Konzolista.cz

Ps4 pro cuh 7000/7100 rozdil (12)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Oig1
👍1

Ja mam teda televizi na stolku a za nej se vleze veci. Klidně 5 zdrojů a videt nebude nic.

filom3n
filom3n #Grip
👍2

Proc by nemohl být zdroj venku? Od televize i od notebooku mam zdroje venku a nemam s tim problem, proc myslis ze by to mělo nějak vypadat jinak?

tatulda89sk
tatulda89sk #ps4 ,ps5

Lol vonku zdroj? Preboha.... To sú názory... Tvoja obývačka musí vypadať...

Petr Symbol
Petr Symbol #PS4 Pro
👍1

Tak mám cca. 14 dní bílou verzi 7116b a musím rozhodně říci, že oproti 7016b, kterou jsem měl předtím, je novější revize subjektivně o 30% tišší v zátěži (God of War, Horizon). Nedochází k žádnému pískání a při velké zátěži z mého pocitu kultivovaně funí. Předešlá revize byla už trošičku vysavač. Chápu, že je to rozdíl kusu od kusu.

Oig1
👍1

A F1 2017 je taky slusnej fucak. Přečti si zahraniční fora. Nekdo vyměnil i 4 kusy a hlučný byly vsechny. Hluk z vetraku bych jeste pochopil chladit se musi. Ale ten coil whine hlavně u serie 7016 si mohli odpustit. Proste hardwarove je to zmetek a to mam ps rad. Nekvalitní soucastky splacany do malyho prostoru kde se spatne chladi a jeste tam prsknou zdroj. Ten mohl byt klidne venku jak u starych xboxu one.

Loggan28

Beny44, a co u jiných her s hlučností? Já mám koupeno týden revizi 7016b a nejvíc to řve u B1, Far Cry 5 a Gow 4. Mám ale v plánu vtátit ve 14 denní lhůtě tak snad 3 kousek bude už v poho

Beny 44

Změřil jsem to apkou v mobilu a jede stabilně na 45 dB. Oproti silent PC je to letadlo :-(

Edit: tak po hodině hraní je tam i 50 dB ..

Beny 44

Já jsem v bundlu s GOW dostal 7116B a tedy letadlo je to stejné, jako byla předchozí moje PRO konzole. Je jasné, že GOW jí dává pěkně zabrat. Vyzkuším i nějaké hry co mám v digitální formě. Pískání zdroje jsem si nevšiml, ale neměl jsem na to moc času, prověřím v pondělí.

Loggan28

Prave ze jsem tohle info nikde nemohl vyhledat, diky

Loggan28

Raziel ano 7116 ma sice tižší větrák, ale za to ji piska ve většině případech zdroj takže to vyjde vlastně na stejno

Petr Symbol
Petr Symbol #PS4 Pro

Je to jedno

Gregi

Cau chci si porizovat misto obyc ps4 verzi pro tak me zajima jaky je rozdil mezi verzemi 7000 a 7100 popripade jestli je nejaka novejsi jestli ma cenu tohle resit nebo to je jedno vsem diky za rady