Playstation 4

PS4-Spustit natačení (15)

• PT4
    PT4

Já to musím vždycky zmáčknout.

• Alias
    Alias

Ted uz by to melo fungovat, ze to nahrava porad a jakmile jednou zmacknes vlezes do menu a ctvercem klip ulozis nebo trojuhelnikem screen. Me uz to teda funguje 100% a nestane se ze by to nenahralo. :)

• PT4
    PT4

Už jsem to vyzkoušel,když to pomačkáš 2x v menu PS4 nezačneto nahrávat,jakmile to zmačkneš dvakrát ve hře či v menu nebo už když hraješ začně to nahrávat 15min. Pak tě to upozorní,že se to natočilo a pak to zase musíš zmáčknout dvakrát. Když to zmačkneš jednou hodí tě do menu videi a screenshotu které si udělal.. Když to podržíš uděla to screenshot,jestliže to chceš uložit musíš najet do menu videi a screenu(zmačknutím jednou tlačítka SHARE) a pak dáš trojuhelník,dole to máš vysvětleno.

• Ezee
    EzeeAlcaross

Podle mě to natáčí stále, když zmáčkneš share jen jednou tak uvidíš, že ti to natáčelo už i úvodní menu a loading hry...tudíž se to spouští samo...akorát, když zmáčkneš 2x share tak se to sepne tam kde ty chceš nejspíše(ale to jsem nezkoušel)..

• PT4
    PT4

A když to zmačknu tak po těch 15 min se to uloží a bude se dále natáčet další video? Nebo to budu muset zmačknout znovu? A upozorní mě to?

• PT4
    PT4

no možná ani mě ne,možná sem to jak pišu vždycky nějak pomačkal,ale díky :) ale v časopisu Level je napsano-Během hraní PS4 neustale nahrava posledních patnáct minut hraní.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Mě se to samo nikdy nepustilo....

• PT4
    PT4

Jojo díky. A nevíš proč se zezačátku to nahrávalo samo? Možná,že sem to pomačkal,pokaždé omylem,ale to už nevím..

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Nejde,15 je pevně danejch...

• PT4
    PT4

To už vím děkuji,ale nejde to z 15min dát na 30min? Díky :)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Stačí buď dlouze držet nebo dvakrát rychle zmáčknout Share (podle toho,jak máš nastavený screen/video). Začne nahrávání. Za 15 minut se ti klip automaticky uloží.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ano a navíc se ti nahrává posledních patnáct minut hry stačí kdykoliv ve hře podržet share tlačítko dostaneš se do share menu a ted nevím jestli čtvereček nebo trojúhelník ale tím si uložíš ono video

• PT4
    PT4

Jojo,díky :)

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})

Podle mě, to tak bude.

• PT4
    PT4

Dobrý den,vím že z PS4 jde natáčet videa,ale nevím jakto spustit,mužete mi někdo pomoct? Těd sem našel že když zmáčknu dvakrát tlačítko share tak se to spustí,ale napsalo mi to:Cannot perform that operation.

Gameplay is currently not being recorded.,, Ale toto píše,když to zmačknu v menu PS4,když to zmačknu ve hře už to pujde? Díky za odpověd ;)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.