Akční TPS

The Order: 1886 (80)

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

Ta hra vyzera paradne aj dnes. Bol som milo prekvapeny. Mozno je to ps5 a oledom ale fakt super.

• argokib
    argokibPS space
    1

@lukyto85: jj,zahraju jen co dojedu Origins.Order me tehdy dostal do kolen.Grafikou,stylem,gameplayem a atmosferou.Dvojku sem bral jako samozrejmost.Jenze bylo hodne hejtu.Ja tu hru branil tenkrat zubynehty😊..Jedina chyba byla v herni dobe.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    2

@MCJoel: to si pyta pokracovanie jak hovado a aj teraz po tych 7 rokoch ked som to znovu zahral ma to v tom len utvrdilo. toto mohol byt drahokam.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    1

@arnold: tvoja profilovka hovori za vsetko :D

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák
    2

Mně se to taky hodně líbilo a chystám se na to znova s mnohem lepší angličtinou. Tenkrát jsem tomu skoro nerozuměl

• arnoldKONDAR
    arnold
    2

Já to dohrál asi 4x, pro mě nejoblíbenější hra na ps4.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    1

@argokib: urcite neolutujes. Kua pokracovanie by bol sen.Snad sa raz dockame.

• argokib
    argokibPS space
    2

@lukyto85: navnadil si me,dam si to po letech znovu.🙂

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️
    6

Tak som to zasa dohral. Prvy krat som to hral v 2015 a musim uznat ze aj po rokoch to je za mna super a sere ma ze nie je pokracovanie. Proste tie postavy a cely ten styl a zasadenie je uplna bomba.

• bruno.kudrna
    bruno.kudrna😘

Díky to mě netrklo...…

• bruno.kudrna
    bruno.kudrna😘
    1

Zdravím, hru jsem prošel 2x a pořád mi chybí ty hledací trofeje. Je blbý že ani není poznat kolik těch věcí je. Nejde ani poznat jestli je mám vysbíraný v té dané kapitole. Poradí někdo jak na to??Díky....

• Drunken-Raven
    Drunken-Raven
    14

Pro žakelin4

Nemusejí vývojáři kvůli mně předělávat hru, stačí tam dát titulky, když to prodávají v Český Republice, vývojáři z ČR taky hry předabovávají do EN, já to nechápu kam ta naše republika spěje, 40 let jsme lezli do prdele Rusákům, teď Američanům a za 30 let se tu budem učit Arabsky, tak to doufám, že už tady nebudu...

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Ano hra u konzole ma krabičku ale disc nemusí mít potisk, nebo jiný. U xboxu jsem měl taky origo v obalu a jinej potisk. Mrkni se zezade na krabičku. Jestli je misto čaroveho kodu napis tak je to hra přiložená ke konzoli a né novinářská verze.

• adamito11
    adamito11Zeus

Tak aspon že mi to poslal s obalem a vším, divný. ale CD mě zaskočilo. Jetě mi řekl že to bylo v bundle což je kravina že?

• BoromirCZE
    BoromirCZEXbox ONE
    1

Promo verze je samostatně neprodejná a ani se NESMÍ prodávat. Nabití této HRY bylo zdarma za účelem recenze. Ten kdo jí prodal porušíl práva (nevím přesně koho). Takže asi tak [s11][s11]

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    2

pitrsone to bezpochyby,hlavne mu to mel ten prodavajici rict,je to docela levota neříct to dopredu[s8]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    3

Jenže pro někoho kdo hry sbírá jako celek je promo k ničemeu ikdyž jde o hru stejnou jako original.

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    2

Je to verze, kteří dostávají herní novináři na recenze. Klasicky plná verze hry jen bez originálního obalu, manuálu a potisku disku.

• adamito11
    adamito11Zeus

Dobře děkuji

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    1

adamito většinou to byva rozdil jen ve vzhledu jinak nic vic nic min,u nekterych her ti muze chybet obal a manual,jak kdy.Mam pocit,ze se snad promo verze ani nesmeji prodávat,ale tim si uz tak jistej nejsem.Samotna hra je stejna jak normalni.

• adamito11
    adamito11Zeus
    1

Cágo mám dotaz jaky je rozdíl mezi promo verzí a normální? přišel mi domu order 1886 a frajer mi vubec neřekl že to je promo přijdu o něco? davají promo verze do bandlu?

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

pitrsone ja prave cekal něco jako TLOU proste kulervouci hru....vubec to není spatna hra to zase ne,design zbrani a pocit v prestrelkach je uzasny jen proste tomu něco chyby nebo jsem uz moc rozmazlenej....to je taky mozny

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Mě to právě mile překvapilo, moc jsem neočekával a byl jsem mile překvapen.

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

Prehrano o vikendu u kamaráda,dobra hra,ale asi jsem od toho cekal vic.Za me 7 z 10

• the_edge
    the_edgedave3345
    2

tak hru jsem dohral a docela se bavil osobne bych hodnoctil neco mezi osmickou a sedmickou,hra rozhodne neni nejaka pecka,ale taky to neni takovy odpad jak hodnoti nekteri recenzenti.

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok
    2

Diky moc paradicka stahnuto a nastaveno :)

• žakelin4
    žakelin4PRO
    1

Super, díky!!

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
    2

[s7]pekne tema

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    4

Na stole jsou různé fotky, mapy, úryvky... rozklikneš první, dáš Explore (video můžeš přeskočit křížkem) a hotovo. Na stole máš těchle věcí deset a jakmile splníš všechny, můžeš si nechat vygenerovat kod na stažení.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Geobu a jak to mám udělat?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.