Cawec. Taky muzu RPG. Tak jasny je FF XIII ,ale je to trochu o necem jinym nez predchozi dily coz me vadilo.. ale to je fuk. Pak kazdopadne DEMON / DARK SOULS coz je hardcore... pokud mas rad trochu FPS RPG tak postarsi BORDERLANDS za celkem fajn cenu na store. jinak timto bych rad ZANADAVAL na to ze na PS3 opravdu dobrych RPG titulu je moc malo!!! ale verim ze to TES SKYRIM spravi!
Ted výde Kingdom of Amalur a bude to dost dobrý RPG,nebo Lord of the Ring's:War in the North (listopad 2011).Jinak klasiky Dragon age,Dungeon Siege 3......
Zdarec vsem, ps3 uz mam celkem dlouho (rok) ale zacal jsem na nem hrat poradne az nedavno a dost me to chytlo, par her uz dohral ale moje nejoblibenejsi hry jsou RPGcka, chtel bych se zeptat, ktery hry bych si nemel nechat uniknout na ps3 z RPG zanru ? Diky za tipy :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
RPG - PS3 (12)
za sebe doporučju oblivion (ted vyšel v reedici), Mass effect 2, určitě asi neprohloupíš s demon souls, klasická řezačka je sacred 2
doporučil bych krom Demona a Dark Soules ještě Two Worlds II, kterej teď navíc vyychází v reedici s datadiskem a kompletní češtinou (titulky) ;)
Cawec. Taky muzu RPG. Tak jasny je FF XIII ,ale je to trochu o necem jinym nez predchozi dily coz me vadilo.. ale to je fuk. Pak kazdopadne DEMON / DARK SOULS coz je hardcore... pokud mas rad trochu FPS RPG tak postarsi BORDERLANDS za celkem fajn cenu na store. jinak timto bych rad ZANADAVAL na to ze na PS3 opravdu dobrych RPG titulu je moc malo!!! ale verim ze to TES SKYRIM spravi!
ok diky za rady, asi zacnu oblivionem kterej jsem na pc kdysi vynechal :)
tak pokud ti nevadi jrpg tak urcite Final Fantasy XIII , Star Ocean: Thle Last Hope.
Dalsi moznost Eternal Sonata zatim jsem to nehral ale je to v poradi dle recenzi to vypada dobre.
pokud radsi akcni rpg ala diablo tak urcite DeathSpank
Odporucam Resonance of Fate alebo ak si este nehral, najlepsiu ps3 hru - (S)RPG Valkyria Chronicles. [s6]
Tak za mě určitě je to Demon Souls a Dark Souls...ještě pak dobrý je Two World 2[s14]
Tak Skyrim samozrejme, uz je za dverma :)
A nebo si pockat jestli na PS3 vyjde Diablo III. Jinak ten Demon souls a dark souls taky doporucuju
Oblivion, Skyrim kterej vyjde 11.11.11 a mozna i Demon Souls a Dark Souls
Ted výde Kingdom of Amalur a bude to dost dobrý RPG,nebo Lord of the Ring's:War in the North (listopad 2011).Jinak klasiky Dragon age,Dungeon Siege 3......
Zdarec vsem, ps3 uz mam celkem dlouho (rok) ale zacal jsem na nem hrat poradne az nedavno a dost me to chytlo, par her uz dohral ale moje nejoblibenejsi hry jsou RPGcka, chtel bych se zeptat, ktery hry bych si nemel nechat uniknout na ps3 z RPG zanru ? Diky za tipy :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.