krabičky se dají sehnat o tescu.mají jich tam mraky jako reklamy na hry co prodávají.zezadu na krabičce je napsáno, pouze pro vystavení. já už mám jednu doma, normálně se s nimy jde domluvit.řek jsem že jsem u nich koupil hru a omylem si krabičku rozbil.bez řečí mi ji dali jen si z ní vytáhli přebal.jim je to jedno, mají milionové obraty denně a nebudou řešit kde jakou ptákovinku.
Ps4 krabičky (18)
Koupím
5 kč stojí krabička na ps4.[s16]
Kolik stoji tak krabicka?Mam z psn kuponu asi 20 na ps4
Ja mam 3 vsechny diky kuponům na psn
krabičky se dají sehnat o tescu.mají jich tam mraky jako reklamy na hry co prodávají.zezadu na krabičce je napsáno, pouze pro vystavení. já už mám jednu doma, normálně se s nimy jde domluvit.řek jsem že jsem u nich koupil hru a omylem si krabičku rozbil.bez řečí mi ji dali jen si z ní vytáhli přebal.jim je to jedno, mají milionové obraty denně a nebudou řešit kde jakou ptákovinku.
Up
Zdravím,tak uz jste na ty krabičky někde narazili? Kdyžtak koupím origo krabičku gta v :D
Navic v Datartu 1000.- kupon za hezkych 959.-
ANo,potvrzuju,nové PSN kupony jsou v PS4 krabičkách...sám mám 4 [s3]
Nedávno jsem si na netu všiml, že nové předplacené PSN karty se dávají do PS4 krabiček. link , link
Takže zatím asi jediná cesta jak se k nim dostat.
(První bych ale poslal do obchodu dotaz, jestli to není jen klamné ilustrační foto. Aby ti neposlali starou várku v PS3 krabičkách.)
Zkus Playcentrum :-)
nemá je zatím ani sony, myslím česká sony, až se na čr vzpomene, tak tu budou
Proč blbou otázku sam sem v minulosti hledal obaly na ps2 protože sem mel gta SA docela rozkraplej
Na blbou otazku...
:D tohle je komentář roku :D asi od ps4 her
K tématu ani na uk amazonu je nemaj dej tomu čas určitě se někde objeví
Tvl prazde myslim ! Je jasne ze ze hrou je sezenu...
Asi od PS4 her.
Zdar lidi nevíte kde se dají náhodou sehnat ty modre krabičky na ps4 hry ? Diky.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.