Playstation 3

Volant G25 (59)

• jose79
    jose79

hmmm. a je to tady objevila se mi na volantu vůle v uložení, na funkci živočicháře to nemá vliv , ale příšerně mě to rozčiluje [s5] a docela tušim čim to bude tou příšernou kalibrací. Křup jedna strana křup druhá , kdo ho má doma asi zná....

Zkoušel jsem ho rozebrat , ale zasek jsem se na těch upínákách.... měl ho už nikdo z vás rozebranej?

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

pokud si chceš podobně jako já splnit dětský sen a mít pořádný volant a přitom nejsi úplný fanatik, že bys u toho seděl každý den a nechceš za to dávat majlant, tak je Logitech Driving Force Pro GT nejlepší volbou na trhu...G25 už je zbytečný a drahý luxus, který většinou ani nevyužiješ. Pro GT je výborný, nenapadá mě, na co bych si u něj mohl stěžovat...snad jen, že ty pedály jsou z plastu (i když tvrdého), ale problémy jsem zatím za ty 4 měsíce neměl žádné, takže fakt doporučuju.

Jen radím nekupovat to přes net. Já to kupoval asi přes 5 internetových obchodů, kde mi furt psali, že to naskladňují a furt nic, až mi například v surtep.cz automaticky po 3 měsících čekání bez jakékoliv informace nebo omluvy objednávku sami stornovali. Vyřešil jsem to tak, že jsem nakonec objížděl obchodní centra a v Comfor shopu v Ostravském shopping parku jsem ho koupil za 3500, tedy o 700 více, než kolik mi slibovaly tyhle "skvělé netové obchody".

Poslední věc je, že za ty 4 měsíce jsem na něm hrál tak dohromady 4 hodiny. Ono moc nejde kombinovat hraní a vysokou školu [s8]

Tak snad Ti moje rady pomohly, přeju příjemný nákup [s14]

• Lubino1
    Lubino1

Sotysnake : Záleží co vše od volantu očekáváš, pokud budeš volant kupovat , zaměř se výhradně na volant od firmy Logitech, ta je myslím v tomhle opravdu špička a uvědom si , že za kvalitu se platí .Já začínal s volanty Draving Force, Draving Force GT, pak DF Pro a nakonec jsem stejně skončil u G 25 . V současnosti je už i model G27 , ale zde již není tak velký rozdíl oproti G25 . Pokud tě závodění opravdu baví , nelituj peněz a bež opravdu do G 25 . Je to opravdu o třídu lepší volant a to nejen zpracováním , ale hlavně použitím součástek ( žádné plastové převody , žádné plastové pedály ,žádné šmejdy ložiska ) u G 25 je opravdu vše na vysoké úrovni a precizně zpracovany. Bez problému využiješ i spojku , zatím co vím z vlastní zkušenosti, podporuje spojku jak Shift tak i GT Prolog, takže věřím , že spojku bude podporovat i plná hra GT5 . Volant ale budeš muset na něco přidělat , u G25 je celkem opravdu silná zpětná odezva , nepřichází v úvahu mít volant položený na klíně . Je jasné, že každý bude chválit svůj volant co má doma . Podle mě je ale jediná správná volba G25 nebo G27, uvidíš , že nebudeš litovat a vyhnise koupi volantu z druhé ruky ( myslím tím bazary )

pro uchycení volantu je skvělá volba tohle link

• PICEKcz
    PICEKcz

Maverick_cz: Ten si chcu kupit az vyjde GT5, ten co mam ted uz jaksi nestaci:-) Do listopadu cena snad jeste spadne, tak se uz tesim... Ale ted me napadla otazka - Vyjde opravdu GT5 v listopadu??? u PD nikdy nevis:-)

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

akorát jsem zakoupit ten Logitech Driving Force GT a je naprosto dostačující. Nemyslím, že absence spojky je vyloženě nevýhoda a to hlavně pokud se ti jedná pouze o hry na playstation. Jde navíc zapojit i na počítač a ve Win 7 jsem nemusel doinstalovávat žádnej ovladač. Hned ho to našlo.. byl skalibrovaný a už jen jezdím. Kvalitou zpracování je opravdu velmi dobrý a řadící páka je sekvenční, což je ideální, protože tam jsou pouze mikrospínače a nebojím se tak nějaké mechanické závady, protože se řadí pouze v jedné ose. Force feedback je dostatečně naddimenzovaný a rozhodně je lepší ho ve hře trochu přibrzdit, ať zase moc nebejčí ;o). Navíc se dá na netu sehnat už kolem 2500-3000. Můžu jenom doporučit.

jo a ve výsledku je to vlastně volant přímo pro GT, kde je takový to malý červený kolečko, kterym se štelujou různá dílčí nastavení přímo při závodě, jako například kontrola trakce, ABS atd...

a poslední věc.. uprostřed má svícítí logo Gran Turisma, který je docela efektní a jde zmáčknout, takže klakson se hodí ;o).. akorát ta páčka na dálkový tu chybí ;o))

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

zdar, chci si koupit volant k PS3 ale nevím jaký, cenově nejdostupnější je Logitech Driving Force Pro, akorát tam chybí spojka, nebo potom už asi jen ten G25, ale ten stojí dost, můžete mi poradit jaký je vhodný i z jiných produktů? Převážně na hru GT5:P a potom na GT5.

