásím na googlu tak tam jsem přihlášen pod google profilem a na youtube pod tím youtube profilem.
Mě to včera taky nešlo. Dnes jsem to ještě nezkoušel. Jinak mám pocit že někteří zde ten problém nepochopili. Přehrávat videa jde jen se nejde přihlásit pod svým účtem youtube.
Zdravím, včerejší update přinesl mimo jiné také oficiální Youtube aplikaci. Nedaří se mi však do ní přihlásit [s13] Hlásí to problém s připojením na server, nebo nedostupnost serveru.
Máte někdo stejný problém ? Díky za odpovědi
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Youtube APP (15)
Tak nakonec se můžu přihlásit ale pouze skrz google účet a ne přes ten youtube účet. Když se přihlásím dostanu na výběr youtube profil nebo google profil ale přihlásit se lze pouze skrze google profil. Na PC když se přihlásím na googlu tak tam jsem přihlášen pod google profilem a na youtube pod tím youtube profilem.
Já už včera nahrál video na youtube. Takže u mě už je vše ok [s14]
Tak jsem se včera večer konečně přihlásil :) nahráváni na YT jsem nezkoušel, tak nemůžu říct. Díky ještě jednou všem za komenty.
Taky sem s přihlášením měl problém, ale na druhý den už šlo v pohodě.
Take mam problem. Na youtube se prihlasim, dokonce se mi snad i povedlo propojit s PSN. Ale porad mi nefunguje nahravani na youtube
To mas opravdu jen pocit . Normalne jsem prihlasen pod svym uctem [s1]
Mě to včera taky nešlo. Dnes jsem to ještě nezkoušel. Jinak mám pocit že někteří zde ten problém nepochopili. Přehrávat videa jde jen se nejde přihlásit pod svým účtem youtube.
včera jsem to stáhl a v pohodě :)
Díky za ohlasy :) uklidnili jste mě, že v tom nejsem sám [s16]
Mně to funguje.Normálně se na něj bezproblemu přihlásím.
Taky se nemohu prihlasit a je nas mnoho, problem pry uz Sony a Google resi.
Ja to stahoval dnes rano, a v pohode to jede. Porve to to teda nechtelo, az se stahl update tak jsem najel na nej, naintaloval se a yt jelo.
Taky to stejný, nejde se přihlásit [s13]
Ahoj stejny problem
Zdravím, včerejší update přinesl mimo jiné také oficiální Youtube aplikaci. Nedaří se mi však do ní přihlásit [s13] Hlásí to problém s připojením na server, nebo nedostupnost serveru.
Máte někdo stejný problém ? Díky za odpovědi
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.