Konzolista.cz

PS4 nejde vložit BD (80)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Starky
Starky #NaughtyGod

Gumicky funguji a komu ne, tak tomu pomohl sroubek, znam osobne jiz sest lidi co to takhle poresili a vse jim ted funguje ok.Je to docela zvlastni zavada.

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava
👍2

Mitsu

je to tak jak říkám. To co myslíš ty, je když konzoli v záruce opraví a nedají ti novou(platí záruka prodloužená o dobu reklamace). Dole je kdyžtak odkaz na ČT . Je tam podle

právničky Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska paní Renaty Horákové

jasně řečeno, že při obdržení nového kusu z reklamace běží nová 2letá

záruka...Prostě nový kus(jiné seriové číslo) = nová záruka...to samé bývalo u

PS3 fat. Taky první rok dávali kus za kus a záruky byla vždy u nového kusu

2letá...........nevím teda jak to má Sony s rozdáváním nových kůsů teď, aby

neproběhla už jen oprava...to fakt netušim

Jak

říkám příště se na kluci vyserte a reklamujte. je to nepříjemný 2-3týdny čekat

na stroj, ale si myslím že se to pak určitě vyplatí

link jestli nefunguje odkaz tak sry předem, ale něco se tu děje s webem a neumožní mi to vložit odkaz aby fungoval(přitom normálně jinde funguje)

DarkEyE

Panove, playstation je v zaruce. Zalohujte si tedy savy a nevymyslejte bejkarny s vymenou tesneni, gumicek, snimace atp.Kontaktujte autorizovany servis, oni si k Vam pro to sami prijedou a dovezou vam novou konzoli.

gumos22
gumos22 #Učitelskej

RobotCZ: Máš naprostou pravdu, byl jsem magor, že jsem to raději nedal do reklamace, když mám navíc tu hlučnou verzi, mohl jsem dostat novou konzoli, která by možná byla méně hlučná a navíc bych si prodloužil záruku, no teď už bych to tak udělal, snad se mi to stane znova :D Akorát mi záruka končí v prosinci, takže o tom pochybuji. Blbé rozhodnutí do toho rýpat, ale tehdy jsem prostě chtěl hrát a ne mít PS4 na měsíc na reklamaci, nicméně by to bylo mnohem lepší řešení.

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava
👍1

Těžko říct. Mě třeba ta gumička nezabrala a musel jsem reklamovat. Jak píše Mitsu s tím šroubkem, tak do toho jsem nešel(řešení by to možná bylo, ale proč taky)............ Řeknu to jinak a berte to taky z druhý stránky věci a to stránky záruky..............Já jsem se vyprdnul na nějaký další pokusničení a reklamoval jsem. Vyfásnul jsem novou konzoli. Docela jsem teda trnul co mi pošlou, aby to nebyl fén, ale dopadlo to dobře. Měl jsem verzi tuším 1104(první revize) a poslali mi starou 1004 což je první verze. Reklamace byla v pohodě uznána a dostal jsem novou mašinu(pravděpodobně i odzkoušenou). Zatím šlape a je bezhlučná. .........................Navíc samozřejmě nová záruka na dva roky. Jestli mi to udělá příště znova, tak už jen z principu jim to pošlu znova zpátky.Vemte si, že vám to po roce hraní udělá, tak bych to okamžitě posílal na reklamaci. Dostanete novou konzoli s novou dvouletou zárukou, tudíž zase další rok k dobru co se týče záruky.....co si budeme povídat PS4 není bůh ví jak kvalitně postavený HW. Je to dělaný na cenu(měl jsem to rozebraný a vím,co mluvím. Plus tyhle problémy s tlačítkama a to hučení....no se mi nejeví jak kvalitně postavená konzole z kvalitních prvků)................budu se opakovat ale REKLAMUJTE a neřešte nějaký gumičky (když kurňa nejsou schopný postavit a ODZKOUŠET si pořádně tenhle kus HW, tak to ať jdou do prdele...neserte se s nima, oni se s náma taky neserou)

