Konzolista.cz

Star Trek Online - F2P (56)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
JEDImfp

dneska jsem koumal ty holo emitory co se daji koupit u ferengu za zlaty pruty (ta ruleta je peklo).koupil jsem za 5k lod,pouzit se to da hodinu,odpocet neni videt ale pocita se pouze kdyz je to aktivni,pak zmizi.lod se premeni na tu co si koupite a muzete je prepinat pres L1.zajimalo by me kde to vyuzit.koupil jsem jeste za 25k borg drone a to zase meni vasi postavu na oskubanyho borga,spis vypada jako chudy pribuzny terminatora a nemuze behat.mozna u borgu to bude mit vyuziti.nafotim jak to vypada ale az v dalsi varce

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Jedi , další jediný způsob je dělat daily missions za který je ale taky nic moc dilithia. Nejvic se nechá získat asi v pvp a pve scénářích , fleet missions. Aspoň myslím teda

JEDImfp

tak ty zbrane jdou opravit pres L1 pokud mas nastaveny weapons batery ve slotu. jinak ty cardasian boxy a dalsi jdou vazne otevrit jen klicema za zeny? to je trochu na hlavu platit za otevreny bedny,to z toho musi padat hodinky s vodotriskem. leda premenit dilithium na zeny ale pokud jsem dobre videl 1 zen = 300 dilithia,na deset klicu je to myslim 1100 zenu = 330k dilithia. ha ha to jsem bevidel ani z vlaku a jsem lvl 30, da se nejak normalne ziskat dilihium,to tezeni je pi**vina

Permon
Permon #PC+X

Tak o zbraně jsem ještě nepřišel. Když už tak mně rovnou smázli z mapy vesmíru

JEDImfp

kdyz prijdu v bitve o zbrane,jak z toho ven? litam tam jak kachna a cekam nez me dorazi,nekdy to trva dost dlouho.ten deltaplan jde spawnout vedle lodi pres L1,bohuzel jen mimo bitvu.uz jsem si myslel ze me bude delat mensi doprovod a hazet tam nejaky to torpedo :-)

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I
👍1

Asi to vypnout nejde ono celkově ten systém zaměřování je hodně nepovedený , asi jediná věc co mě celkem dost vadí

silenec
silenec #Big Boss

Ja jsem taktik lvl 15 zatim takze nic moc,ale urco me to bavi.Nevite da se vypnout autoaim na vlastni vysadek kdyz jsi na povrchu/stanici pri prestrelce je docela na chuja mirit na vlastni.Diky

Permon
Permon #PC+X
👍1

Třeba tady máš borgsky upravenou loď link

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Jedi , nejde ale můžeš získat borgske zbraně a výbavu na loď , která pak vypadá hustě. Ale to až kolem toho 50lvl. Zlutej je inženýr, červenej taktik a modrej vedator

JEDImfp

kontrolni otazka,borgska koule nebo kostka,to asi nejde vlastnit co

JEDImfp

flotila lvl 12,trida netusim

Permon
Permon #PC+X

Hmm, tak pro mně smůla. Škoda že zrovna tady nefunguje cross platformový hraní.

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Šílenec ,jsem pro , ale chce se to domluvit za jakou frakci a třídy aby byly všechny Ja mám teď federacniho engineera na 42lvl. A romulan scientist na 12.lvl

silenec
silenec #Big Boss

Taky se pripadne pridam.Nezalozime czech fleet nebo tak neco?

JEDImfp

casem muzeme ale zatim jsme vokurky.dneska to snad zapnu a chci si koupit ten deltaplan a vyzkouset ho.ten coop se nam posledne nepovedl s bejzem,proste neslo do mise

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Co takle se někdy sejít tady co to hrajem a dát nějaký spol.fighty ?

JEDImfp

jj vypnout ani zmenit to bohuzel nejde,snad nejakym updatem pridaji.muzes si roztahnout vic ke kraji hud a chat vypnout nejde ale jde vypnout ten cerny podklad u chatu a zmensit pismo ze to moc neotravuje

Kostej-cz
Kostej-cz #HORIZON

hmmm ten mi to kazi ...

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Nelze , myslím

Kostej-cz
Kostej-cz #HORIZON

Ted jsem to zapl jsem v tutorialu - da se zrusit ten obri zamerovac ? Nejak to v menu nemuzu najit ...

Permon
Permon #PC+X
👍1

Eventy a různé další speciální mise se ti zobrazí v mission journalu. Stačí si je vybrat jako aktivní.

