Xbox One

STATE OF DECAY 2 (614)

• JEDImfp
    JEDImfp-

@karloslav: kdyz urves srdce tak ti hned skoci oknem do baraku feral.dobry je umet vyrabet C4,polozis je tam a vylezes ven

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    1

Dal jsem vse na Dread, znicil jsem 2 hnizda a nestiham lecit Ty kokoty urvany vidim vsude a snad se schvavaji i v tech obrnenych oblecich. Hnedka to je zase zabavny

• JEDImfp
    JEDImfp-
    1

@karloslav: nastaveni obtiznosti ma tri urovne.pokud by si chtel jen zvysit hustotu a vostrost zombie tak si zvednes tu prvni lajnu.ty dalsi dve mas na to jak hodne se spotrebovava material,spawn,jak moc zerou lidi,........poradne si to procti a uvidis sam,je to tam pekne popsany.muzes si zvednout celkouvou obtiznost tim ze ze das vsechny tri treba na dread,nebo jen co ti vyhovuje.kdyz si chci hodne zastrilet tak jsem si zvedal jen tu prvni a nemusel jsme resit penize a zdroje ale zombie bylo mrte,....variant je dost a urovni jak si nastavit obtiznost taky.tohle se jim hodne povedlo

kdyz zmenis obtiznost taa budou stat vic penez i ruzny sluzby,v obchode to bude taky jako v tuzexu

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

@JEDImfp: Diky za tip, pritvrdil jsem tak uvidim, jestli stihnu vsechno utratit nez mi vsichni pochcipaj

• GALBATOR
    GALBATORXBOX

Normal je fakt tutorial, survival zacina od Dread... to uz je jinej management lootu a lidi 🙂

• JEDImfp
    JEDImfp-
    1

@karloslav: nestalo,prepni si obtiznost a penize jsou hned pryc,vsechno bude stat raketu.na normal je to cajicek.hned budes mit motivaci jak prase,dej si tu predposledni.na nejvetsi je to sebevrazda.pri zmene obtiznosti zombie to jen restartuje mapu,u tech dvou dalsich budes nejspis muset stavet ale penize,kvery,lidi ti zustanou.nevim jak je to ted ale bylo to tak driv

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Tak po tydnu survival nirvany a nekolika desitkach hodin jsem asi dohral. Neakym blbym glitchem jsem si privodil 9999 influence a tak nemam vubec motivaci hrat. Za me oblibene prejizdeni freaku uz nic nedostavam Stalo se to nekomu ? Na netu jsem nasel jen navody jak to udelat, ale zadny jak to opravit. Od znova uz hrat nechci

• JEDImfp
    JEDImfp-

@xXH3adHunt3rCZXx: to by se mohl vratit mod breakdown,ja to hral v jednicce do zblbnuti.tam si musel opravit karavan (RV) a pak si mohl odjet na dalsi uroven coz bylo to ze se mapa resetovala,novy spawn ale s kazdym levelem bylo min lootu a vetsi obtiznost.kolem 8 levelu uz to byl neksutecny masakr.v uvodni fazi to chtelo nabrat co nejvic lidi a vylevelovat je na max.navyrabet tlumice a strelivo a pripravit se na peklo.pri presunu na dalsi uroven ti zustanou lidi a vse co mas v "trezoru".byla to hra na delsi dobu kde se vyplatilo kreckovat zdroje i zbrane a cim si byl dal tim to bylo jiny a musel si menit styl hry.pokud tohle pridaji i do dvojky tak jsem tam taky zase na 100% a konecne hitnu 500hodin

this game is awesome

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    1

Vcera jsem hru rozjel od znova a jsem v tom opet az po usi. Totalne me to pohltilo a asi to bude na hoodne dlouho nez vsechny mapy vycistim Kloubou dolu pred vyvojarema jak tu hru dali krasne do kupy.

