Bojovky

UFC Undisputed 2010 - UFC undisputed 2010 (78)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Kdyby někdo chtěl do UFC 3 Alistaira Overeema,tak mám jeden kod navíc na DLC.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

link Už se to blíží a je tady první recenze na IGN.UFC 3 si odneslo hodně slušnou devítku :).

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Já mám předobjednáno z Game.co.uk.Dávají k tomu dvě DLC zdarma - 4 bojovníky (např. Nick Diaz :) ) a 5 ultimátních zápasů navíc.

• Andress
    Andress

Takže v tom případě pro mě jasná koupě! Asi si to předobědnám...akorát nevím jaký je rozdíl mezi UFC Undisputed 3 a UFC Undisputed 3 Rising Star Pre-Order Pack cenově jsou stejný

• Andress
    Andress

Tak demo jsem odzkoušel a hodně mě natěšilo a uvažuju že si ho koupím...jinak jsem hrál jen 2009. Jelikož se tomuto sportu sám věnuju tak tahla hra je pro mě hodně dobrá:) Jaké jsou vaše dojmy když srovnáte 2010 a UFC undisputed 3? Oproti 09 je to velký skok kupředu! PS: Jinak ten PRIDE (kde je CroCop v nej formě:) mě zahřál u srdíčka...a kamera je super!

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Na Store je demo UFC undisputed 3.Pride je hodně luxusní.Nová kamera je taky hodně povedená.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Na US je jen full game trial pro pluska, stejně jak na našem store :/ Demo sem nenašel

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Díky zkusim teda tu trojku, jestli tam budou změny který by stály za plnou cenu

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Počkej si na UFC 3.Vyjde 14.února,brzo bude i demo.Navíc bude obsahovat,dnes již legendární,Pride serii.Jinak MMA demo je na US store.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Mma mi prijde o dost lepsi nez ufc. Takovy fight night v kleci

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Pockej si na UFC 3.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Co koupit UFC 2010 nebo MMA? Nevím, nevím, na store je demo jen od UFC, sem celkem aktivní faknoušek v tomhle směru, takže bych preferoval propracovanej bojovej systém před arkádovostí... Poradí mi někdo?

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

cau lidi chtel bych se zeptat jestli by byl nekdo ochotnej semnou hrát MP v UFC 2010 na platinu pomuzu i jemu to je jasne :) diky kdyz tak mi sem napiste nebo do PM :)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Tak se Wanderlei Silva vrátil na chvilku,v UFC131,do octagonu a to doslova na chvilku :D A to co ustál Shane Carwin bylo taky neskutečný.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

tak LHW má nového šampiona.Rua toho moc nepředved (i když to neuvěřitelně ustál až do třetího kola) a Jones ho přejel neskutečně,rozdílem třídy.

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

HerrFlick: To jo, zraneni ted zmenily line-upy snad u vsech budoucich UFC, nejvic me mrzi ze vyskrtli Wandyho.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Zřejmě slušnej oddíl :)

Škoda že Karlos vypad z UFC 128,konečně se mohlo ukázat co v něm je.Cane by byl tvrdý ořech :).

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Diego je neuveritelnej dric, tleskam a smekam link

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

UFC 126: Silva vs. Belfort

Anderson Silva vs Vitor Belfort link

Forrest Griffin vs Rich Franklin link

Jon Jones vs Ryan Bader link

Miguel Torres vs Antonio Banuelos

link

Carlos Eduardo Rocha vs Jake Ellenberger link

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Těžký je o tom žádná,hodně nebezpečný striker,ale poslední dva zápasy nic moc.Tak snad Karlos opět překvapí a udrží se v UFC dál :)

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Flick: Cane je celkem tezkej souper, na druhou stranu, vzpominam si jak ho pri svy UFC premiere knockoutoval Lil Nog. Tyhle cerny pasy v BJJ jsou hodne nebezpecny na zadech, podle me by mel bejt stande-up klic k uspechu.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

No už aby se vrátil,Wand je neskutečný hovádko. :) Ale hlavně 19.března na UFC 128 nastoupí proti sobě Karlos Vémola a Luiz Cane.Tak snad se Karlos zase předvede,co je v něm.

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Flick: To teda jo, tady je hodne videt jak dulezita je taktika, hodne souboju se tak rozhdne driv nez zacnou. Hodne me prekvapil Stann, Lebenovi nedal sanci a jako kazdej kdo ve stredni vaze neco dokaze, chce zapasit s Wandym. Ja osobne se uz nemuzu dockat az ho zase uvidim v octagonu.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Vera měl doboru úpravu nosu :D A celkem dobře ho tam Thiago na zemi zfackoval .

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

UFC 125: Resolution

Clay Guida vs. Takanori Gomi link

Thiago Silva vs. Brandon Vera link

Chris Leben vs. Brian Stann link

Nate Diaz vs. Dong Hyun Kim link

Frank Edgar vs. Gray Maynard 2 ( zapas o titul lehke vahy ) link

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Potreboval bych nekoho do online Campu na trenovani a tak. Doufam ze to jeste nekdo ma :D

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Tak je to tady,první vítězství Karlose v UFC :) Celkem slušně si s Petruzellim poházel.

link

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

hm no brock se moc nepředved teda ale dostal dobře naprdel

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Great Velasquez :) Konečně dal Brockovi někdo přes držku :)

link

kdyby se chtěl někdo kouknout :) Brock dostal slušně nařezáno

• deV
    deVNo Escape

Spon: Hehe, máš recht.. Uvidíme, jestli bude stejně tak výřečný i po zápase s Kličkem :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.