Plošinovky

Rayman Legends PS3 challenge friend (6)

• 666bocjan666
    666bocjan666VR:46

Čau, vím že to nepatří sem ale nechtělo se mě zakládat nový vlákno, přítelkyně hraje Rayman Legends na PsVita a už třetí den se nemůže připojit na Ubiservery, nehrajete to někdo jestli není chyba u nás? nebo to nedejbože vypli? to by jí asi hráblo :D

• RacochCZ
    RacochCZClan STyl

Tak kdyby náhodou, tak moje drahá to hraje taky, ale pod mým nickem : RacochCZ . Tak klidně si mě,"Drahou" přidejte :-)

• Bagar
    Bagar

Taky jsem si vás přidal, právě jsem si to koupil a hodila by se pomoc nějak se teda můžeme domluvit :-D

• norbish
    norbish

Jo jasně o tom jsem četl že se to dá ochcat 30x na jednom challenge[s14]tak to zkus sehnat a dáme[s14]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Pokusím se to znovu sehnat a můžeme se domluvit, taky to potřebuju doplatinovat chybí mi asi 300000 světlušek. Každopádně ti stačí jeden challenge, na kterým se to 30x dá udělat do deseti minut.

• norbish
    norbish

Čus lidi, hrajete někdo PS3 verzi Raymana Legends? Přítelkyně to teď platinuje a jsou tam 2 trofeje, kde je třeba porazit přítele jednou a 30x v challenges. Takže pokud to někdo hrajete nebo vám také chybí tyto trofeje tak si mě (nás) přidejte, PSN ID: norbish

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.