JEDImfp

tam jsou nejaky Daily Mining Missions? dovede me k tomu hra nebo to musim sam zjistit? to vypada ze tam budu behat a tezit ne link zacinam se v tom zamotavat,ta hra je vazne vetsi nez se zda.je tam toho tolik a porad vim prd

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

Dilithium lze získat tezenim ještě jak píše permon v bajor systému , alfa kvadrant.Musíte koupit ale nejdřív skafandr za 100 dilithia. Stává se že i kdyz máte dilithium skafandr nejde koupit , stačí restartovat hru a mělo by to naskočit.Bejzo , těch 8k je limit co můžeš denně refinovat z dilithium ore ,který dostáváš ,na čistý dilithium.Jedi , shuttle nebo li deltaplan doatanes v pozdější části na misi , má torpéda ale je fakt slabej , a jak píšeš , stále též nacházím nové věci a mechanizmy přes to že sem hru už hrál na pc ale před 4 lety :)

JEDImfp

ten prevod jsem vcera zkousel ale prisel jsem o 5k dilithia,nejak tomu nerozumim.proste to zmizelo.radsi sahnu do penezenky

Permon
Permon #PC+X

Jojo žlutý kruh okolo mapy je level progres.

Zatím jsem Dilithium získával jen z misí a tuším, že se dá získat i miningem, ale zatím jsem jej nezkoušel, tak to nevím jistě.

Jestli myslíš Zeny, tak to je měna za reálný prachy, nebo převodem Dilithia na Zeny.

bejzo

čus, tiež som sa do toho pustil s Jedim, mám otázku, tá žltá čiara okolo radaru znamená čo? Je to LvL progress? A ešte to Dilithium ide získat aj inak ako z misii? lebo 8000 denne nedám ani náhodou a tie zlatáky idú ziskat aj inač ako na PS store? dík za pomoc.

JEDImfp

taky jsem nahodou prisel na to ze muzu chodit po lodi,ne jen na mustku.v patre eng za strojovnou je transportni mistnost a tam to nabizi na tu malou lod.s tim musi jit litat,chci ridit deltaplan ale je me jasny ze s tim na velkou lod utocit nemuzu ani si nepamatuju zda mel v serialu torpeda,myslim ze ne.kamos zase zjistil ze muzu povysit posadku,tam je tolik veci o kterych jeste ani nemam paru.jak jsem vymenil lod,neslo me strilet,trvalo ale prisel jsem na to ze musim pridelit lidi ke stanicim.u ferengu jsem koupil klingona ale neprisel jsem na to jak dat pryc clena posadky,proste jsem ho musel smazat abych ho nahradil za tu velkou mlaticku.jo a ty goldy to by chtelo poresit,ty ferengove jsou mrchy nenazrany ale maji tam pekny veci a taky maji velky blataky,na ty plachty by mohl chytat i placeny kanaly

Permon
Permon #PC+X

Hmm ty goldy jsem neřešil. Jakmile jsem zjistli, že je získám jen přes ruletu, tak jsem se o ně přestal zajímat :-)Mám pocit, že malý lodi tam fungují automaticky, ale zatím jsem to nezkoušel. Ovšem i mně to zajímá, tak to zkusím večer prubnout.

Permon
Permon #PC+X

Hmm, transwarp mám zatím taky jen Federační základnu. Zatím jsem na další možnosti nedošel. Aspoň že funguje automatický cestování. Klikneš na mapě kam cheš letět a loď tam doletí sama.Co se týče coopu, tak jsem zapomněl dodat, že když nejste na stanici nebo ve vesmíru spolu, tak je potřeba změnit instanci a vybrat si stejnou. Co se týče aktivních misí, tak stačí vlézt do mission journalu a tu misi označit jako aktivní nebo primární (teď si nevzpomenu jak to tam přesně je). Pak se ta mise objeví i spoluhráči. Jinak doporučuji, aby si dotyčný tutorial dodělal a pak s tebou hrál coop.Úpravy nejen lodí jsou parádní, ale i pro posádku je spousta uniforem a serepetiček :-)

JEDImfp

1.vcera jsem byl na ferengijsky zakladne a maji tam platidlo zlaty pruty,da se to ziskat jinak nez na ty rulete? daji se tam koupit zajimavy veci.treba hologram lode za 40k,to bude litat holo lod vedle moji?

2.uz mam lod tier2 a muzu si poridit malou lod,jak to funguje? muzu v boji vyletet ven a ovladat treba deltaplan a velkou lod bude ridit npc? chci si koupit ten deltaplan.136,- je prd

PS: chci podekovat za rady panove,to forum tady funguje dobre :-)