Akční TPS

Remember Me (7)

• chasmi
    chasmichasmi

U te madam se mi to tez buglo.Jinak hra me velmi prekvapila.Moc me bavila.

• adusa
    adusa

Tak uz som ten tazky level konecne presla. Bol to boj s jednou Madam...Nakoniec vdaka kamoske presla. Hra sa mi velmi paci uz len kvoli hrdinke a najkrajsej grafike na PS3. Dakujem vsetkym za rady.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jj ja mela platinu za 3 dny, hra me hodne prekvapila, me se hodne libila, ja bych ji dala 8 az 9 z 10ti, jo jediny co mi vadilo ze nesly urychlovat videa

• radek.jrrn
    radek.jrrn

Preskocit nejde musis hold level projet,az projedes tak si ho muzes z opaknout,asi mas chybu.Jinak jedne z lechcich Platin.Tak pevne nervy.

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Tak preskocit asi nejde.Me se stalo v jedne misi,ze jsem nekam skocil/ta kamera obcas hodi nepeknej uhel a clovek se nevidi nebo skoci nekam kam nevidi/ a stal jsem jako na plosince,ale nedokazal odskocit,ani se nejak zabit :) tak sem musel dat restart checkpointu.Jinak vcera dohrano a je to prumerna hopsajda/5/10/ ,ale za me luxusni hudba a scifi neo-Paris prostredi to vytahujou na slusnejch 7/10 ve finalnim verdiktu.Hezky se na Nilin kouka :))) a ten combo system je taky vcelku jednoduchej/chvilku sem s tim bojoval ,ale pak to optimalne nastavil a ok./ z +ska zdarma super!

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

nevim jestli jde neco preskocit kazdopadne jak to tak pises vzpomnel jsem si na to jak sem to sputil a hned v uvodu sem to take nemohl udelat (prvni fight v podzemi) bylo to normalne bugle a mohl sem nepratele mlatit jakkoliv a stejne nesli k zemi pomohl az restart mise tak jestli to nemas stejne

• adusa
    adusa

Ahojte, chcem sa opytat ci je mozne v tejto hre "preskocit" jeden level, kedze ho po x pokusoch nedokazem preist. Pokusam sa uz tyzden ale uz nevladzem. Hra sa mi inac paci ale tel jeden usek to mi kazi. Dakujem.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.