Já mám nooťase od Fujitsu Siemens a sem s nim spokojenej stál mě 29000Kč ale žádnou hru jsem na něm ještě nehrál. Chystám se na Age of Conan, ten by měl makat v poho, akorád mám Visty tak snad bude šlapat v poho [s8]
jo ty mini nootbooky vypadaj pekne jenom by me zajimalo jak maj dobry baterky jak dlouho to vydrzi, jinak ja budu muset prikoupit do kompu dalsi operacni pamet asi 2GB ted uz je to do 5kilca coz je vpoho to uz budu mit 3 gb a mam xp tak to by melo fachat vse protoze grafiku mam docela slusnou na to na jaky rozliseni hraju
MAggot ale rodiče to asi všeobecně myslet nebudou pochybuju že mi koupí notas za 20-30 000 :( :D Spis tak do 15 000 radeji kolem te 10 000 a ty mrnousi me taky zaujali
ja premyslim nad nakym tim mrnousem , za +- 10litru se da koupit uz vcelku slusnej a na takovi to tahani do skoly to bohate dostacuje, nezaparis tam sice zadny novinky ale kdyz se nudis tak pustis treba GTA2, nebo nakou starou pecku a je to.
Apple dělá nesmírně kvalitní PC... jak říkáš, nic si na nich nezahraješ, ale jsou výborný vzhledem ke kvalitě provedení a funkčnosti systému. Rozhodně dobrá volba.
jj az nejaka ta pecka pride tak urcite taky poridim poradnej notas nebo PC. To moje je uz 3 roky stare 1.8Ghz, 512mb, Ati Radeon 9800 (je to snad jen 126mb)
Ondreas, proboha co to je? :D On dá několik postů po sobě a nedávají smysl...Založí téma o vylepšování PC a pak tam píše co jsou podle něj blbý a dobrý hry :D
vylepšit si počítač (42)
Já mám nooťase od Fujitsu Siemens a sem s nim spokojenej stál mě 29000Kč ale žádnou hru jsem na něm ještě nehrál. Chystám se na Age of Conan, ten by měl makat v poho, akorád mám Visty tak snad bude šlapat v poho [s8]
jo jo maggi souhlasim..., ted mam na 5 let PS
To je na každým... mít prachy, tak bych si poskládal pořádný PC.
osobně bych radši koupil PS3 s 3 hrama, než jednu grafiku, která bude za půl roku zastaralá...ale to je tim že pc moc nemusim
Ohlášená nVidia GeFore 295 GTX... dvě jádra, vypadá moc silně. Bohužel stejně extrémní je i cena, která se bude pohybovat kolem 15 tis.
jo ty mini nootbooky vypadaj pekne jenom by me zajimalo jak maj dobry baterky jak dlouho to vydrzi, jinak ja budu muset prikoupit do kompu dalsi operacni pamet asi 2GB ted uz je to do 5kilca coz je vpoho to uz budu mit 3 gb a mam xp tak to by melo fachat vse protoze grafiku mam docela slusnou na to na jaky rozliseni hraju
koukam Z.M.R.D.I maj přehled :D
Asus EEPC řada jsou krásný... daj se sehnat i za 6500 Kč, někde snad i míň. Stál by za hřích...
MAggot ale rodiče to asi všeobecně myslet nebudou pochybuju že mi koupí notas za 20-30 000 :( :D Spis tak do 15 000 radeji kolem te 10 000 a ty mrnousi me taky zaujali
Tak já to myslim tak všeobecně... :D
ja premyslim nad nakym tim mrnousem , za +- 10litru se da koupit uz vcelku slusnej a na takovi to tahani do skoly to bohate dostacuje, nezaparis tam sice zadny novinky ale kdyz se nudis tak pustis treba GTA2, nebo nakou starou pecku a je to.
prý dobrý volba :D já to neplánuju si ted koupit možná nějak za rok nebo v létě [s1]
Apple dělá nesmírně kvalitní PC... jak říkáš, nic si na nich nezahraješ, ale jsou výborný vzhledem ke kvalitě provedení a funkčnosti systému. Rozhodně dobrá volba.
To mě se líbí 13" a 15"MacBook od Apple ale jsou dost drahý a málo které hry si zahrajetena Macu [s13]
tak ja mam AMD 2600+ 1,8Ghz, 512 ramek, GForce 5200 FX (128), neco prez 5 let stary a uz do toho nedam ani korunu :D
Velký PC už bych si taky asi dnes nekoupil... šáhnul bych po nějakým Sony VAIO...
jj az nejaka ta pecka pride tak urcite taky poridim poradnej notas nebo PC. To moje je uz 3 roky stare 1.8Ghz, 512mb, Ati Radeon 9800 (je to snad jen 126mb)
Rád bych so poskládal počítač... ani ne na hraní, ale prostě si složit a vymakat pěknej a slušněj stroj.
Přesně tak roly30 na co si kupovat NEW-POWER grafiku do pc když si na ní zahraji pak dvakrát [s14] Penízky raději investuji do her na konzole [s1]
taky bych si mohl poridit lepsi grafarnu zatim na PC nejak ani nic nechci hrat
no asi pudu do 9600GT protože tam rosfakam hafo her
9600 GT je za svojí cenu celkem slušná karta... jak říká SeeD, 9800 je ještě lepší, bohužel za větší cenu.
Ja ted v pc mam 9600gt OC. Zalezi, co cekas, 9800gt je o chlup lepsi a ne o moc drazsi, dalsi rady jsou uz cenove hodne daleko.
Já myslím že ne protože mě hraní na pc nebaví [s6] , ale to jenom muj čistě subjektivní názor [s14] nikomu ho nevnucuji [s1]
myslíte že se vyplatí si koupit Ge Force 9600GT??ci si ho přát k vánocům, někdo říká že je super a někdo zase že stojí za hovno, tak jak?
... o co de ? [s14]
BAN bych dal..
Ondreas, proboha co to je? :D On dá několik postů po sobě a nedávají smysl...Založí téma o vylepšování PC a pak tam píše co jsou podle něj blbý a dobrý hry :D
[b]Komentář byl editován: 06/12/2008 15:33[/b]
[b]Komentář byl editován: 06/12/2008 16:41[/b]
Hlavne nedávaj za sebou 4 posty... [s8]
blbá hra je totalyspies špijonky :D:Dto existuje?jinak nekdy to vidim na jetyxu:D
PROTOŽE JE TAQM BLBÁ GRAFIKA
na PC jsem hodne paril WarRock to byl narez...
nejlepší hra pro mě je Sniper Elite
mysliš naruto na ps3?
blbá hra je totalyspies špijonky
dobrá hra je brother is arms [s7]
nhl09 je dost dobrá hra v konzolích je to nejlepší [s1] [s2] [s3] [s5] [s4] [s6] [s7]
nejhorší hra je naruto [s15] [s13]
Tečku na monitor si udelal kamarad, aby nemusel zoomovat v counter striku :)
[s15] [s9] [s10] [s5] problém je v tom že se při nějaký hrách dělají tečky na obrazovce. [s6]
[s15] [s15] [s10] počítač není počítač bez miši. [s7] [s8]
1.klávesnice+2.reproduktory.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.