Když to dám do JRC tak mě to vyjde uplně stejně jak kdybych to prodal někomu znás.. Aspon pak mám slevu na hru 800kč..(to sem mluvil zrovna o té fifě.)
aha a za kolik teda si myslíš že mám prodávat FIFU 14 na PS4? za 600kč? no to asi ne... Killzone Shadaw Fall už mám kupce za 700 kč,jenže ten si to chce koupit až v listopadu,kdy si koupí PS4.. Do té doby se mi nechce čekat.. Pokud by někdo chtěl tyhle hry za nižší cenu at se ozve,ale říkám ceny sou přiměřené a je to samozřejmě i s poštovným..[s1]
PS4-Prodeje her.. (8)
Jo ale to bude nějaky ten Preowned.
JRC má nejvyšší ceny nový stoji 578 nejlevněji takže se v bazaru bude točit okolo 300 jinak v xzonu za něj mi chtěli dát 500
Omlouvám se je tam chyba u Killzone Shadow Fall překlikl jsem se hned opravím..Patrcz na JRC se prodává za 800kč...
Killzone se nový prodává za 500
Když to dám do JRC tak mě to vyjde uplně stejně jak kdybych to prodal někomu znás.. Aspon pak mám slevu na hru 800kč..(to sem mluvil zrovna o té fifě.)
aha a za kolik teda si myslíš že mám prodávat FIFU 14 na PS4? za 600kč? no to asi ne... Killzone Shadaw Fall už mám kupce za 700 kč,jenže ten si to chce koupit až v listopadu,kdy si koupí PS4.. Do té doby se mi nechce čekat.. Pokud by někdo chtěl tyhle hry za nižší cenu at se ozve,ale říkám ceny sou přiměřené a je to samozřejmě i s poštovným..[s1]
mám zájem tě upozornit, že kz za tyhle prachy neprodáš, jen ti šetřím čas ;)
Zdravím,pokud byste měl někdo zájem o koupi mých her,dejte vědět zde jsou..
FIFA 14-800KČ..
Assassins Creed IV Black Flag-800kč.
Killzone Shadaw Fall-400kč..
Pokud máte zájem pište [s1]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.