Herní série

Saints Row: The Third - Remastered (30)

• Draken
    Draken

No já to zase koupil hned jak vyšel next-gen tuším asi před měsícem za 1000kč. a ještě nehrál, no a teď je to za 400 kilča, dobře mi tak, bál jsem se aby ji nevyprodali na PS Store.

• Slim Jim
    Slim Jim

Taky jsem vzal, navíc cz titulky.

• Cobra
    Cobra

Kdyby někdo chtěl,tak na ps5 ve store jen za 420 Kč momentálně

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Jako musim tvůrce pochválit za remaster na PS5 se to hraje a vypadá suprově.A taky chci říct že se bavim královsky.Zatim můj první hranej díl

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    1

Cestinu mel kdysi na konzolich i 2 dil Kazdopadne 3 je nejlepsi ! Na PS3 mam platinu a jen doplnim, ze ve hre byla moznost si delat vlastni playlist ze songu co hraly v radiich.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    3

jde všechno jak mlátit velkým gumovým ču*akem tak vylepšovat auta, za mě osobně je 3 zatím best. 4 byla spíš parodie na matrix a už je to více na styl infamous než mětské akce. Trojka je stále více na styl městské akce ala gta než nějakého superhero titulu.

• Cobra
    Cobra

@mnaca: ok díky moc.

• Sigillare
    Sigillare

Jaký to je? Jde tam mlátit robertkem?Vylepšovat auta? Hodně mě to láká i kvůli tý češtině. Pamatuji na 1 a 2 a ty mně v tý době neskutečně bavili, ale myslím si, že 3 jsem z nějakého důvodu nehrál.

• Cobra
    Cobra

@Unholyu: Aha,mi by stačilo kdyby to bylo něco jako Gta,příběhovka..

• Unholyu
    Unholyu;)

Co ro vse je tam desne zrychlene necekej zadne chytre mise je to jen nekonecna akce dokonce tam litas co pamatuju v pozdejsi casti

• Cobra
    Cobra

@Rocky-36cz: ok

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz
    3

Cobra-ano je to napodobenina GTA,a zábavná ,singl mě dost bavil a oproti 4ce byl tento díl jak píše Heymi9615 opravdu povedenější ..za sebe doporučuji a věř že zklamán nebudeš a budeš se bavit..Navíc CZ titulky 😉

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Trojka mně bavila o dost víc než čtyřka. Ale upřímně, už si ze hry skoro nic nepamatuju a to jsem na PS3 myslím udělal platinu. Je to zábava, ač zapomenutelná.

• Cobra
    Cobra

@Unholyu: já měl za to,že to je humorná napodobenina Gta právě,což by mi vůbec nevadilo a pokud to ma fajn singl,tak by to bylo fajn🙃

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

@Unholyu: a k čemu to má nejblíže? K Postalu?

• Unholyu
    Unholyu;)

@Cobra: je to jen blaznive a srovnani s gta na miste neni

• Cobra
    Cobra

Nikdy jsem to nehrál,je to podobný Gta a má to i dobrý singl?

• starwarsak
    starwarsakBeau Seant

to by mohli byt potom teoreticky cz titulky aj na switch verziu "the full package", nema niekto?

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

No hra vypadá úžasně ještě jsem nikdy žádný Saints Row nehrál no a jestli tam je i čeština určitě do toho půjdu.

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz
    2

DuallHead-stačí si přečíst hned prvních pár slov na začátku tohoto tématu..Ano má..

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    1

Hrajete někdo PS4 verzi ? Má tato verze cz titulky? Díky za info

• Cobra
    Cobra

@xXH3adHunt3rCZXx: super,tak to vyzkouším 😊

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Ten coop se dá hrát online?

• Unholyu
    Unholyu;)

Ja nevim no cekal bych 4k

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    2

Wow, jsem ani netušil, že něco takového vzniklo. Navíc v takové kvalitě, tady by si 2k mohli vzít příklad, takovou péči měli věnovat mafii 2.

• Cobra
    Cobra

Hrajete už někdo?

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz
    2

Pro mě právě také,navíc se remaster strašně povedl dle videí a ta cz jen třešnička na dortu..a cena je příjemná..

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

@Rocky-36cz: V cz? Fakt? Dík za info. To je pro mně pádný důvod zopáknout...

• Fenix
    Fenix
    2

link i Digitaly foundry píši že je to povedeny remaster. Na ps 3 ta hra běžela sotva na 30fps. A na současné generaci běží ve 30fps a fhd na základních konzolích. V 60fps na Xbox one X a PS4 PRO. Až bude za polovinu tak považuji jen kvůli cooperaci

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz
    3

Hra obsahuje CZ titulky(Nevím zda by se o tom někde psalo a myslím že ne,tak jen dávám info pro ty co nevědí.Navíc prý jde o hodně povedený remaster s hodně vylepšenou grafikou,HDR,a 60 Fps)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.