Nintendo Wii U

Rayman Legends - Chalenges (6)

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

mistrjakub: Tam stačí jen jeden kámoš. Stačí, aby třeba v běhu do dálky uběhl jen 10 metrů a zkazil. Pak ho jen překonej třeba na 20 metrů a zkaž. Takhle to 30x zopakuj a do hodiny to máš hotový.

Každopádně přeju hodně zdaru při sraní s tím milionem lumů a s tím levelem. Já mám na PS3 odehráno přes měsíc a ještě to tak 2 týdny potrvá

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

I mistrjakub se někdy utne:)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Sháním lidi kvůli trofejim na ps4 kdy mám 30x být v challengech lepší než přátelé. Proto si mě prosím přidejte :) psn Id: mistrjakub

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Já teda viděl žebříček s 3,5 tisíci lidmi, když jsem to hrál já....

Ty levely asi odemknout jdou, ale já se zasekl u toho Muphyho Dungeonu (u hry tohole typu dokážu být zaseklej hodiny, ale po hodině jsem přítekyni dal rozkaz ,ať mi to po příštím pokusu vyzme z ruky) - pak jsem asi 3x zkusil i to sbírání lumíků...

• FOX
    FOX

hrál jsem to jen chvíli, ale nějak jsem to nepochopil[s6] byl jsem první v žebříčku a furt mi to psalo, že bojuju o zlato, jak se dají otevřít ty zamčený levely?

Jinak je to pecka, nehorázně se těším!

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Ahoj, tak jak jste na tom? Ja jsem se bavil a u prvni denni zkousky mam rekord 1436m a u tydenni 43s...obrazky z MiiVerse sem hodim,az budu na pc a az se to naucim...jinak na ostrou hru se nehorazne tesim:-))

Edit: Tak obrázek z 1. denní výzvy link

Z tý druhý vyfotím večer, koukám, že jsem to na MiiVerse ještě nedal:)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.