Ahoj, mám problém s hotspoty, který mi brání v získání platinové trofeje. V postupu se mi ukáže 97/100 a v aplikaci 100/100.. neví někdo jak na to ?? Díky :)
Rád bych pomohl, ale už to nemám. To není tak těžký, stačí když někoho budeš sledovat a on ti to vrátí. Takhle jsem to udělal já. Poznáš to podle toho když dáš pauzu a bude se ti hejbat pozadí ( auta jezdit, lidi budou chodit atd. ) když tě nikdo nesleduje, tak se to nehejbe.
Hledám dobrou duši která by mi pomohla s jednou trofejí ve Watch Dogs na PS4. Jde o online sledování. Potřebuju aby mě někdo sledoval je to skrytá trofej Tracked a jako poslední mi chybí do platinovky. Dík
Zdravim,tak to se mi taky stalo, byl pořád zalezlej za konťákem a ani se nehnul, zřejmě chyba ve hře. Pomohla jediná věc - udělat tu misi kompletně od začátku znova.
Ribergonber:Kdyz na nej najedes spravnou kamerou a posklada se ti do presneho tvaru tak musi jit hacknout.pote ti prehraje zvuk.zaznam a muzes hledat dalsi..
Mám problém s QR Code. Nejdou mi hacknout. Myslel jsem, že se mi průběžně otevřou s příběhem, ale už mám před sebou jen finální misi a stále nic. Kde jsem prosím udělal chybu? Nebudu hrát celou hru znovu.
Všechny trofeje hotovy,jen ta zatracená chlastací trofej!!!!! Mít po ruce vývojáře,přetrhnu je na půl a omlátím jim tu hru o hlavu.Zkouším ji už čtrnáct dní.
Watch Dogs PS4 (113)
Ahoj, mám problém s hotspoty, který mi brání v získání platinové trofeje. V postupu se mi ukáže 97/100 a v aplikaci 100/100.. neví někdo jak na to ?? Díky :)
Myslím jenom sledování. Nejhorší je to, že to asi moc lidí už nehraje. Budeš muset zkoušet a doufat že se povede.
Kdyby tu byl někdo ochotný byl bych rád. Už od včerejška hackuju a sleduju a zatim mě to nikdo neoplatil.
Jo to vim. Zkusim to ještě párkrát zatim se nikomu nechtělo mě sledovat. Jen se zeptám. Platí to i pro hackování nebo jen sledování?
Rád bych pomohl, ale už to nemám. To není tak těžký, stačí když někoho budeš sledovat a on ti to vrátí. Takhle jsem to udělal já. Poznáš to podle toho když dáš pauzu a bude se ti hejbat pozadí ( auta jezdit, lidi budou chodit atd. ) když tě nikdo nesleduje, tak se to nehejbe.
Hledám dobrou duši která by mi pomohla s jednou trofejí ve Watch Dogs na PS4. Jde o online sledování. Potřebuju aby mě někdo sledoval je to skrytá trofej Tracked a jako poslední mi chybí do platinovky. Dík
Zdravim,tak to se mi taky stalo, byl pořád zalezlej za konťákem a ani se nehnul, zřejmě chyba ve hře. Pomohla jediná věc - udělat tu misi kompletně od začátku znova.
Tahle trofka je taky jedna z těch začarovaných. Musíš prostě zkoušet + mrkni na nějaké videjka na YT.
Zdravím, potřeboval bych pomoct s trofejí Traced - Get Tailed 5 times. Navíc mi přijde, že už mě sledovalo víc než 5 lidí a trofej nikde. :/
Ahoj mam ještě otázku k trofeji Disk Space Full- nedostal jsem skladbu Conduction (Santiago & Bushido Remix)najdu ještě někde jinde?? Díky
jo dostaneš.. splňuj vedleší mise a tak.. a postupem času to získáš :)
Čau mám otázku - a to když už mám zkušenosti naplno dostanu ještě body dovednosti?? Chybí my totiž 3 abych měl celej strom. Díky
Lidi omlouvám se, chyba byla na mé straně. Dělal jsem to blbě :( :D Trofej už mám hotovou :)
JJ,QR mám,všechny jdou při freeroam.
všechny QRka jsem dodělal až po dohrání příběhu a v žádnej misi nebyl QR přítomnej
Nebude ten QR kód součásti příběhový mise? Nic jinýho mě nenapadá, proč by nešel ten poslední QR kód hacknout.
Dělal jsem to i podle videii na Youtube a nic. Ve videu to udělal hned a mě to ani ten hack nenabídne ze stejné kamery.[s8]
Ribergonber:Kdyz na nej najedes spravnou kamerou a posklada se ti do presneho tvaru tak musi jit hacknout.pote ti prehraje zvuk.zaznam a muzes hledat dalsi..
Ahoj lidi
Mám problém s QR Code. Nejdou mi hacknout. Myslel jsem, že se mi průběžně otevřou s příběhem, ale už mám před sebou jen finální misi a stále nic. Kde jsem prosím udělal chybu? Nebudu hrát celou hru znovu.
Díky, zkusim to nějak najít no. Po městě jsem naběhal hodně. Už jen tahle trofej do platiny. Tak snad to najdu [s4]
boubera: link [s1]
Tři songy dostaneš v průběhu mise. Myslím že to je 2,3,4 akt.
Běhej po městě.
Zdary lidi nemáte nějakou radu jak sehnat hudbu do mobilu. Nemám dva songy.. Vím, že musím i objíždět stánky. Ale nějaký upřesnění? [s8]
Hotovo [s6]
Tak to jsme na to tom úplně stejně, občas mám tendenci prohodit ovladač televizí.
Všechny trofeje hotovy,jen ta zatracená chlastací trofej!!!!! Mít po ruce vývojáře,přetrhnu je na půl a omlátím jim tu hru o hlavu.Zkouším ji už čtrnáct dní.
a ty ostatni minihry nejsou treba na 10ty lvl?
Už mám dva hotový a zasekl jsem se u toho blba v Panwe v 6 lvl. [s3] Občas by se mi hodil ješte druhej človek [s6]
To ti verim ,je to vopruzovka :D Samy nudny minihry jsou ve WD
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.