Akční TPS

Watch Dogs PS4 (113)

• klimo92
    klimo92PS4/PC

Ahoj, mám problém s hotspoty, který mi brání v získání platinové trofeje. V postupu se mi ukáže 97/100 a v aplikaci 100/100.. neví někdo jak na to ?? Díky :)

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Myslím jenom sledování. Nejhorší je to, že to asi moc lidí už nehraje. Budeš muset zkoušet a doufat že se povede.

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Kdyby tu byl někdo ochotný byl bych rád. Už od včerejška hackuju a sleduju a zatim mě to nikdo neoplatil.

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Jo to vim. Zkusim to ještě párkrát zatim se nikomu nechtělo mě sledovat. Jen se zeptám. Platí to i pro hackování nebo jen sledování?

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo
    1

Rád bych pomohl, ale už to nemám. To není tak těžký, stačí když někoho budeš sledovat a on ti to vrátí. Takhle jsem to udělal já. Poznáš to podle toho když dáš pauzu a bude se ti hejbat pozadí ( auta jezdit, lidi budou chodit atd. ) když tě nikdo nesleduje, tak se to nehejbe.

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Hledám dobrou duši která by mi pomohla s jednou trofejí ve Watch Dogs na PS4. Jde o online sledování. Potřebuju aby mě někdo sledoval je to skrytá trofej Tracked a jako poslední mi chybí do platinovky. Dík

• zuzzara
    zuzzara

Zdravim,tak to se mi taky stalo, byl pořád zalezlej za konťákem a ani se nehnul, zřejmě chyba ve hře. Pomohla jediná věc - udělat tu misi kompletně od začátku znova.

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Tahle trofka je taky jedna z těch začarovaných. Musíš prostě zkoušet + mrkni na nějaké videjka na YT.

• Michfa
    Michfa

Zdravím, potřeboval bych pomoct s trofejí Traced - Get Tailed 5 times. Navíc mi přijde, že už mě sledovalo víc než 5 lidí a trofej nikde. :/

• Muad Dip
    Muad Dip

Ahoj mam ještě otázku k trofeji Disk Space Full- nedostal jsem skladbu Conduction (Santiago & Bushido Remix)najdu ještě někde jinde?? Díky

• kepkin
    kepkinPLZEŇ

jo dostaneš.. splňuj vedleší mise a tak.. a postupem času to získáš :)

• Muad Dip
    Muad Dip

Čau mám otázku - a to když už mám zkušenosti naplno dostanu ještě body dovednosti?? Chybí my totiž 3 abych měl celej strom. Díky

• Ribergonber
    Ribergonber

Lidi omlouvám se, chyba byla na mé straně. Dělal jsem to blbě :( :D Trofej už mám hotovou :)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

JJ,QR mám,všechny jdou při freeroam.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

všechny QRka jsem dodělal až po dohrání příběhu a v žádnej misi nebyl QR přítomnej

• mulighan
    mulighanForrest G.

Nebude ten QR kód součásti příběhový mise? Nic jinýho mě nenapadá, proč by nešel ten poslední QR kód hacknout.

• Ribergonber
    Ribergonber

Dělal jsem to i podle videii na Youtube a nic. Ve videu to udělal hned a mě to ani ten hack nenabídne ze stejné kamery.[s8]

• bezatom99
    bezatom99
    1

Ribergonber:Kdyz na nej najedes spravnou kamerou a posklada se ti do presneho tvaru tak musi jit hacknout.pote ti prehraje zvuk.zaznam a muzes hledat dalsi..

• Ribergonber
    Ribergonber

Ahoj lidi

Mám problém s QR Code. Nejdou mi hacknout. Myslel jsem, že se mi průběžně otevřou s příběhem, ale už mám před sebou jen finální misi a stále nic. Kde jsem prosím udělal chybu? Nebudu hrát celou hru znovu.

• boubera
    bouberaSony

Díky, zkusim to nějak najít no. Po městě jsem naběhal hodně. Už jen tahle trofej do platiny. Tak snad to najdu [s4]

• 426kahemi
    426kahemi

boubera: link [s1]

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Tři songy dostaneš v průběhu mise. Myslím že to je 2,3,4 akt.

• kepkin
    kepkinPLZEŇ

Běhej po městě.

• boubera
    bouberaSony

Zdary lidi nemáte nějakou radu jak sehnat hudbu do mobilu. Nemám dva songy.. Vím, že musím i objíždět stánky. Ale nějaký upřesnění? [s8]

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Hotovo [s6]

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Tak to jsme na to tom úplně stejně, občas mám tendenci prohodit ovladač televizí.

• metlicka
    metlickametlicka

Všechny trofeje hotovy,jen ta zatracená chlastací trofej!!!!! Mít po ruce vývojáře,přetrhnu je na půl a omlátím jim tu hru o hlavu.Zkouším ji už čtrnáct dní.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

a ty ostatni minihry nejsou treba na 10ty lvl?

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Už mám dva hotový a zasekl jsem se u toho blba v Panwe v 6 lvl. [s3] Občas by se mi hodil ješte druhej človek [s6]

• jack210
    jack210PS5

To ti verim ,je to vopruzovka :D Samy nudny minihry jsou ve WD

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.