Sportovní

Virtua Tennis 3 (12)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Je, hru už nevlastním, ale hrál jsem online, jsou za to i ajchy.

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

MŮŽETE MI ŘÍCT KDE JE NAKÝ ONLINE TAMNENÍ

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Vinokurov: pěkný nesmysl, online tam normálně je.

Juki: musíš to zkoušet dál na turnajích, které tě pustí, u některých míst v žebříčku to někdy trvá, než postoupíš výš.

Edit: občas se mi stalo, že jsem vyhrával turnaje, který odpovídaly mému ranku a v žebříčku jsem stejně klesl.

• Juki
    JukiJuki

Můžete mi poradit, jsem se zasekl...Mam rank 207 a nemůžu ho snížit, když hraju turnaje tak se nesnižuje...a na další turnaj potřebnuju 204..dík

• roly30
    roly30

Top Spin je daleko relanejsi ale popravde pro me byl takovy nudny Virtua Tenis me vice bavila

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

virtua tennis 3 je dobra hra,pro me jako neznalce tenisu je to skvele jen tak si pinkat:D

• Juki
    JukiJuki

No to je fakt, uvazoval jsem zahrat online a jaksi jsem to nenasel, asi koupim tn Top sipn a zahrajeme pak

• Vinokurov
    Vinokurov

Juki: Virtua Tennis nema online, to ma Top Spin

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Nevim proč ale pro mě je tam ta realita uplne nulova !.... neda se trefit míček mimo hřiště ! jen tak párkrát, ale .....********* je to shit

• ottosson23
    ottosson23PS|P|V|1-5

Me Virtua Tennis 3 hodne bavil, ale je to jasna arkada. Na druhou stranu se mi nelibi Top Spin 3, proste mi nesedl... [s14]

• black mamba
    black mamba

pěkná blbost,tuhle hru můžeš hrát jednou rukou,stačí na základní čáře mačkat základní úder. zkus spíš top spin 3.

• Juki
    JukiJuki

Jaký máte názor na tuhle hru???

Mě osobně chytla hned napoprvé, dobře graficky zpracované, odražení míčků realné, postavy taky dobře povedené.

Jinak jestli tuhle hru někdo má, mohli by jsme zahrat online 1vs1 nebo 2vs2

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.