MontanaCZ81
MontanaCZ81 #Buldok

Uff jeste,ze jsem si to tady procetl,taky mi zacala ps4 sama vyhazovat disk a zapinat se.gumku sem vytahnul a zase zastrcil tak uvidime.v nejhorsim ji vyndam natrvalo a bude ne?

gumos22
gumos22 #Učitelskej

Není zač, tu gumičku vrať klidně hned zpátky, jede to pak v pohodě. Proto možná i udělali v té nové verzi PS4 klasická tlačítka a ne dotyková.

gumos22
gumos22 #Učitelskej

Zkus tu gumičku vyndat jak jsem psal, mělo by to pomoct.

gumos22
gumos22 #Učitelskej

RobotCZ: Zkoušel jsi to? on ten eject button totiž opravdu zajíždí až do spodu k té gumě, když jsem ji vyndal, tak jsem ho zkusil zmáčknout zespoda a opravdu se to dá i tak, takže asi proto tam ta guma zespod na něho může tlačit a působit to stále vysunování. Fakt to zkus, nic tím nezkazíš a je to naprosto jednoduché.

kepkin
kepkin #PLZEŇ

Me se to taky nedavno stalo. A pomohlo to na tvrdo vytrhnout ze zdi a pockat 15 min.

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava

gumos22....No to je zajímavá oprava. Dle mýho snímač je z čela ne ze spodu. Je mi divný,že když nožičku vyndáš a pak zpět nandáš se to zlepší,když teoreticky se to zlepšit nemá,páč to na to nemá vliv....fakt zajímavý a hlava mi z toho nebere

já to vidim spíš na problém se šroubem pro manuální vyjetí disku...tohle by to mělo řešit. link

gumos22
gumos22 #Učitelskej

RobotCZ: Vyndej tu gumovou nožku co je pod ejectem. Mě se stalo to samé a pomohlo to, pak ho tam klidně znovu můžeš dát a pohoda. Já už takhle jedu půl roku a ani jednou se to neopakovalo. Lepší než zase nést do reklamace.

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava

Tak a mám to samý. Moje PS4 z ničeho nic vyhodila disk a mechanika stále šrotovala jako když se snaží vyndat disk,který už tam není. Po druhý se sama zapla a udělala to samý a vyjel disk no a po třetí jsem hrál Tranzistor a z ničeho nic začla šrotovat mechanika jako když vyndavá disk. Konzoli mám na sloupkách ca.2cm od země. Když při šrotování mechaniky mačkám tlačítko eject,tak ani nereaguje. Přeinstalace FW přes servisní mód nepomohla. Takže já jdu reklamovat. Už to bude moje čtvrtá PS4. Sony jako dobrý výrobce HW u mě nadobro zkončila. Tohle je ostuda.

žakelin4
žakelin4 #PRO

Je to tím tlačítkem, protože to má snímač i zespoda, proto to dělá, mě to udělalo 2x tak jsem na to hleděl co se děje, posunul jsem trochu konzoli a od té doby půl roku nic, tehdy jsem o tom mám tušení našel i na netu nějaké rady... pokud ti to děla i ve stoje tak to máš asi nějak promáčknuté, poškozené to čidlo nebo co to je, ale to jen hádám

Starky
Starky #NaughtyGod

Je treba to vyzkouset, nekde to nepomuze, ale vim o lidech kde to proste funguje.

Problem totiz byl u toho dotekoveho tlacitka.

jirka023

To nemá vliv. Já ji mám na stojato a dělá to taky. A to mám už druhou konzoli. Ta první to začala dělat taky.

Starky
Starky #NaughtyGod

Pockej zda se ti to stane znova.Pocitam, ze mas PS4 polozenou normalne na lezato, pokud se to tedy opet samo zapne a vyhodi BD, tak PS4 postav ( je dobre k tomu dokoupit ten stojanek) a nebo staci PS4 necim podlozit, pouzij nejlepe nejake gumove cudliky, jake bejvaj na spodku jinych elektrospotrebicu, staci aby bylo pod PS4 par milimetru mista.

