Vím, že je hra už dost stará, ale po letech bych chtěl udělat platinku z téhle gamesy a stojí předemnou výzva a to v podání trofeje Survivor+. Má někdo platinu? Scháním poznatky a rady.. Našel jsem nějaký glitch: link
Caw pls radu a jsem úplně blbej. Nejde mi spustit hra pac me to vyhazuje furt ze hra spadla. Primární účet mam , dětský zámek nemam -odemknuto. Kill Zone,Zaklínač jdou v poho pustit, Tlou prostě ne a ne,na jiným PS4 šel, na tomto i s přihlášením pod kterým se Tlou hrál na jiným PS4 spadnul taky. Nemám zaplaceny plus.hra by mela jít diky za rady.
Jasna reklamace,mel jsem to samy. Stavalo se mi ze i kdyz v mechanice nebyl BD tak jej konzole jakoby tlacila ven.Odeslal jsem primo do servisu Sony a do2 tydnu mi poslali novou konzoli.
Děkuju vám kluci za rady...jen se mi nedaří tu nožičku vyndat, nechci nějak hrubě abych to neutrhl, tak jsem to podložil po stranách knížkou, tak uvidím, jestli to pomůže..
není to vůbec těžký :) Ale s tím pípáním a vysouváním to nezní dobře, jednou se mi to stalo že to zapípalo ale jen díky tomu že jsem neměl moc místa okolo PS a přehříval se ale to asi tvůj případ nebude.
a když to dám reklamovat, tak to zase bude trvat 14 dní než mi dají vědět...za chvíli si jdu pro PS+ kartu, kterou mám objednanou, tak bych se zase ošidil o 2-3 týdny co to bude na reklamaci, to je hrozný, člověk si koupí novou věc a už to blbne, mojí mámě vydržela lednice 20 let, mně 6. [s13]
Omlouvám se, už jsem to našel...njn nejsem na tom tak dobře jako vy, je mi 40 všechno mi trvá dýl. Žena mi koupila PS4 k vánocům a já tomu vůbec nerozumím...
- Když hraju The Last of Us, tak se mi občas stane, že mi PS pípne a CD se vysune z mechaniky a nejde zpět, musím konzoli vypnout pak to zase jde.
- Nebo se mi stane to když dohraju a vypnu konzoli, tak mi začne pípat 4x po sobě, nevíte někdo kde je problém?
The Las Of Us - PS4 Best!! (81)
Platiny mám dvě...ke hře moc rad není, dohrej to na požadovanou obtížnost,všechno vysbirej a poslechni vtipy co Ellie bude říkat...pak už jen multak
Vím, že je hra už dost stará, ale po letech bych chtěl udělat platinku z téhle gamesy a stojí předemnou výzva a to v podání trofeje Survivor+. Má někdo platinu? Scháním poznatky a rady.. Našel jsem nějaký glitch: link
Budu rád za každej tip
Dikes
Caw pls radu a jsem úplně blbej. Nejde mi spustit hra pac me to vyhazuje furt ze hra spadla. Primární účet mam , dětský zámek nemam -odemknuto. Kill Zone,Zaklínač jdou v poho pustit, Tlou prostě ne a ne,na jiným PS4 šel, na tomto i s přihlášením pod kterým se Tlou hrál na jiným PS4 spadnul taky. Nemám zaplaceny plus.hra by mela jít diky za rady.
Taky hraju level 560,profik
taky hraji zail1601
a mohl bys mi to nějakým způsobem poslat? e-mail, skype... skončil jsem někde tady: link
mockrát děkuji...
jistě,že máme!!!
Ahoj lidi,
nemáte náhodou někdo uložené pozice ze hry The Last of Us Remastered, se mi to vymazalo a nechce se mi to hrát znovu...
děkuji.
Děkuji za komentáře...
Ja mel ten samej problem, vyfoukal jsem PS stlacenym vzduchem, nechal ji chvili odpocinout a po zapnuti uz vsechno normalne slapalo.
Jen nechápu co na tom trvá tak dlouho, v Německu vám normálně to zboží vymění v té prodejně kde to bylo koupeno..
že jsem to nekoupil v Žitavě..
Jasna reklamace,mel jsem to samy. Stavalo se mi ze i kdyz v mechanice nebyl BD tak jej konzole jakoby tlacila ven.Odeslal jsem primo do servisu Sony a do2 tydnu mi poslali novou konzoli.
No to je, mně nevadí, že se to porouchalo, to se prostě stává, ale to, že budu čekat několik týdnů s opravou...
Hmm to je asi blbý.
Tak jsem se registroval, ale to CD se mi furt vysouvá z mechaniky a nejde tam vložit...[s13]
Děkuju vám kluci za rady...jen se mi nedaří tu nožičku vyndat, nechci nějak hrubě abych to neutrhl, tak jsem to podložil po stranách knížkou, tak uvidím, jestli to pomůže..
jdu vyzkoušet tu PS+
Drunken: ze spodu konzole je gumova nozicka.tak ji oddelej protoze tlaci na tlacitko pro vysuv discu. I proto i pipa.to je vse.
není to vůbec těžký :) Ale s tím pípáním a vysouváním to nezní dobře, jednou se mi to stalo že to zapípalo ale jen díky tomu že jsem neměl moc místa okolo PS a přehříval se ale to asi tvůj případ nebude.
Tak já mažu pro tu kartu, doufám, že to nebude složité to registrovat, když tam mi poradíte, že?
Já mám jenom tuto jednu hru...
a když to dám reklamovat, tak to zase bude trvat 14 dní než mi dají vědět...za chvíli si jdu pro PS+ kartu, kterou mám objednanou, tak bych se zase ošidil o 2-3 týdny co to bude na reklamaci, to je hrozný, člověk si koupí novou věc a už to blbne, mojí mámě vydržela lednice 20 let, mně 6. [s13]
Drunken-Raven: to bych viděl na reklamaci, to není normální... dělá to se všemi disky?
Omlouvám se, už jsem to našel...njn nejsem na tom tak dobře jako vy, je mi 40 všechno mi trvá dýl. Žena mi koupila PS4 k vánocům a já tomu vůbec nerozumím...
- Když hraju The Last of Us, tak se mi občas stane, že mi PS pípne a CD se vysune z mechaniky a nejde zpět, musím konzoli vypnout pak to zase jde.
- Nebo se mi stane to když dohraju a vypnu konzoli, tak mi začne pípat 4x po sobě, nevíte někdo kde je problém?
děkuji za radu...
Kupoval jsi si EU/CZ verzi?
Hmm...já to tam nikde nenašel.
Má
Ahoj,
má ta hra CZ titulky? nevím co tam mám dělat...
přidejte si mě: Drunken-Raven
hraju taky, LUKASNEOCZ
Ahoj lidičky, potřebuju radu.. jedna z medailí ve hře je:
LOVEC KOŘISTÍ - a na její získání, máte zabít zezadu Stalkera.
Já už cíleně pro tuto medaili zabil potichu 4 a medaile nenaskočí.
Poradí někdo kde, jak, koho? Já to dělám potichu zezadu nožem.
Za Stalkera mám toho chlapa s houbou na hlavě, prostě né Clicker, ani Bloater, ani Runner [s8] Díkes!
na ebayi to jde sehnat levnejs (a vcetne disku :D )
Till já jsem HC fanda, proto bys mi ten steel mohl koupit k narozeninám[s6][s6][s6]
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.