RPG

RPG na PS Vita (25)

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

co se týče Odina tak škoda že nesháníš na PS4 mám tady doma zbytečně limitku, kde je steelboo, tričko a za levno se toho zbavím.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Odin Sphere je fajn, ale RPGckom by som ho tak celkom nenazval :)

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

Odin Sphere je to horší s těch, Koukni případně na Fallen Legion: Flames of Rebellion

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@Coubee: Muramasu i Dragons Crown mam. Právě nad Odin Sphere uvažuju. Ono je to nakonec jedno co vemu, jenom sem chtěl vědět jestli nějaká z těch her nevyčnívá nad ostatníma.

• Coubee
    CoubeeDishonored

Doporučuji hry od vanillaware: Muramasa rebirth, odine Sphere, dragons crown

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@VitekS: Objednal sem si v Prestu hnedka Child of Light a 32 giga kartu. Ale ještě pořád sem nevymyslil co si koupit teď za to RPGčko Koukal sem i na to Dynasty Warriors a taky to nevypadá uplně marně.

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

Většinou bazary už. Hry Presto,Originálky, Game2K. Ale levněji to vyjde z ebay včetně poštovného. Třeba jsem tam vyděl ten Toukiden 2 za nějakých 700 včetně pošty.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@VitekS: Tady se dají někde sehnat krabičky s hrama na vitu? Kde? Jedu to hned vykoupit.

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

@POciSEM: Tady je zajímavost že zatím co digitál drží cenu, krabička se dá sehnat za skoro polovic.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@VitekS: Mno na Toukidena 2 si právě brousim zuby. Ale to i na Odin Sphere nebo třeba Ys VIII vypadá kouzelně. Já ty hry mam už asi rok ve wishlistu ale oni prostě nepodléhají slevám tak sem si nabil šrajtofli a jednu z těch mastnějších si chci koupit. Jenže kterou. Na ten Black Rock Shooter už sem taky koukal ale nechci do toho tahat hry z PSPčka páč to by se mi ten seznam rozrostl ještě víc. Uplně nejlepší by bylo kdyby v ps one klasikách bylo stařičký Diablo. To bych tu vůbec neplakal že se nemůžu rozhodnout kterou hru si koupit.

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20

@POciSEM: Co Grand Kingdom, Black Rock Shooter, Heroes sagy, YS saga, Toukiden 2 to mě zatím napadá.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Dexe mam a je dost povedenej ale na vitě to strašně padá. JRPG zase moc nemusim. Jenom když je to pořádně temný scifi. Třeba Persona 4 mě vůbec nechytla i když ten příběh byl hodně zajímavej. Co bych chtěl tak nějakou štípačku kde se loví velká potvora. Taky sem koukal na Odin Sphere ale nepřijde mi to ničim zajímavý. Nebo starýho Monster Huntera z PSPčka. Prostě sem v koncích a nevyberu si.

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot
    1

@POciSEM: Ještě nevím, do jaké míry je akční, ale Dex! Měl by mít i cz dabing. Já se na něj chystám, ale zase jsem se začal topit v Everybody's Golf.

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20
    1

Sice to není akčí RPG, ale špatná není Atelier Sophie.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Dneska sem dostal chuť na nějaký akční RPGčko a když to tak projíždim, je toho tolik že se nemůžu rozhodnout co vzít. Toukiden, Ragnarok Odyssey, God Eater 2, Attack on Titan? Poraďte nějakou pařbici co zabaví na dlouho. Mam nahráno pár desítek hodin v Soul Sacrifice a Freedom Wars a to byly skvělý hry ale právě jak to člověk furt grinduje dokola tak to po těch 200 hodinách přestane bavit. Rád bych se zasekl na něčem takovym. Díky za rady.

• cirda
    cirda

@POciSEM: děkuju, mrknu na to

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Jestli ti nevadí jednoduchej pixel art tak se mrkni na Cladun X2 link Neni to klasická diablovka ale je to celkem blízko. Mam odehráno asi 170 hodin a sem tak někde v půlce. A nejlepší věc na tom je že když jsi trochu kreativní spousty hodin strávíš jenom v editoru, kde si můžeš nakreslit svoje postavy, brnění, zbraně a další prkotiny. Jiná diablovka asi na vitu ani neni.

• cirda
    cirda

Nevěděl by někdo o nějaké diablovce na vitu? Kdysi jsem hrál dungeon hunter alliance a od té doby nic.

• Fitt
    Fitt

Zkus mrknout pro inspiraci sem.

link

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Freedom Wars to je jasná volba.Když sem viděl trailer,myslel sem že to bude další shit ale je to neskutečně návyková pařba

• nitratip
    nitratipps power

Pokud ano tak delta verzi

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

ten soul sacrifice vypada dobře podívam se na cenu a stahnu to asi díky lidi [s14]

• nitratip
    nitratipps power

Persona je sr#cka...

Soul sacrifice, ff X remasted, ještě demon gaze ten taky ujde

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Persona 4 Golden, nic lepsie nezozenies.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

zdravím poradte někdo PLS nějaké dobré RPG na Vitu

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.