ale ted jestli vzpomínám dobře tak by se to mělo udělat automaticky pak když jsem potřeboval ps3 z hdmi na ty starý kabeli tak se musí podržet asi pět sekund power a konzole se restartuje na to horší rozlišení
Čau, nevíte prosím někdo náhodou jak rozjedu PS3 na televizi značky sharp. Mám zapojený napájecí kabel i HDMI kabel, PS normálně svítí a televize to prostě nespustí. Kdyby někdo věděl, tak napište. Díky.
spárovaní televize s PS3 (5)
Čáu, tak jsme asi úplné jelita, ale nešla nám ani tahle možnost...tak nevím. každopádně díky aspoň za to.
Ahoj, díky moc. vyzkouším. Nemám s tím problém já, ale kamarád. Tak dnes s ním ještě budu, tak zkusíme a pak se určitě ozvu, jak to dopadlo.
ale ted jestli vzpomínám dobře tak by se to mělo udělat automaticky pak když jsem potřeboval ps3 z hdmi na ty starý kabeli tak se musí podržet asi pět sekund power a konzole se restartuje na to horší rozlišení
nejspíš máš ps3 ještě nastavenou na starý kabely tak zkus dát ty starý a pak to přepnout na hdmi tam bude ta zrada
Čau, nevíte prosím někdo náhodou jak rozjedu PS3 na televizi značky sharp. Mám zapojený napájecí kabel i HDMI kabel, PS normálně svítí a televize to prostě nespustí. Kdyby někdo věděl, tak napište. Díky.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.