• GALBATOR
    GALBATORXBOX
    1

Dneska vysel UPDATE 28 a je tam rework na Province Ridge... upravy osvetleni textur terenu atd... a hlavne obydlene outposty sviti vc. vlastni zakladny 😀Klobouk dolu pred Undead Labs jak se o to sraraji... 😇

• JEDImfp
    JEDImfp-

vokurka me ted rikal ze jede od nuly a dal si tu predposledni obtiznost.tezky je to jak prase kdyz nic nemas a dostava na budku ta nejvetsi obtiznost je uz docela sebevrazda,nemuzes se nikde ani uprdnout

• JEDImfp
    JEDImfp-

@xXH3adHunt3rCZXx: to je u tyhle hry uplne normalni vec,zas ti vydrzi docela na dlouho coz je dobry

• JEDImfp
    JEDImfp-
    1

M32 grenade launcher link na YT s tim nenajdete zadny gameplay,marne jsem hledal.vzacna zbran a taky NEprakticka,strelivo zabere moc slotu ale prdel s tim je,zombiky to roztrha na kousky a litaji kolem vas ruce i nohy

• JEDImfp
    JEDImfp-

FN FAL link paradni kver,da se najit na novy mape ve vzacnych bednach.seznam beden tady link random loot.nasel jsem v nich vazne zajimavy kousky ktery se na miliatry nespawnuji,ani jsem nevedel ze jsou ve hre.vcera jsem tam nasel dokonce bubinkovy granatomet o kterym jsem vubec nevedel.tri roky si myslim ze je tam pouze ta M203 na jednu ranu a hele,zacnes resit rare bedny a bum je to tam.s tim granatometem udelam nejaky pekny video

• JEDImfp
    JEDImfp-

@HerrFlick: klobouky (sheriff,ranger) jsou bohuzel random spawn,ten FAL me sere

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

FN FAL a CZ škorpiona sem už našel.🙂Ale ty klobouky teda nevím kde už hledat 😃

• JEDImfp
    JEDImfp-

kdyz vlezete do outpostu,muzete si vymenit postavu a nemusite se vracet na zakladnu.Wilkersons ajch bude vazne na 20hodin,uz to skoro budu mit.chybi me posledni dve mise.konecne jsem nasel policejni auto a musim rict ze je nejrychlejsi a dobre drzi na silnici i ve vyskych rychlostech,chybi je ten sheriff klobouk,nebo aspon ranger.zatim nenasel.na mape jsou rare bedny s random dropem.ma tam byt FN FAL s optikou,ja nasel upraveny greasgun s integrovanym tlumicem ale ma dobry zvuk jak dorazim ajch,dohraju konec a ulozim tuhle novou bandu,pak se vratim na puvodni skupinu co mam a budu respawnovat mapu dokud nenajdu FN FAL

• vostravokurka
    vostravokurka
    1

@JEDImfp: Ked odrazis utok, tak zarobis 2 kila😉plus zabity specialny zedy a to uz sa vyplati horste.

• JEDImfp
    JEDImfp-

kdyby mel nekdo problem s ajchem Complete Mickey Wilkerson's story in Trumbull Valley,tady je dobry navod a hned rikam ze to je na dlouho link ja musim restartovat mapu.vsiml jsem si ze kdyz jsem restartoval mapu poprve tak me uz zustalo vybaveni pro red talon zakladnu a mohl jsme rovnou stavet.ted jsem odemknul novou stavbu heaven device tak jsem zvedavy zda me zustane odemknuta a rovnou se placnu na stred mapy kde je nejvic slotu.tohle zarizeni je paradni,zadny utoky na zakladnu

• JEDImfp
    JEDImfp-

v ramci story vam doktorka hofmanova a izzbee nainstaluji na zakladnu zarizeni heaven device ktery zvetsi safe zonu,zabije vsechny zombie v dosahu tak ze zezelenaji a exploduji jim hlavy,zadne utoky na zakladnu takze mate klid,provoz 25 sroubku za den.docela peckova vec.najezdy zombiku na zakladnu jsou obcas otravny

