Akční TPS

The Order: 1886 (80)

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

Ta hra vyzera paradne aj dnes. Bol som milo prekvapeny. Mozno je to ps5 a oledom ale fakt super.

• argokib
    argokibPS space
    1

@lukyto85: jj,zahraju jen co dojedu Origins.Order me tehdy dostal do kolen.Grafikou,stylem,gameplayem a atmosferou.Dvojku sem bral jako samozrejmost.Jenze bylo hodne hejtu.Ja tu hru branil tenkrat zubynehty😊..Jedina chyba byla v herni dobe.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    2

@MCJoel: to si pyta pokracovanie jak hovado a aj teraz po tych 7 rokoch ked som to znovu zahral ma to v tom len utvrdilo. toto mohol byt drahokam.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    1

@arnold: tvoja profilovka hovori za vsetko :D

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák
    2

Mně se to taky hodně líbilo a chystám se na to znova s mnohem lepší angličtinou. Tenkrát jsem tomu skoro nerozuměl

• arnoldKONDAR
    arnold
    2

Já to dohrál asi 4x, pro mě nejoblíbenější hra na ps4.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    1

@argokib: urcite neolutujes. Kua pokracovanie by bol sen.Snad sa raz dockame.

• argokib
    argokibPS space
    2

@lukyto85: navnadil si me,dam si to po letech znovu.🙂

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    6

Tak som to zasa dohral. Prvy krat som to hral v 2015 a musim uznat ze aj po rokoch to je za mna super a sere ma ze nie je pokracovanie. Proste tie postavy a cely ten styl a zasadenie je uplna bomba.

• bruno.kudrna
    bruno.kudrna😘

Díky to mě netrklo...…

• bruno.kudrna
    bruno.kudrna😘
    1

Zdravím, hru jsem prošel 2x a pořád mi chybí ty hledací trofeje. Je blbý že ani není poznat kolik těch věcí je. Nejde ani poznat jestli je mám vysbíraný v té dané kapitole. Poradí někdo jak na to??Díky....

• Drunken-Raven
    Drunken-Raven
    14

Pro žakelin4

Nemusejí vývojáři kvůli mně předělávat hru, stačí tam dát titulky, když to prodávají v Český Republice, vývojáři z ČR taky hry předabovávají do EN, já to nechápu kam ta naše republika spěje, 40 let jsme lezli do prdele Rusákům, teď Američanům a za 30 let se tu budem učit Arabsky, tak to doufám, že už tady nebudu...

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Ano hra u konzole ma krabičku ale disc nemusí mít potisk, nebo jiný. U xboxu jsem měl taky origo v obalu a jinej potisk. Mrkni se zezade na krabičku. Jestli je misto čaroveho kodu napis tak je to hra přiložená ke konzoli a né novinářská verze.

• adamito11
    adamito11Zeus

Tak aspon že mi to poslal s obalem a vším, divný. ale CD mě zaskočilo. Jetě mi řekl že to bylo v bundle což je kravina že?

• BoromirCZE
    BoromirCZEXbox ONE
    1

Promo verze je samostatně neprodejná a ani se NESMÍ prodávat. Nabití této HRY bylo zdarma za účelem recenze. Ten kdo jí prodal porušíl práva (nevím přesně koho). Takže asi tak [s11][s11]

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    2

pitrsone to bezpochyby,hlavne mu to mel ten prodavajici rict,je to docela levota neříct to dopredu[s8]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    3

Jenže pro někoho kdo hry sbírá jako celek je promo k ničemeu ikdyž jde o hru stejnou jako original.

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    2

Je to verze, kteří dostávají herní novináři na recenze. Klasicky plná verze hry jen bez originálního obalu, manuálu a potisku disku.

• adamito11
    adamito11Zeus

Dobře děkuji

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    1

adamito většinou to byva rozdil jen ve vzhledu jinak nic vic nic min,u nekterych her ti muze chybet obal a manual,jak kdy.Mam pocit,ze se snad promo verze ani nesmeji prodávat,ale tim si uz tak jistej nejsem.Samotna hra je stejna jak normalni.

• adamito11
    adamito11Zeus
    1

Cágo mám dotaz jaky je rozdíl mezi promo verzí a normální? přišel mi domu order 1886 a frajer mi vubec neřekl že to je promo přijdu o něco? davají promo verze do bandlu?

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

pitrsone ja prave cekal něco jako TLOU proste kulervouci hru....vubec to není spatna hra to zase ne,design zbrani a pocit v prestrelkach je uzasny jen proste tomu něco chyby nebo jsem uz moc rozmazlenej....to je taky mozny

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Mě to právě mile překvapilo, moc jsem neočekával a byl jsem mile překvapen.

