Akční FPS

The last of us-multiplayer (19)

• Lukáš Veselý
    Lukáš Veselý

Zdarec.Hrajete ještě někdo multi?Včera jsem si z nostalgie koupil a rád bych zahrál.Potřebuju pár rad do začátku ;) .. luk33c33

• SeeD Johny
    SeeD JohnyJDzacovsky

Na PS3 jsem mel LV skoro 700, na PS4 kratce, ale hraju to furt. ;)

Tak si me kdyztka pridej:

ID: JDzacovsky

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Ahoj, zahraje se mnou někdo? Hraju skoro každej den. Muj nick MrBardys. Díky 😊

• Trámek
    TrámekPS5

Tichnos.. video je OK.. můj like už tam je :-)

ps: smrt si tě najde, jak zabíjíš lidi :-D :-D :-D

• tokythor
    tokythor

moj nick, tokythor, tiez to teraz mastim kazdy den, kedze sa snazim ziskat platinu ... fuuu

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Ahoj hosi muj Nick je TICHNOS taky prevaazne hraju tlou aa tady maam klip natoceny ze share factory dekuji za schlednuti a kdyz se bude libit tak kdyz tak like :) :) link [s7]

• aAaMlatickaaAa
    aAaMlatickaaAaooMLATICka
    1

Hlavne nespechat to vede vzdy k respawnu. Oni si pro tebe prijdou!

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

trošku tápu co a jak dělat atd.. ale docela body dělám :)) jen zbraně jsou slabé :D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Děkuju moc kluci, potřebuju v tom rady co a jak :))) tak se těším na pařbu.

• pastic
    pastic
    1

Lukasneo,včera jsem stebou hral. id:disko8

• Trámek
    TrámekPS5
    1

Sory, ale včera jsem to sem napsal blbě... level jako takový, není samozřejmě počet členů v klanu, ale počet přeživších týdnů klanu, tak jo to výše napsal tupaccz. Já byl po fotbale trochu mimo :-), tak sory, že sem to popletl :-)

Lukasneo.. si tě přidám, to je v poho, jen ti pro začátek povím, ale na to přijdeš sám, tvůj klan musí přežít 12 týdnu, s tím, že musíš plnit v každém týdnu ůkol, někdy dva, který si sám vybereš. Pro orientaci ať víš o čem je řeč, mrkni na tenhle odkaz link který ti dost napoví oč jde :-)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

LUKASNEOCZ prosim taky pridejte.kluci, vcera me TLOU prisel a dal jsem prvni multak a nemohl se odtrhnout. Level 0 a potreboval bych poradit co a jak. Dekuji.

• aAaMlatickaaAa
    aAaMlatickaaAaooMLATICka

Tramek tebe mam tupaccz at si me frkne do pratel sem tam ooMLATICkaoo a zitra muzem dat prijdu 22:15 sem u vas mikrofon mam tez

• Trámek
    TrámekPS5

to: tupaccz + aAaMlatickaaAa.. tak zítra zastřílíme :-) .. dneska byla Liga Mistrů a můj oblíbenej Bayern, tak šlo TLOU stranou :-) Jinak LVL vím, že je za max. lidí v klanu a rozhodují nastavené perky pro určitý systém boje... ale on kosil bez dýmovnice, neměl ani koupenou ochranou vestu. A když někdo nepadne na dvě rány od shorty a né jednou, tak mě to přijde nějak divný.... já ho pak sledoval i na ostatní spoluhráče.. prostě na něj nikdo neměl šanci... škoda že si nepamatuju jeho nick, šel bych do něj :-D :-D :-D

Ale dost keců, napsal bych vám, že vás zítra oba vykosím :-D ale my budeme vlastně jeden tým, takže ať se na nás podobní soupeři těšej !

• aAaMlatickaaAa
    aAaMlatickaaAaooMLATICka

Hm oni se nekdy zasahy neregistruji je to zabugovany a dost ale je to nej multak fak ze jo bere me to

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Trámek ono u TLOUS není ani tak označení levelu je to spíše doba přežití jeho Klanu.

Jinak je jasné že čím déle hraješ tím lepší máš perky.

Jinak si mě Klidně přidej hraji MP pokaždé když jsem dma.

Nick:tupacccz

• Trámek
    TrámekPS5

A když už jsem v sekci TLOU MP, tak se podělím o jedné včerejší hře... borec tam měl level nula a dal 15x sražení, 11x zabití (JEHO ZABITÍ NULA) a chodil potichu, že ho nebylo vidět na mapě.. vše kosil pouze nožem a když jsem mu dal 1x přímej zásah do hlavy se SHORTY a hned druhej do těla taky se SHORTY, tak to sním nic neudělalo a zase zabil on mě... že by už byli cheateři na konzolích PS4 jako na PC ???

Ale jinak mulťák suprovej, jediný co mě sere, je to delší načítání do hry, jinak vše OK :-)

• Trámek
    TrámekPS5

Buď mu pošleš pozvánku do tvé skupiny a pak zvolíš skupinovou hru, nebo tě pozve on a pak zvolí skupinovou hru on. Kdyby ti to nešlo, přidej si mě

TRAMEK-CZ , hraju to teď každý den, tak můžu popřípadě poradit ve hře :-)

Jinak pozvánka odešleš kliknutím na trojúhelník - vybereš hráče a klik na pozvat do skupiny a odeslat.

• anca509
    anca509

Hraju multiplayer a mam v přátelích kamaráda a chci s nim hrát ve hře kde hraju já a aby tam hráli i ostatní hráči jak to udělám??

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.