Na PS Store je nyní Dying Light v platinové edici (obsahuje veškerý vydaný DLC a kostýmy do hry) za 659 Kč.Konečně si tu hru teda zahrají než vyjde Dying Light 2
Zdravím, momentálně je na Mironetu akce na Sackboy a Big adventure za 498kč, plus k tomu dostanete jednu hru za korunu , jedná se o ps4 verzi tak ta by měla mít i zdarma update na Ps5. link
Nekdo v Electroworldu zadal spatne cenu.Misto te slevy co maji ted 7985.- tam nekdo hodil cenu 485.- Jinak druhy volant uz je v Ostrave.Dneska dorucuji tak ze 2 volanty za 970.- xD Cekal jsem sice dva tydny nez to dojde ale za ty penize mi to neva.
Slevy v obchodech na hry, příslušenství pro všechny konzole (30)
Na Alze cyberpunk 2077 + comix za 599 link
@jirka023: škoda
@Cobra: Bohužel, není stále čeština.
@jirka023: a už je v cz??
Na PS Store je nyní Dying Light v platinové edici (obsahuje veškerý vydaný DLC a kostýmy do hry) za 659 Kč.Konečně si tu hru teda zahrají než vyjde Dying Light 2
@MCJoel: Můžu potvrdit, že přišla normálně cz verze z mironetu.
Díky, objednáno, super cena.
Sackboy ABA má cz lokalizaci!
Když rozkliknu kolonku sestava u jakékoliv kombinace her, tak to u sackboye píše české titulky.
Zdravím, momentálně je na Mironetu akce na Sackboy a Big adventure za 498kč, plus k tomu dostanete jednu hru za korunu , jedná se o ps4 verzi tak ta by měla mít i zdarma update na Ps5. link
Ahoj, v EW je akce na AC Valhallu, ps5 verze za 594kc, tak kdyby náhodou měl někdo zájem :)
@Gibsn: Tak to je super cena. Nemít je,tak beru všemi deseti.
link Artic 7 za 3k!!!
S tim GOW je to cena suprova,jenze to nevydrzim,chci to hned
L.A. Noire na SWITCH v Alze nyní za 799Kč :-)
Tak to netusim...
A ten god of war v bundle je do ps storu? Dekuji
JRC bere predobjednavku na ps4 pro + novy God of War za 8999..to je myslim prijatelna cena za konzoli i s novinkou...
Chlapi nevíte teď o nějaké akci v nějakém shopu na Ps4 Pro?
esoLister: Nekup to xD
mazec
ChuligaN, tak to je hodně solidní kauf
Nekdo v Electroworldu zadal spatne cenu.Misto te slevy co maji ted 7985.- tam nekdo hodil cenu 485.- Jinak druhy volant uz je v Ostrave.Dneska dorucuji tak ze 2 volanty za 970.- xD Cekal jsem sice dva tydny nez to dojde ale za ty penize mi to neva.
G29 za 485.- xD link link Jeste cekam jeden kousek xD
G29 za 6K link
55" Sony Bravia KD-55X8005C link
link PS TV za 1300
tyhle slevy sou na hutu prostě super... a k tomu většinou žádný poštovný... můj oblíbený eshop[s12]
Tie kódy mám tiež z hutu. Došiel mi mail v zmysle Ďakujeme ste skvelý zákazník a tam som mal ten kód. Funguje to aj na predobjednávky?
Ja mám viac kódov od nich. Napr. Zaplať nad 45£ a máš 5£ zľavu. Mám 2 takéto maily.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.