• JEDImfp
    JEDImfp-
    1

takhle vypada operator red talon i s karou link

• JEDImfp
    JEDImfp-

Galbe tahle kara je tam v nekolika verzich (civil,army,red talon,ranger) a spawn je pokazdy random,bohuzel.cim lehci obtiznost tim vice vozidel na mapu.muzes se zabydlet,dat nejlehci obtiznost a litat z mapy do mapy,vzdy novy spawn.tenhle red talon jsem natocil uz v roce 2018,22 vterina link na juggernauty chod jedine s 50kou nebo cleo heavy sniper,obe pusky ctyri rany a pak si drepne.s ostatnima kverama mas zbytecne velkou spotrebu streliva.pokud ti leze na zakladnu tak je to lehci ze se zapoji i dalsi clenove a muzes pouzit klidne neco slabsiho.rozhodne vyuzivej vybusniny pokud nemas 50ku.nejlepsi jsou C4,muzes je i vyrabet.ja to rozjel uplne od nuly s vokurkama a uz si davam dohromady red talon zakladnu a tam i ziskas po dokonceni nekolika misi Sancheze jo a kdo nema prestize points z dlc tak si tady muze zavolat cleo drop,ale nevidel jsem tam lepsi kvery.spis ty prumerny ale celkem dost streliva.pokud si budete volat cleny red talon tak je tam bude operator nebo soldier.vojaci maji debilni hadry viz.herrflick screen ale operatori maji kukly a vypadaji huste,skilly maji stejny.jeden vyjde na 2700 prestize points,zavolam si dva,ty moje vokurky jsou strasny paka.se Sanchezem budu mit tri zabijaky

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Galbator: stálo hned vedle Marshall základny. Ale je to asi náhodné. Chodil jsem pořád kolem něj, bylo rozbité, tak nešlo vidět co je to za káru, než jsem ji opravil. Na Juggernauta nějakou padesátku kalibr. Nebo odstřelovače přes podporu. Popřípadě jestli máš někoho z Red Talonu v týmu, tak ten umí zamířit hned na hlavu.

• GALBATOR
    GALBATORXBOX

Nejakej tip jak efektivne killovat cerveny Juggernauty? Na Dread je to oser kdyz nekam nabehnou... mam pocit je melee jim dava mnohem vetsi dmg nez strelba...

• GALBATOR
    GALBATORXBOX

@HerrFlick: Tohle jde najit? A kde?

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK
    2

konečně jsem ho našel 🙃link

• JEDImfp
    JEDImfp-

@Acemax67: na pruzkum tam mas ted 5 map,to je ranec

• JEDImfp
    JEDImfp-

ja taky hraju solo,zrovna tady coop nemam rad protoze hrac je zde pouze kver navic a bere ti loot.na coop je tam horda DLC.zadny mega pribeh tu neni,klasicky pokecas s lidma o nejakych zalezitostech,vymlatis plague hearts a pak se jde na finale kde podle druhu leadera mas jinou misi.ja uz to ted ale nedohravam a stehuju se z mapy do mapy,aspon je novy spawn

jo a kdyz si date solo uplne nejvetsi obtiznost,stane se z toho tezka strategie protoze kazdy spatny krok je smrt a tech zombiku je neuveritly kvanta co se spawnuji kdyz si jen uprdnes

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

@xXH3adHunt3rCZXx: ja spis myslel klasicky story, na 15-20 hodin, ktera ma zacatek, dramaticky střed, nekolik zvratu a uzavreny konec, po kterem si pak muzu delat co chci ve zbytku hry:)

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

Hele ma SoD2 nejaky pribeh? Uz tu hru davno nesleduju a koukam ze to ma skvelou podporu, tak by me zajimalo jestli to muze byt fajn i jako single hra, nebo je to cele koncipovane jako coop, nebo proste jako hra, kterou si sam clovek zkratka neuzije.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.