Znam dva lidi, kteri meli uplne stejny problem a uz meli v planu reklamaci a tohle jim pomohlo.

Akorat az to podlozis a uz s tim nebudes muset dal hejbat, tak to jeste jednou resetuj a vyndej ze zasuvky.

Reset provadej presne jako na tom videu.

link

jesterkacz

Zdravím mam podobny problém

Měl jsem ps4 vypnutou a sama se zapla a vyjel disk z mechaniky a cca 10 vteřin mechanika chtěla vyndat disk ale žádný nebyl uvnitř tak jsem ji vypojil ze zásuvky a poté vše běželo jak má ale nejsem si jistý jestli to není začátek konce mé ps4 mám ji dat reklamovat?

jirka023

Pokud máš zaplacen ps+, tak dej settings-Application Saved data Managment-saved data in online storage a zvol si savy který chceš obnovit

Drunken-Raven

Ahoj lidi,

taky jsem měl problém, že mi nešel vložit disk, tak jsem psal na playstation.cz a napsali mi, že mám dát inicializace PS4 a full, tak jsem to udělal, ale zapomněli mi říct soudruzi, že se tím vymaže všechny uložené pozice co jsem tam měl, tak se chci zeptat, jestli je nějakej způsob jak ty save dostat zpět, nebo jak se dají uložit jinam, na flashku to nejde, pač to nepodporuje, tak já nevím jak na to...

děkuju za radu pokud někdo ví...

filipeson

Zdar lidi, je normalni ze ps4ka hrozně hlasitě hučí, myslím při hraní.Někdy když vložím disk tak taky vydává nepochopitelné zvuky.

filipeson

Šlo to přes kuryra.Jinak killzone je spatnej celkem.Chci ho prodat ale nevim s touhle krabici kolik mi za to daj.

NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI

To bych nepřevzal. Teda pokud to nedošlo "poštou".

filipeson

Mas pravdu je to tam.Mam novou konzoli.Akorat ten pristup k vecem me celkem dostal.Rozbili mi krabicku s killzonem a nestydeli se napsat do opravenky, ze je krabicka rozbita a krabice, ve ktere jsem posilal byla potrhaná jeste vic :-) .

jirka023

filipeson:A co máš v opravence,kterou ti poslali zpět s konzoli uvedeno?Pokud máš v ní uvedeno,výměna základní jednotky a přiděleno nové výrobní číslo.tak mas novou konzoli.

RAbdul

před půlrokem to asi vyměňovali kus za kus a nebo rozlišný problémy. Hlavní je, že servis běží.Moje reklamace byla vyřízená za týden což je docela rychlost.

filipeson

Me vymenili jen zakladovku.

RAbdul

Stejný problém - reklamace - Sony vyměnila konzoli

beeturbo
beeturbo #RETRO

Řekl bych, že problém nebude. Taky mi to začalo dělat klidně po hodině, dvou hraní. Navíc nikdy jsem problémy se servisem sony neměl. Vždy jsem byl spokojen.

filipeson

Čau, nevíte jestli s tou reklamací opravdu není problém? Mně ps4 vyhazuje disky,ale nestává se to hned po spuštění konzole. Někdy třeba i dvě hodiny po hraní a bojím se, že na tu závadu nepřijdou. Nicméně mě to sere neskutečně. Reklamovat jsem byl 4.10.a ještě nic.Nerad bych aby mi to poslali tak, jak jsem to tam přivezl.To bych ten krám našlapal do popelnice 😁. Jinak ty samé příznaky. Pípání i ve stand by režimu, vysouvání „disku” cca po desetisekundových intervalech a někdy i nepochopitelné zvuky, které vydává mechanika. Dík za odpovědi