Problémy, připomínky a rady

Trophyhunteři všech zemí, spojte se. (26)

• cvrkisk
    cvrkisk

najde sa 5 ludi na boosting v crysis2 ( xp boost) zasrana Tooled up! trofej. CAPTURE THE RELAY=30 000xp+- za hru treba na to minimum 6 hracov

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa

Zdar nekdo na coop SNIPER ELITE I I I na ps 4 ?[s1]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Klidně vám pomůžu s těma demolicion killama.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Ty demolice v BFBC2 bych potřeboval taky sakriš na platinu...

Platina je doma!

• AK-47
    AK-47mejdzr81

Zdar. Je tu někdo kdo ještě paří DC? Můj Nick mejdzr81. Peace

• Vysko
    Vysko

Ahoj já bych potřeboval pomoct ve spec ops v mw2 a MW 3

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Můj nick je Drakersss. Jsem lovec :D

• cvrkisk
    cvrkisk

moj PSN nick cvrkisk

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

cvrkisk...s BBC1 bych ti pomohl, protož tam sem online dost zanedbal..a u BBC2 mě pořád chybí 20 demolish kill -tak 10+- jich můžu mít,ale je to moje poslední brzda k platince..takže domluvit se můžeme..

• cvrkisk
    cvrkisk

Ano toto by som tu uvytal aj ja tuto pomoc z trofejami na PSN Profiles niekto hostuje Gaminging session na naku hru a uz tam ma hracov na pomoc a tu by sa to hodilo tiez kolky zahranicny hraci su vdaka tomu uz nad 5,10,15tisic trofejami

• cvrkisk
    cvrkisk

Ja som tu uz skusal zohnat niekoho na BOOSTING v BODYCOUNT =1000 online kills+vsetky siege a BBC1 na ty AWARDY a zatial nic moc pomoci aj ked verim ze to uz nehra ani tretina ludiz CZ alebo SK. Ale co sa tyka Bbc1 tak to stale frci v multaku akurat sa uz neda spravyt trofej CATCH The bad moment takze mne platina nehrozy ale ty awardy by som chcel dat

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Ouku, co ty, nechceš rozjet jednu z těch 3 her, co jsem nahoře napsal? :D

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Ja ho hraju a PS Vita a PS3 muzu stahnou az neco dohraju.Mam ho z Plus.Bohuzel jsem nemocen tak hraju max Vitu

Zde je nick jiridvorak122

• raza2234
    raza2234No Hero

Zdravím, hraje ještě někdo Playstation All Stars? Potřeboval bych pomoc s mp trofejema.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    1

No, dobrý. Všichni víme, že existuje XXXX webů s touhle tématikou, ale tady pro CZ/SK komunitu to chybí.

• Unholyu
    Unholyu;)

Ahoj nejlepsi stranka ohledne trofeji je truetrophies.com xboxaci urcite znaji jeji sestricku trueachievements.com kdyby jste chteli pridejte si me tam

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Panečku, to je zájem. [s6][s14]

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa

Cau byl by tu nekdo na coop - SNIPER ELITE I I I na ps4 ?[s1][s4]

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

kuncik1 není problém zapni PS4 a přidej si mě do přátel.[s14]

• Yarda
    Yarda

Nekdo na online trofeje fifa13 na vite?

• kuncik1
    kuncik1hráč

ogari potreboval bych nekoho na coop ve far cry 4 na ps4 jedna se o dve trofeje samozrejmne taky rad pomuzu

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    5

wolf, protože to udělal přes moddlej save, kterej ti dá platinu téměř instantně, takže je to podvodník. Cheater!

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Ale to já vím, ale tam moc na Čechy nenarazím, víš. O PSN profiles vím od doby, co to začlo. link

• wolf28
    wolf28WLM

no Psnprofiles je nejlepší .....ted mám nového známého rusáka [s12]pokud se nepletu tak je 8 v Rusku co mě dohledal na multák trofeje na nejhorší závodní hru co nikdo nehraje ale dotaz jak je možné že na hru co trvá tak 10 hodin je to Sly co byl v plusku tak on má platinu tak za 8 minut a nejrychlejší platinu má tak 8 vteřin[s6]???[s6]

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    1

Cau celosvetove to je PSN Profiles.com,krom toho ja si vedes v zebricku jsou zde i informace vzacnosti trofeji obtiznosti atd.V grafech kolik jsi zvladl trofeji mesicne vsetne prihlaseni do multaku atd.

Mrkni no to.Dokonce jak kterou trofej nejsnadneji udelat.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    1

Čau, tak nějak jsem v noci přemejšlel a projížděl konzolistu a vlastně jsem nikde nenašel vlákno o nějakým lovení trofejí nebo tak a napadlo mě, proč ho nezaložit? Proč nezaložit vlákno, kde by si mohli trophyhunteři nebo normální hráči radit a nebo shánět někoho na co-op trofeje? Tak já asi začnu. Sháním lidi na co-op trofeje v (vesměs hry z PS Plus): Dead Nation, Mercenary Kings, Trine 2. Samozřejmě na PS4. :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.