Problémy, připomínky a rady

PSN - problém (333)

• Mird@
    Mird@
    1

@POciSEM: tak super :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    2

Tak prašule dneska vrácený na účet a můžu jít mrknout na povánoční slevy ve storu S tim zdržením to trvalo týden.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Tak dneska se konečně podařilo odeslat tu žádost o vrácení prachů a že se mi někdo ozve akorát to kvůly vytížení bude trvat trochu déle. Takový ty obvyklý kecy ale jak dlouho to asi tak trvá než to posoudí? Týden, měsíc, den? Neodolal sem a koupil to tentokrát správně na vitu za dalších 550 tak doufam že mi stornujou i ten.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@Mird@: Já jí radši i skryl v knihovně aby se tam nezobrazovala kdyby náhodou. Mam totiž na tyhle blbý náhody vždycky štěstí. Po svátcích zkusim kontaktovat tu podporu jestli mi s tim pomůžou.

• Mird@
    Mird@
    1

@POciSEM: zkus jak sem hodil link, ale neměl by bejt problém :) hlavně hru nezapinej!!!! :D

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

@Mird@: Jasný o to mi i jde. Já tu hru chci ale jenom na vitu. Na ps4 nehraju 30 let starý hry. No to sem napsal blbost když hraju tu mega drive kolekci co? Nemohl sem se totiž rozhodnout jestli na vitu vzít ten ultracore nebo xeno crisis. V diskuzích sem se dozvěděl hovnajs, recenze jsou na to divný tak sem se nasral,nabil šrajtofli že si je koupim obě dvě ale nenapadlo mě že to mají takhle vychcaně každou zvlášť za 550,- Od tý doby co dojebali tu mobilní appku s tim nakupovánim mam jenom problémy.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

@ChuligaN_cz: Taky super. Já koukal že mají i facebook ale ten sem před týdnem deaktivoval takže sem na to ani neklikal. Já totiž na nějaký číslo u těch jejich formulářů viděl, dokonce tam i bylo kdy tam jsou ale vůl sem si to neopsal a pak už sem to znova nenašel.

• Mird@
    Mird@
    1

@POciSEM: peníze ti vratej, ale na peněženku bohužel.... Jak tu píšu pár měsíců zpět, koupil sem omylem na brachově ps3 hru,okamzite sme tam psali.... Vrátili ale ne na účet.... link najeď níž,vrácení peněz blabla

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922
    1

@POciSEM: Zkus +420 538 890 078 tohle číslo mají na Facebooku uvedené u podpory 😉

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@hawk158: To schválně zkusim v pondělí. Třeba na to dostanu chuť a sosnu to nakonec na ps4 ale zrovna kvuly těmhle retro kostičkovaným blbostem sem si pořizoval vitu. Jako rád vývojáře podpořim ale nedam za Ultracore 11 stovek.

• hawk158
    hawk158Gamer
    1

Číslo jsem taky nenašel. Jen tenhle mail podpora@cz.playstation.com

Edit: teď jsem koukal na mail. A mail, který jsem napsal předtím je ten správný. Přes něj mě kontaktovali.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@hawk158: Oukej ,to by bylo supr. Já si to koupim znova ale tentokrát už správně na vitu a holt to začnu kontrolovat na čem to spustim. Akorát že právě sem nenašel nějaký číslo na tu podporu páč mi to furt vyhazovalo ten formulář a když sem na to klikl tak mi to psalo zase odzačátku jak mi můžou pomoct a číslo nikde, jenom někam do anglie.

• hawk158
    hawk158Gamer
    1

Já jsem vracel assassins creed oddyssey. Normálně mi vrátili peníze. Hru jsem ani nestáhl a tudíž ani nespustil. A tenkrát na jejich stránkách byl formulář, ale momentálně je tam je vrácení peněz za Cyberpunk a hláška, že kvůli zvýšenému počtu žádostí nemůžou nabídnout pomoc prostřednictví mailu. Takže já bych si zavolal nebo napsal mail na podporu a tam by ti měli poradit

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@Danilov: Nee nestahoval. Dal sem jenom koupit přes tu mobilní apku a pak sem si otevřel ve vitě obchod a download list že si to stáhnu tam a koukam právě že tam bylo jenom to xeno crisis. Myslel sem že to teda najdu ve vita storu a tam to mam za 550,- a ne free jak to vždycky bylo když sem něco kupoval. Fakt mě to nenapadlo že zrovna tohle neni cross buy.

• Danilov
    Danilov

@POciSEM: já teda zatím nic nevracel, ale pokud vím, tak lze refundovat do 14 dní od nákupu v případě, že jsi to nezačal stahovat.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@dzip: To mi ani neřikej. Kdyby to bylo za kilíčko tak si to prostě koupim znova na vitu a neřešim ale ono to stálo 550 a to se mi nechce dávat 2x za stejnou hru. Takže mam po prdeli?

EDIT:Kupoval sem to spolu s Xeno Crisis a to právě crossbuy je. Prostě sem to naházel ve store do košíku ale že se mam podivat že crossbuy je jenom jedno z toho sem zazdil. Koho by to napadlo taky. Nikdy sem to nekontroloval.