Díky

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

RECARO nevyrábí pouze čistě sportovní skořepiny :) Ale i normál sedačky,jako má třeba jose79

link

link

• jose79
    jose79

link chceš další ? Je toho plnej internet [s4]

• Lubino1
    Lubino1

jose : tak to ten štítek RECARO tam asi omylem našil nějaký vietnamec [s14] , sedačky od firmy RECARO vypadají opravdu trochu jinak, neber to ve zlém , přít se s tobou nehodlám link

• jose79
    jose79

Lubino: Kdepak žádnej vtip , opravdu RECARO dělali , dělají nevim... pro koncern GM sedačky a tahle je z Opelu ;) Štítek jsem bohužel strhnul kvůli laku.

Ohledně toho pohodlí , no právě nechci dřepět ani na molitanu ani na polštářku ,. ale líp to vypadá to je bez debat ;)

• Lubino1
    Lubino1

jose :jj, podobnou skořápku mám doma u G 25 , bez problémů v ní vydržím sedět 3 - 4 hodinky , vše lehce vyřeší měkčí polštářek nebo molitan. Jo, a to , že tvá sedačka je origoš RECARO , to beru jako dobrý vtip , ale bohužel , to zde nemusí tak brát všichni

• jose79
    jose79

Lubino jasně , tak neni problém tam dát jinou ... otázka drobných úprav , ale už jsi seděl v podobný vaně dýl jak hodinu? Řeknu ti nic moc ;(

Nehledě na to že mě to celé vyšlo , když počítám plyn , elektřinu a záslepky do jeklu max. na 100,- [s6] , ale tvůj odkaz zvážim móóc dobrá cena ;) dík

Edit:Jo a ta sedačka je originál RECARO :D

• Lubino1
    Lubino1

zdravím příteli, nic proti tvé zručnosti, až snad na tu sedačku, není lepší zainvestovat a koupit už sedačku trochu na úrovni, zkus kouknout na tuhle, cena není zase tak vysoká , nebo si můžeš samozřejmě vybrat i jinou, podle vlastní chuti link

• jose79
    jose79

Zdravim , tak konečně mám postavenej ten playset (jak jsem se tu před časem chvástal ;) nějaké foto mám v profilu , pro inspiraci , kdyby měl někdo chuť. Vše jsem udělal pevné ,pouze před sedačkou je to řízlé a sešroubované kvůli manipulaci , štelovat se tedy dá pouze sedačka ( výška a podélný posuv ) bohatě stačí.... ještě chci pořešit nějaké držáky na kabely ,ta lepící páska je takové provizorium.... [s14] vše jsem podřídil pevnosti konstrukce a je to bomba , nic se ani nehne , takže čekám že urvu volant [s4] [s4]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jo,jo,už sem to pobral [s6] Tohle musim mít

• Lubino1
    Lubino1

Vím že některá auta třeba i některý Citroen používá jako ruční brzdu pedál, ale u G 25 a G 27 je to spojka

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak to je husté.Nevěděl sem že už se hraje i se spojkou.Já měl volant jenom s dvouma pedálama.Myslel sem že je to ručka protože sem jí nikde neviděl.Jinak tohle mění situaci,hrát takhle GTčko nebo Shift,to musí bejt totální hardcore.

A spešl pro Lubino1.Mam Mercedesa a tam je ručka na pedálu [s1] [s6] [s6] [s6]

• jose79
    jose79

Ruční brzda ovládaná nohou,něco jako ruční plyn u trachtoru [s4] [s6] [s6]

• Lubino1
    Lubino1

pokud nevíš na co je ten třetí pedál, tak to je spojka, samozřejmně funkční jak u hry GT 5- Prolog tak i NFS- Shift, jak Tě napadlo že to je ruční brzda nechápu

• Mira77
    Mira77...

...to si,kamo,pis,ze je to spojka...laskuje s ni uz vice her:)

...a jose byl rychlejsi:)

• jose79
    jose79

Jojo spojka a laškuje s ní třeba GT :D

Jo určo dám vědět,doufán že to bude ještě tenhle rok......

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Až ti dorazí tak dej vědět jak se s nim jezdí.A vůbec na co je ten třetí pedál.My neřikej že nějaká hra laškuje se spojkou.Ale tipnul bych si že to bude ručka

• jose79
    jose79

POciSEM: Máš RECHT ta cena je hnus... mám ho už skoro dva měsíce předobjednanej za zmiňovanejch 5,5 a furt nic.Je to shop od kterýho kupuju docela dost a nikdy žádnej problém,no uvidíme....možná to trošku podcenili a teď je straší 100 předobjednávek,taky možný....

Už nikdo má fyzickou skušenost ?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Za ten G27 je to pořádná darda link

Asi prodam káru a koupim si to [s6] [s6]

• jose79
    jose79

Nemate nikdo informaci,kdy a za kolik se zacne prodavat G27?

Docela mam dilema jestli nemam koupit prave tento,prej zamakali na rucnim razeni..hral jsem u kamose a 3 respektime 5 tam padala obcas dost cudne...dik za info

EDIT:odpovim si sam start prodeje cca.za 25dni tedy 14.9.09(informace z internetoveho obchodu kde prijmaji predobjednavky) za cenu 5,5tis.

Kdyby to nikoho zajimalo... ;)

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Stačí když se zhulim a připadam si stejně :D

• Marduk
    Marduk

pekny asi tak si pripadam kdyz jedu po D1

• blacklama
    blacklamakuki_cz

.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Pekny ale tenhle si udelej link

• jose79
    jose79

hmm... pekny,taky se chystam ze si neco podobnyho poslepuju... uprimne zavidim :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.