Prodám

PSP, The Last of Us, Gran Turismo 6 s kódy, PS Plus (25)

• rektor
    rektor

Vše stále aktualní.

• rektor
    rektor

Vše stále aktualní.

• rektor
    rektor

Přidána cena za poštu při platbě předem. Upravena cena her a nově možnost osobního předání v Praze.

• rektor
    rektor

Změna cen...

• rektor
    rektor

Změna cen...

• rektor
    rektor

Upravny ceny.

• rektor
    rektor

Nově tu mám Uncharted: Drake's Fortune - krabička, manuál, hra za 200 kč.

• rektor
    rektor

Pokud by měl někdo zájem o časopisy mám doma OČPM čísla 16, 22 až 27, 30 až 39, 41, 42, 44, 45, 53, 55 a dole v pravo na fotce je nálepka na sklo Gta IV a tetování k Mirrors Edge.

link

• CheRulez
    CheRulezSteelbooky

Koupil jsem od uživatele Gran Turismo 6. Hra byla jako nová, výborná komunikace a hra přišla do druhého dne.

• rektor
    rektor

Další hrou na prodej je Platinovka Call of Duty: World ar War s manuálem za 100 Kč.

• rektor
    rektor

Nově tu mám Dark Void s manuálem a krabičkou za 100 kč

• rektor
    rektor

Upraveny ceny a přidány nové fotky her do prvního postu.

• rektor
    rektor

Nově tu mám na prodej Assassins Creed 4: Black Flag v CZ a v perfektním stavu za 350 kč.

• rektor
    rektor

Nově jsou upraveny ceny.

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

Koupen Dead Space 1,vse naprosto v poradku a cena super.Diky a uz se tesim jak to tam zacnu mlatit,pro me je první dil naprosto genialni

• rektor
    rektor

Nově tu mám Dead Space 2 Limited Edition, kde je součástí disku i Dead Space Extraction. Hra má Cz obal a manuál.

• rektor
    rektor

Nově tu mám Medal of Honor, kde součástí disku je i Frontline.

• rektor
    rektor

Nově přidán Medal Of Honor Warfighter.

• rektor
    rektor

Do prvního postu jsem přidal ceny. Jedná se o ceny i s poštou.

• rektor
    rektor

Nově tu mám jednou dohraný Resident Evil 6 s manuálem a krabičkou ve výborném stavu. Nejedná se o žádnou přeprodávanou bazarovku.

• rektor
    rektor

Vše stále aktuálni.

PS: Poprosil bych moderátory o umazání z názvu topicu "The Last of Us" a dopsat "Dead Space". Díky. Nějak jsem nepřišel na to jak si to editovat sám.

• c12345
    c12345

Takže já jsem kupoval od uživatele rektor hru The Last Of US . Vše proběhlo v naprostém pořádku, výborná komunikace, výborná rychlost zaslání požadované hry. takže mohu ostatním jenom doporučit.

• rektor
    rektor

Do prvního postu přidána hra Dead Space v Cz

• rektor
    rektor

Pokud by měl někdo zájem o PSP tady má fotky

link

U her to myslím není potřeba, ale na požádání postnu.

• rektor
    rektor

Pokud by měl někdo zájem o časopisy mám doma OČPM čísla 16, 22 až 27, 30 až 39, 41, 42, 44, 45, 53, 55 a dole v pravo na fotce je nálepka na sklo Gta IV a tetování k Mirrors Edge. Cena dohodou.

link

Uncharted: Drake's Fortune - krabička, manuál, hra za 150 kč.

Prodám PSP - co nahrajete to bude fungovat, v púvodní krabici i s manuály a 4 Gb kartou. Psp je bez vad a 100% funkční. Důvodem prodeje je, že už jej nepoužívám. 700 Kč

Assassins Creed 4: Black Flag v CZ a v perfektním stavu. Krabička, manuál, hra za 290 kč

Dead Space 2 Limited Edition s manuálem za 210 kč součástí disku je i hra Dead Space Extraction. Hra má Cz obal a manuál. Bohužel obal má prasknuté dvě ze tří pacek na podržení disku, ale dá se i tak zacvaknout na dvě.

Resident Evil 6 s manuálem ve výborném stavu.250Kč

Medal Of Honor Warfighter - krabička má uražený kousek rohu, asi 4x4 mm jinak je vše ve 100% stavu. 90 kč

Dark Void - manuál, krabička - 70 Kč

Medal of Honor + součástí disku je i Frontline za 170 kč

Cena poštovného na dobírku je 90 kč. Při platbě předem na účet je cena za poštu 60 Kč.

Tady jsou fotky her a PSP:

link

Hry jsou na PS3.

Nejraději bych prodal nebo vyměnil za rozumné nebídky.

Preferuji osobní předání v okolí Kyjova, Veselí nad Moravou a Uherského Hradiště nebo Praze. S dobírkou nemám problém.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.