Akční FPS

The Darkness 2 (28)

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Dvojka má trofeje.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

ta hra nema trofeje?

• Evalota
    EvalotaPS4

to milhaus - Zrovna jsem si jí objednala, tak až mi dojde můžeme zkusit. Jestli to ještě hraješ.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    1

nasel by se negdo na co-op?

• jeepersCZ
    jeepersCZPS5 XSX NS

martin.cernuska tomu řikam koment :-)

• jeepersCZ
    jeepersCZPS5 XSX NS

Lukasneo : asi jinej komentař na hru neznaš co

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

dnes jsem ráno nainstaloval demo a otevřel hubu.... oproti prvnímu dílu je to pořádný nášup :))) myslím, že kupuju :)

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

KoKoT: Kéž by vyšla taková edice jak píšeš [s14] Nato že to má výjít za pár pátků tak žádné oznámení limitované edice nikde nepozoruji...Jen menší bonusy, komiks + ingame bonusy, žádná opravdu "limited" u nás nejspíš nebude [s13]

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

karloslav-Jemu prostě nejde odolat.On je tak........ K téme:Za chvíli to vychází a rád bych věděl jestli bude taky Collectorská edice?Kdyby tam byla postavyčka Jackieho Estacada z jeho chapadli to bych koupil na 100%.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Jděte všichni do háje ! Tenhle topic jsem založil aby se tu řešil Darkness 2 a ne nějakej tupoň a mindránky ostatních ! Tak se prosíím věnujte tématu !!!

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Robert jako lehka děva tady na konzolistovi? ano 5* ne 1* :D:D

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

ano jen ho nazývejme pravímjmenem:D

• Phlips
    PhlipsK

Robertek link čas 0:43-1:00 [s6] - Děti vlastnící playstation se mu ve škole smály a teď z toho má mindrák, kterej si potřebuje na někom vylít.[s6]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE
    1

jo no waitstation? si nějak klesl Roberte :D

• lidr13
    lidr13

jo Roberte[s16] pridej trochu, Waitstation je slabota, chce to vic[s12]

• lidr13
    lidr13

ten Lykanuv koment tu nema co delat, akorat vyvola flame.....Lykane bavi te to?[s9]

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    1

Roberte (nebo snad radeji robí?) prosim te prestan nam tady postovat blbosti.

Robert je krestní jmeno lykana:)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

No tak demo neni zle no co si budem povidat...

• Hellmut
    HellmutPS5
    1

Lykantrop-one: zakomplexovanej kkt [s6] co víc dodat

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!
    1

Lidi radši se netěšte.To může jenom Lykan a ted ste ho urazili,protože Waitstationáci se těší a Shitboxáci ne,tak to už prosím nedělějte dřív jak pán Robert.[s14]

• Lykantrop-one
    Lykantrop-oneLykantrop
    1

Na Waitstation konecne dorazilo demo, tak se ******* radosti teteli.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

prvni dil jsem mel hodne rad proto jsem se tesil na II trosku jsem se bal kreslene grafiky ale ted po zahrani dema jasna koupe jednim slovem uzasne !! :) vyladili schopnosti a ovladani a grafika tomu sedne jako nikdy

• bjelda
    bjelda

JJ taky sem na to koukal s otevřenou pusou.Brutální[s6]

• Hellmut
    HellmutPS5

ty vole, tak to demo je masakr...od zacatku do konce otevrena klapacka a udiv [s6]

• lidr13
    lidr13

je to i na EU .....uz sem to dohral a je to fakt pecka

• bjelda
    bjelda

Na US storu to už je už to stahuju!!

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Kdy bude na PSN to demo?XBL my ted stávkuje.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Jackie is back ! Jak jinak zacit :) Cekani na pokracovani bylo dlouhe jak kabel polozeny loni na Bozi hod :D Kazdopadne se vyplatilo, alespon z meho pohledu. FPS me krome B3 mp. vubec nebavi, pac je to porad na jedno brdo. Prvni Darkness me bavil jak svou brutalitou tak i svojim humorem a originalitou. Ted po dohrani dema se ma chut na blizici se Darkness II znasobila cca. 1000x. Krasne graficke ztvarneni, brutalita se znasobila a paradni hratelnost. Proste vse slape jak ma. Beru vsemi deseti!

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.