PS Vita

Soul Sacrifice. (26)

• Dhomin
    Dhomin

Ahoj, hrajete ještě někdo už mi chybí jen 3 trophy na platku xD Musim udělat poslední dva Avalon pacty ale jsou dost drsny xD nechce někdo pomoci.

• Till
    TillPonies

náhodou vím. rozstřílej mu nejdřív ten bod, co má na tý holi. pak už si nebude moct přidávat zdraví a dorubeš ho normálně.

• Beny
    BenyBlood 1

Muj nick je BENYvita, pokud nekdo chcete dát coop.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ze začátku sem coop hrál docela dost ale od minulýho tejdne co začalo chcát se nemůžu tady na tom našem buranově připojit.Včera se mi povedlo joinout do nabitý skupinky a to pak byla slušná mela.Uznávám že multiplayer je hodne povedenej

• Lucius
    LuciusPan Masu

Tak já jedu life lv 99/1 + sigily na defence a Granite Armor s Blood jako jediným útočným kouzlem. Zbytek support stromy na ATK, AOE heal, písek a Monsternip na lákání bosse na mě když chaos papíráci dostávají. Coop je ta nejlepší věc na celé hře (když není v partě debil, ale v tom případě ho stačí obětovat a dá pokoj :D )

• Till
    TillPonies

nikdy sem takový kouzlo neviděl. myslím, že to je jenom Magusarova schopnost. věř mi, že od 8mý kapitoly výš, budeš mastit v drtivý většině pouze coop :D a to nemluvím o forgotten pacts :D ale držím palce .)

EDIT: ty úkoly, o kterých sem psal v předposledním příspěvku jsou bez zranění :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

A daj se nejak vytuningovat ty golemove aby byly 3?Zkusil sem jen tak z pleziru vylitnout na Magusara ale ten bidak na me jednim kouzlem poslal 3 giganticky golemy a bylo behem minuty vymalovano.On je fakt ze na blizko bojujou jenom ty nejvetsi silenci.Coop mastim jenom kdyz uz fakt nejakyho bosse nezvladam

• Till
    TillPonies

já využíval jen boj na dálku. ono pak zjistíš, že než chodit k těm bossákum, tak je lepší je odstřelovat z dálky :D a 10* bosse ( či mise ) rozhodně nebudeš chtít dělat s pěstí :D přeměna v jack o lanterna ( ta koule :D ) je sice dobrá, ale vesměs k ničemu moc není. golem je super. když ho správně hodíš a uvězníš s ním bosse v rohu, tak mu dává strašný dardy. uzdravování je důležitý. doporučoval bych pak mít dvě v jednom setu. rozhodně se hodí. doporučuju pak hrát v coopu co to pude, je to o něco lehčí, když s tebou hrajou lidi, než AI. i když úkoly, který musíš splnit bez umření ( jsou to 3-4 bossové ) sou záhul...myslel sem, že platinka bude lehká, ale on opak je pravdou :D

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ja používam homing magii(na sestřelování dotěrných ghoulů),to vejce na boj na dálku a elektrickou pěst ze země a v tý druhý sadě mám Stone golema pak tu blbost kdy se změníš v ledovou kouly a uzdravování.Ten Golem dává pecku za nějakých 330 ale než se otočí tak mi vždycky bossák uteče z rány a on si tam plácá jen tak do země.Sorry za ty minus smajlíky,než ten muj stupidní telefon načte stránku porozdávám všem nesouhlas ;)

• Till
    TillPonies

já používal útoky na dálku...tzn. ty vejce ( různý elementy ) a pak ještě jedny ( vypadá to jak přiblíženej stonek růže ) taky různý elementy. to se mi osvědčilo.když sou ty kouzla vytuněný, tak vydržej dlouho a nejlepší je, mít tak 2-3 minimálně od každýho elementu. kouzlo o kterým píšeš sem nepoužíval.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ajaj.Tak to budu muset zacit tuningovat elementy.Mam naslapany ty pesti ze zeme ale s tim jit na krakena nebo Jacka je hola sebevrazda.Zatim nejvic se osvedcili ty vejce,jenze ty mam bez elementu.Jo a koukal sem na to kouzlo kde se rozmisti 3 body a v tom prostoru se zpomali cas.Je to na tyhle bossaky pouzitelny?

• Till
    TillPonies
    1

na krakena dobře působí elektřina u ohnivýho lanterna je to led a u kamennýho je to venom. jinak doporučuju mít na sobě ledový brnění. kraken tě pak nezpomaluje.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ja teda vetsinou pouzivam veci bez elementu ale zrovna na bossaky se snazim trochu kombinovat.Diky,ja to na nej zkusim vybalit

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ
    1

Slabost Krakena se u některých pactů mění, pokud na něj nezabírá původní oheň, tak je nejlepší použít ty vejce bez elementu. :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jak to funguje s elementama u bossu.Zkousim level kde na pidi prostoru musim zmasakrovat Krakena a Jack o lantern a vubec nevim co na ty zmetky pouzit.Mel sem vyladenyho fightera na Krakena z drivejska a ted to na nej nezabira.Ani v lore neni zadna informace ktery bych se mohl chytit.Jak teda poznam co za element pouzit

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

JJ, Marcel, určitě vyzkus, je to dobrý jak párek. Teď budu na vejkend pryč, tudíž nou PS3, tak budu levlit SS :D

• Till
    TillPonies

tak nově se mi podařilo překonat svoje skore. high score mam teď 520. ale to sem dal v coopu. kolik jste dali nejvíc vy ? jinak mam odehráno přes 20 hodin a zdaleka není konec, navíc obtížnost šla docela nahoru :)

• dado20
    dado20
    1

Je to boží s BorryCZ dávame a bavíme sa náramne, doporučujem.

• Till
    TillPonies

tak nové high skore. 470 bodů z jednoho pactu. zajímalo by mě, kolik je maximum.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Toz ze bych ro prubnul? At mi vita nezarezne do zari :D

• Hokim
    Hokim

till - Wau,celkem slušné :-)

• Till
    TillPonies

nejvíc skore z jednoho pactu mam 460. dal někdo víc, nebo je to maximum ?

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

Taky plejem - BorryCZ a Athrej, hlavně však až večer z betle (každej ze svý) :). Mulťas je perfektní.

Till: mám Vitu nově, který další jsou ty hry, co u nich valí coop OK? Dík moc. Mám ještě LBP :)

• Till
    TillPonies

taky hraju a je to super hra. vypadá, že to bude i na dlouho, takže do zářijovýho killzonu je co hrát. doufám, že to vydrží dýl než měsíc :D:D i platinka vypadá docela dosažitelně.

co se týká coopu, ten jeden naprosto v pohodě. třetí mp(coop) co na vitě jede bez problémů.

• Lucius
    LuciusPan Masu

Jop hraju a zatím paráda. Coop skvělý.

• Hokim
    Hokim

Copak na tuto hru říkáte?Moc jsem nezkousel MP tak pokud někdo hraje tak budu rad když si me pridate [s12]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.