Problémy, připomínky a rady

PSN - nevyžádaná platba (10)

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Dante: Podle mě by to platilo jen v případě, že ten Store tu bude mít nějaký "zastoupení", i když je fakt, že Apple Store CZ je. To bude spíš leností Sony se do toho konečně opřít.

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Michale, asi ne dostatečně :D

V popisu služby na Store je jasně uvedeno (překlad): Pokud nezrušíte členství alespoň 1 den před Renewal date (datum konce předplatného), bude toto členství automaticky prodlouženo.

• michal09
    michal09

No jo no, nejen za blbost i za nepozornost se platí. Spíš mě zaráží že jsem se nikde o tom nedočetl, a to jsem si pár článků o PS+ přečetl...

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10
    1

On ani není důvod, aby ti peníze vraceli, s podmínkami služby si souhlasil... A CZ podpora je dost na h...

• RobotCZ
    RobotCZ

Automatika platby PS+ je tady

SETTINGS-->PSN-->ACCOUNT IFORMATION-->SERVICE LIST-->PLAYSTATION PLUS--> CANCEL AUTOMATIC RENEWAL

• Kojdysek
    Kojdysek

Ano, to je ono.

Oni ti v těch podmínkách na Trial píšou, že se služba automaticky obnoví po uplynutí trial doby a pokud to chceš zrušit, musíš to udělat v nastavení.

Pokud si chceš být jistější, můžeš smazat údaje od kreditky a zadat je tam, až je budeš potřebovat.

• michal09
    michal09

To se ruší asi zde že? červeně označený bod, kde bylo defaultně zaškrtnuto YES, jsem přehodil na NO.

link

• michal09
    michal09

To jsou pěkný hajzli teda... Ano měl jsem aktivovaný trial, ale to že se mě nikdo na nic neptal a sami si strhli 180kč na prodloužení PS+, to je prostě sviňárna. Zkusím zavolat na českou podporu PS a uvidím, ale peníze mi asi již nevrátí, když už je to aktivovaný... Nevíte kluci kde je nastavený to automatický prodlužování členství? Díky

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Bude to tím no. I když si aktivuješ jenom trial na měsíc, tak po aktivaci je defaultně nastavena automatická obnova.

• michal09
    michal09

Čau, jsem asi 3 měsíce registrovaný na PSN, koupil jsem si tam pouze DLC k Last of Us, který jsem zaplatil online kartou. A dnes mi PSN z účtu strhlo 180kč, nechápu proč, nic jsem nechtěl, neobjednal, nechtěl platit, o ničem nevím. Může mi prosím někdo poradit co dělat, chci pochopitelně peníze zpět a hlavně aby se to již neopakovalo! Díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.