Playstation 4

Ps4 pro cuh 7000/7100 rozdil (12)

• Oig1
    Oig1
    1

Ja mam teda televizi na stolku a za nej se vleze veci. Klidně 5 zdrojů a videt nebude nic.

• filom3n
    filom3nGrip
    2

Proc by nemohl být zdroj venku? Od televize i od notebooku mam zdroje venku a nemam s tim problem, proc myslis ze by to mělo nějak vypadat jinak?

• tatulda89sk
    tatulda89skps4 ,ps5

Lol vonku zdroj? Preboha.... To sú názory... Tvoja obývačka musí vypadať...

• Petr Symbol
    Petr SymbolPS4 Pro
    1

Tak mám cca. 14 dní bílou verzi 7116b a musím rozhodně říci, že oproti 7016b, kterou jsem měl předtím, je novější revize subjektivně o 30% tišší v zátěži (God of War, Horizon). Nedochází k žádnému pískání a při velké zátěži z mého pocitu kultivovaně funí. Předešlá revize byla už trošičku vysavač. Chápu, že je to rozdíl kusu od kusu.

• Oig1
    Oig1
    1

A F1 2017 je taky slusnej fucak. Přečti si zahraniční fora. Nekdo vyměnil i 4 kusy a hlučný byly vsechny. Hluk z vetraku bych jeste pochopil chladit se musi. Ale ten coil whine hlavně u serie 7016 si mohli odpustit. Proste hardwarove je to zmetek a to mam ps rad. Nekvalitní soucastky splacany do malyho prostoru kde se spatne chladi a jeste tam prsknou zdroj. Ten mohl byt klidne venku jak u starych xboxu one.

• Loggan28
    Loggan28

Beny44, a co u jiných her s hlučností? Já mám koupeno týden revizi 7016b a nejvíc to řve u B1, Far Cry 5 a Gow 4. Mám ale v plánu vtátit ve 14 denní lhůtě tak snad 3 kousek bude už v poho

• Beny 44
    Beny 44

Změřil jsem to apkou v mobilu a jede stabilně na 45 dB. Oproti silent PC je to letadlo :-(

Edit: tak po hodině hraní je tam i 50 dB ..

• Beny 44
    Beny 44

Já jsem v bundlu s GOW dostal 7116B a tedy letadlo je to stejné, jako byla předchozí moje PRO konzole. Je jasné, že GOW jí dává pěkně zabrat. Vyzkuším i nějaké hry co mám v digitální formě. Pískání zdroje jsem si nevšiml, ale neměl jsem na to moc času, prověřím v pondělí.

• Loggan28
    Loggan28

Prave ze jsem tohle info nikde nemohl vyhledat, diky

• Loggan28
    Loggan28

Raziel ano 7116 ma sice tižší větrák, ale za to ji piska ve většině případech zdroj takže to vyjde vlastně na stejno

• Petr Symbol
    Petr SymbolPS4 Pro

Je to jedno

• Gregi
    Gregi

Cau chci si porizovat misto obyc ps4 verzi pro tak me zajima jaky je rozdil mezi verzemi 7000 a 7100 popripade jestli je nejaka novejsi jestli ma cenu tohle resit nebo to je jedno vsem diky za rady

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.