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

Prehrano o vikendu u kamaráda,dobra hra,ale asi jsem od toho cekal vic.Za me 7 z 10

• the_edge
    the_edgedave3345
    2

tak hru jsem dohral a docela se bavil osobne bych hodnoctil neco mezi osmickou a sedmickou,hra rozhodne neni nejaka pecka,ale taky to neni takovy odpad jak hodnoti nekteri recenzenti.

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok
    2

Diky moc paradicka stahnuto a nastaveno :)

• žakelin4
    žakelin4PRO
    1

Super, díky!!

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
    2

[s7]pekne tema

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    4

Na stole jsou různé fotky, mapy, úryvky... rozklikneš první, dáš Explore (video můžeš přeskočit křížkem) a hotovo. Na stole máš těchle věcí deset a jakmile splníš všechny, můžeš si nechat vygenerovat kod na stažení.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Geobu a jak to mám udělat?

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    8

Chcete dynamický téma The Order: 1886 na PS4 zdarma?

Běžte na link , prozkoumejte deset částí na mapě a získáte kod zdarma [s1]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Já zas tak dlouho v kuse nehraju.me vydrzela 6 dni[s16]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    1

platinka je u orderu až moc jednoduchá...

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Zadna trofej nic,nedelam si z toho vubec nic[s6][s6][s6][s6]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Jo už cinkla. [s14]

• žakelin4
    žakelin4PRO

skrytá trofej mi padla po dohrání hry, titulky jsou hrozně malé, já sedím dost daleko a mám problém je čist :D

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Nevíte někdo.co je ta skrytá trofej v order? A co je sranda tak že hra po celou dobu běží stabilně bez sebemenších poklesú a titulky se koušou. No já se picnu.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Jako zrovna jsem to dohrál a zítra dávám znova. Fakt mazec, nemůžu si pomoct. Ten soundtrack, příběh. Díky filmečkům mě hra totálně pohltila. Atmosféra jako prase. Kurňa mě to baví. A z titulkú mám husý kůži.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    112

Tlou je dech beroucí a srdcervoucí.

• Till
    TillPonies
    63

tak zrovna last of us je tuctový i s filmečkama :D

• žakelin4
    žakelin4PRO
    2

Když neumíš anglicky tak kvuli tobě nebudou vývojáři předělávat hru, to se na mě nezlob. Ve hře kde je příběh základ, přeskakovat filmečky je zlo.. Kdyby v The last of us nebyly filmečky tak ta hra je tuctová. Na tom ty hry stojí prostě ať se to někomu líbí nebo ne

• bf333
    bf333Ravens
    1

Drunken_tak si to dej polsky nebo rusky[s14]

• Drunken-Raven
    Drunken-Raven

ffddss - žakelin4

protože neumím anglicky.

• Drunken-Raven
    Drunken-Raven

já neříkám, že to bude špatný, jen mě mrzí, že tam není ten multiplayer u takové očekávané hry...

o víkendu si to zahraji, přes týden jsem rád, že sedím doma na židli a moc se nehejbu...

tak ahoj zítra...

• žakelin4
    žakelin4PRO
    1

Hlavně filmy vypráví příběh a o tom ta hra je..[s3][s3]

• ffddss
    ffddss

Kritika je dobra vec, kazdy ma mit svuj nazor ktery se ma respektovat. Jen nevim proc by jsi mel preskakovat filmy? Pri opakovanym hrani to beru (uprimne u Orderu je znovuhratelnost mala), ale pri prvnim pruchodu?

• HanSS
    HanSS
    1

Dunken-Raven: Proto jsem říkal, že si to máš první zahrát. Tohle vážně není hra na jedno odpoledne.

• Drunken-Raven
    Drunken-Raven
    21

já ji kupoval s kolegou v JRC za 1699kč, ale zjistili jsme, že to není pro více hráčů, tak jsem to šel v neděli vrátit a vzal jsem si něco jinýho. Půjčil jsem si ji od něj...

Tak já nevím co tady chcete? aby to každej chválil, kritika je tu zakázaná? je to můj názor, já váš taky nehodnotím... je mi 40 a 1700 je pro mě dost abych to dohrál za jedno odpoledne...

Herní Svět znám, taky jsem zjistil, že je to tam levnější, tak budu chodit tam...

• HanSS
    HanSS
    1

Drunken-Raven: Prvně si hru zahraj, než začneš potit takový kraviny[s3]

• nomad-cz
    nomad-cz
    2

Drunken-Raven se podívej link určitě ten obchod znáš,když jsi z Liberce.Já hru koupil a hrál na normal cca 10 hodin,hodně mě bavila a víkendu dám znova.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.