No já to zase koupil hned jak vyšel next-gen tuším asi před měsícem za 1000kč. a ještě nehrál, no a teď je to za 400 kilča, dobře mi tak, bál jsem se aby ji nevyprodali na PS Store.
Cestinu mel kdysi na konzolich i 2 dil Kazdopadne 3 je nejlepsi ! Na PS3 mam platinu a jen doplnim, ze ve hre byla moznost si delat vlastni playlist ze songu co hraly v radiich.
jde všechno jak mlátit velkým gumovým ču*akem tak vylepšovat auta, za mě osobně je 3 zatím best. 4 byla spíš parodie na matrix a už je to více na styl infamous než mětské akce. Trojka je stále více na styl městské akce ala gta než nějakého superhero titulu.
Jaký to je? Jde tam mlátit robertkem?Vylepšovat auta? Hodně mě to láká i kvůli tý češtině. Pamatuji na 1 a 2 a ty mně v tý době neskutečně bavili, ale myslím si, že 3 jsem z nějakého důvodu nehrál.
Cobra-ano je to napodobenina GTA,a zábavná ,singl mě dost bavil a oproti 4ce byl tento díl jak píše Heymi9615 opravdu povedenější ..za sebe doporučuji a věř že zklamán nebudeš a budeš se bavit..Navíc CZ titulky 😉
Trojka mně bavila o dost víc než čtyřka. Ale upřímně, už si ze hry skoro nic nepamatuju a to jsem na PS3 myslím udělal platinu. Je to zábava, ač zapomenutelná.
link i Digitaly foundry píši že je to povedeny remaster. Na ps 3 ta hra běžela sotva na 30fps. A na současné generaci běží ve 30fps a fhd na základních konzolích. V 60fps na Xbox one X a PS4 PRO. Až bude za polovinu tak považuji jen kvůli cooperaci
Hra obsahuje CZ titulky(Nevím zda by se o tom někde psalo a myslím že ne,tak jen dávám info pro ty co nevědí.Navíc prý jde o hodně povedený remaster s hodně vylepšenou grafikou,HDR,a 60 Fps)
Saints Row: The Third - Remastered (30)
No já to zase koupil hned jak vyšel next-gen tuším asi před měsícem za 1000kč. a ještě nehrál, no a teď je to za 400 kilča, dobře mi tak, bál jsem se aby ji nevyprodali na PS Store.
Taky jsem vzal, navíc cz titulky.
Kdyby někdo chtěl,tak na ps5 ve store jen za 420 Kč momentálně
Jako musim tvůrce pochválit za remaster na PS5 se to hraje a vypadá suprově.A taky chci říct že se bavim královsky.Zatim můj první hranej díl
Cestinu mel kdysi na konzolich i 2 dil Kazdopadne 3 je nejlepsi ! Na PS3 mam platinu a jen doplnim, ze ve hre byla moznost si delat vlastni playlist ze songu co hraly v radiich.
jde všechno jak mlátit velkým gumovým ču*akem tak vylepšovat auta, za mě osobně je 3 zatím best. 4 byla spíš parodie na matrix a už je to více na styl infamous než mětské akce. Trojka je stále více na styl městské akce ala gta než nějakého superhero titulu.
@mnaca: ok díky moc.
Jaký to je? Jde tam mlátit robertkem?Vylepšovat auta? Hodně mě to láká i kvůli tý češtině. Pamatuji na 1 a 2 a ty mně v tý době neskutečně bavili, ale myslím si, že 3 jsem z nějakého důvodu nehrál.
@Unholyu: Aha,mi by stačilo kdyby to bylo něco jako Gta,příběhovka..
Co ro vse je tam desne zrychlene necekej zadne chytre mise je to jen nekonecna akce dokonce tam litas co pamatuju v pozdejsi casti
@Rocky-36cz: ok
Cobra-ano je to napodobenina GTA,a zábavná ,singl mě dost bavil a oproti 4ce byl tento díl jak píše Heymi9615 opravdu povedenější ..za sebe doporučuji a věř že zklamán nebudeš a budeš se bavit..Navíc CZ titulky 😉
Trojka mně bavila o dost víc než čtyřka. Ale upřímně, už si ze hry skoro nic nepamatuju a to jsem na PS3 myslím udělal platinu. Je to zábava, ač zapomenutelná.
@Unholyu: já měl za to,že to je humorná napodobenina Gta právě,což by mi vůbec nevadilo a pokud to ma fajn singl,tak by to bylo fajn🙃
@Unholyu: a k čemu to má nejblíže? K Postalu?
@Cobra: je to jen blaznive a srovnani s gta na miste neni
Nikdy jsem to nehrál,je to podobný Gta a má to i dobrý singl?
to by mohli byt potom teoreticky cz titulky aj na switch verziu "the full package", nema niekto?
No hra vypadá úžasně ještě jsem nikdy žádný Saints Row nehrál no a jestli tam je i čeština určitě do toho půjdu.
DuallHead-stačí si přečíst hned prvních pár slov na začátku tohoto tématu..Ano má..
Hrajete někdo PS4 verzi ? Má tato verze cz titulky? Díky za info
@xXH3adHunt3rCZXx: super,tak to vyzkouším 😊
Ten coop se dá hrát online?
Ja nevim no cekal bych 4k
Wow, jsem ani netušil, že něco takového vzniklo. Navíc v takové kvalitě, tady by si 2k mohli vzít příklad, takovou péči měli věnovat mafii 2.
Hrajete už někdo?
Pro mě právě také,navíc se remaster strašně povedl dle videí a ta cz jen třešnička na dortu..a cena je příjemná..
@Rocky-36cz: V cz? Fakt? Dík za info. To je pro mně pádný důvod zopáknout...
link i Digitaly foundry píši že je to povedeny remaster. Na ps 3 ta hra běžela sotva na 30fps. A na současné generaci běží ve 30fps a fhd na základních konzolích. V 60fps na Xbox one X a PS4 PRO. Až bude za polovinu tak považuji jen kvůli cooperaci
Hra obsahuje CZ titulky(Nevím zda by se o tom někde psalo a myslím že ne,tak jen dávám info pro ty co nevědí.Navíc prý jde o hodně povedený remaster s hodně vylepšenou grafikou,HDR,a 60 Fps)