• dzip
    dzipPS5 PRO

@POciSEM: obavam se ze Sony takhle penize nevraci.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Omylem sem koupil ve storu něco co nechci. Nebo spíš chci ale nevšiml sem si že to neni crossbuy. Nestáhnul sem si to a radši sem to i skryl v knihovně na ps4 abych na to zase náhodou nekliknul. A teď bych potřeboval vrátit prachy. Přes jejich stránky podpory to nejde a nemůžu sehnat ani nějaký číslo kam bych zavolal. Poradí někdo jak se k tomu vrácení dopracovat? Přes ty sony stránky jde vrátit prachy za cyberpunk ale za jiný platby mi to furt točí dokola jak mam postupovat a když se prokoušu na kontaktuj nás tak mi to zase skočí celý odzačátku. Už z toho mam nervy. Kurva pomóóóc.

• michaliko
    michalikoFAIRPLAY

@CoutyCZ: To dvoufázové ověření bych zavedl jako hlavní věc při zakládání účtu. Já to dříve neřešil, potom jsem přišel o účet a musel to řešit s podporou v zahraničí, kde byl brigádník, který bohužel také zmohl houbelec. Potom, co se mi stalo jsem kde to šlo tohle udělal. Jinak ty si nejspíše o účet nepřišel, pokud se můžeš přihlásit a něco dělat. Já to měl tak, že ten umělec mi rovnou vše smazal a prostě si to doladil dle svého. (jde o jinou platformu)

• FK
    FKPS5

@Mird@: můj účet je nastaveny jako primární k jinému zařízení. Nejde mi vzdáleně deaktivovat protože uz byl v posledních 6 měsících desktivovan (kravina). Takže jsem změnil heslo, dvoufázové ověření a víc s tím sracem nezmuzu. Dekuju Sony za zkurvenou neděli! Teď už jen musím čekat než mi nekdo odpoví a bude to semnou řešit, do te doby budu doufat ze se mi z účtem nic nestane. Ma to víc lidi ve světě.

• Mird@
    Mird@

@CoutyCZ: nemáš zač pane.... :)

• FK
    FKPS5
    1

@Mird@: Nejsem teď u konzole. Psal jsem m@il na podporu. Ale co jsem vyčetl z webu co jsi mi výše poslal, plus na redditu tak ten samej problém má spousta lidi. Nebudu to lámat přes koleno, počkám a kdyžtak to budu řešit v úterý.Rozhodně Ti chci moc poděkovat za pomoc, jsi zlatej! 😉👌🏻

• Mird@
    Mird@
    1

@CoutyCZ: tady přesně sme jeli dle pokynů... Zkus prohledat třeba tam bude i číslo.... Ale fakt bráchovi hned odpověděli na mejla.... link

• FK
    FKPS5

@Mird@: ‭+420 538 890 078‬ Brno, ‭+420 239 016 607‬ Praha. To Pražské číslo mi to nabídlo samo při on-line podpoře s robotem. Obojí dvojí ze je zákaznická podpora o víkendu zavřenaDokážeš prosím dohledat to číslo?

• Mird@
    Mird@

@CoutyCZ: kam si volal? Já s bráchou omylem koupili co sme nechtěli hned sme tam psali v 7 večer sobota a stornovali to

• FK
    FKPS5

@Insertcoin: Dekuju za reakci. Podle mě budou mít nějaký externí problém z třetí strany. Protože o víkendu by údržbu dělal jen idiot.

Hry se mi po nějaké době odemknuli. Zkoušel jsem po netu R6 a to také frčí, YouTube a HBO též šlape. Ale teď mi pije krev že nemuzu nastavit primární systém s mojim účtem. Ta telefonická podpora je taky na vyliz prdel. My jak kokoti v práci musíme držet pohotovosti a taková firma ti řekne ze o víkendu nepracují. For the players 👏🏻

• Mird@
    Mird@

Dotaz... Po updatu pska, a zrušení fb... Stále neukazuje na zdi "co je nového" jména ani nicky u přátel... Sice prkotina ale sere mě když vidím jen avatary a nevím co kterej kámoš tam provedl? Máte to taky tak?

• Insertcoin
    Insertcoin👌
    1

@CoutyCZ: Maji nejakou udrzbu site mamlasove. V nedeli tvl. link

• FK
    FKPS5
    1

@Kakadouch: mám to samé. Pise mi to ze nemám konzoli jako primární! Diagnostika sítě na stránkách Sony svítí ze je vše v pohodě. A ve správě účtu na telefonu mám nastaveny 2 primární úcty. Volám na podporu a tam ze o víkendech nejsou. Kurva taková miliardová společnost a nemají nikoho na pohotovosti? A když chci vzdálené deaktivovat oba úcty, pise mi to ze tuhle operaci mohu provést jednou za 6 měsíců. Bych blil. Budou mít nejsky problém ale ta podpora mě neskutečně nasrala.

• Kakadouch
    KakadouchPS5-NSW

uz od rana ma vyhadzuje zo siete a uzamyka mi hry. Popritom vidim, ze ostatni hraju veselo bez povsimnutia. To si zas dnes sadli na par ludi co poctivo platia.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.