Akční FPS

watch Dogs - Hacknuti... (22)

• bezatom99
    bezatom99
    1

newborec:jde to, pri misi zmackni tlacitko options a vyber moznost prerusit misi.a pak se kni muzes klidne vratit..

• newborec
    newborecnewborec

Jediný, co mi vadí, že nejde odejít z mise, když se mi nějak nedaří ji dodělat. Třeby bych si zajezdil, odpočal a pak ji rozehrál znova. Ale to snad nešlo ani u GTA IV

• joemad
    joemad

zdravim mam podobnej problem, kampan dohrana vse hotovo jen se mi na mape neukazal posledni zataras je to posledni vec plus to ozirani co mi chybej pekne me to s..e pochybuju ze je jiny reseni nez to rozjed znovu

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

ja se do ty hry nemuzu poradne dostat, takovou nudu jsem jeste nezazila, mozna ze to dal bude lepsi ale zatim me to jen nudi, moc propracovany to neni, je to jak naka arkada, nechci tu nekomu kazit hru, asi jsem moc narocna

• Loser
    Loser
    2

Pro ty co tu brečí že se jim neukazuje poslední mise od toho či onoho,jak napsal antikristo,musíte pokračovat v kampani a otevře se vše.tak než začnete plácat kraviny že je to zabugovana hra,tak nejdřív popřemýšlejte!!!!je to výborná hra. Za mě určitě 8/10

• Muad Dip
    Muad Dip

Senator: tak jsem hral online a tam dostavaš uplne jine body vubec nevím co stím :-(

• senator
    senator

Muad Dip: hraj hodně online a dostaneš tolik bodů kolik je potřeba.

• Muad Dip
    Muad Dip

Čau mám otázku - a to když už mám zkušenosti naplno dostanu ještě body dovednosti?? Chybí my totiž 3 abych měl celej strom. Díky a sorry vím že to jsem nepatří

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4
    3

Clovek musí odehrat urcitou cast kampane aby se vam vse otevrelo,chapeme?

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

psal jsem ze to je ohledne online... Jinak by se to asi jen tak v hlavni otevrene misi (svete) nestaloo...

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Těma určitýma myslíš co? Fixery, konvoje? nebo je to fuk?

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja uz dodelal ty zbrane a ta posledni se ti neotevre, dokud neudelas urcity mise..

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Kr4tos: díky za tip, ale ty zvukový nahrávky taky sbírám. A to nevysvětluje, proč se mi neukázal poslední úkryt gangu. Tam žádný nahrávky nejsou :D Watch_Bugs :D

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10
    3

Geobbu: musis delat a odemykat vse ostatni, to znamena i ty nahravky co jsou u tech zbrani, pac ty nahravky te zavedou na dalsi stopu..Taky jsem to hledal a nic.. Od kazdyho clovek musi mit urcitej pocet otevrenyho aby se otevrelo dalsi..

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    11

Já jsem zase dostal trofej za odemčení všech ctosa to jsem je ještě neměl všechny haknutý. Pět let vývoje a takovej výsledek. Za mě je to docela nudná hra, víc jak 6 z 10ti u mě nedostane.

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Geobbu: Mám úplně to samy jak to bylo se zbraněmi tak i teď s gangy poslední prostě nikde u zbraní se potom náhle objevil ale teď ty gangy vůbec

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Nebudu zbytečně zakládat novej topic. Taky se vám zdá, že ty vedlejšáky jsou na beton zabugovaný? Dělám mise úkryt gangu - mám 14/15 a poslední na mapě prostě NENÍ! další, dělám vyšetřování zbraní... mám 8/10 a opět, poslední dvě zkrátka na mapě nejsou :D stejná věc se mi stala s hotspotama, ale tam jsem tu poslední budovu naštěstí objevil pomocí telefonu. stalo se to někomu? Pokud vím, tak pokud má člověk všechny ctOS věže hacknutý, ikony s misema včetně těch vyšetřovacích by měli bejt na mapě.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

je to ohledne online , jak mate desifrovani ,zavody ,volna jizda a ja jsem byl v tom kontraktu Sledovani Fixera... A nakonec vse jsem ztratil ... Vsechni dovednosti ohledne hacknuti mam a najednou po tomhle incidentu ovladam jen simafory na krizotkach..

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

Pise to- Odemknete dokoncenim ,nemohou se schovat .....Podle me mi vzal tim vse co jsem mel a ted to potrebuju zpet od nej ale asi jak kdyz mam jakosto BAN na online kontrakt ....Omg

• matewr84
    matewr84
    4

Jaksi jsem z tvého písemného projevu nepochopil o co jde. Bez urážky.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE
    2

Mile rád budu sledovat tento námět [s6] máš ode mě lajk chlape.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    11

[s2] Zdavim ,stalo se mi ze jsem hledal a pozoroval hrace kery ale nesmel vedet ze ho sleduji ze chci ziskat jeho profil....V s bylo v poho ale pak najednou jsem to posral a aistil me a nasleze zabil...No a od te doby jsem se zbudil ve starem obleceni a vsechny Hacknuti co jsem mel jsou fuc jako ( Most,zaterasy,vrtulnik,sloupy,atd..) a zbyl mi jen ovladani Simaforu [s8][s15] A to neni vse posleze nemmohu jit do online kontraktu pac mam odemknout kde jsou schovani no proste jsem hepochopil ...Jestli mise nebo co ma delat.. PROSIM NEVITE CO S TIM?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.