Playstation 4

PS4 headset (57)

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

haha,vsak ty sluchatka jdou taky do ds4:-D tak nechapu a usi neboli

• Buladog
    BuladogPS

Uvažoval sem nad závlahovýma Sony MDR-ZX310AP , které mají rovněž handsfree mikrofon , co myslíte je vhodné koupit tohle ? nebo raději klasický PC headset (Genius HS-800) který má 2x jack a koupit redukci kterou napojím do DS4. Což je takové nepraktické a hlavně není tam ta volnost  ....

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Ty dva odkazy nefungují

• Trewis
    Trewis

Zdravim uvazujem nad kupu tady tychto sluchatek link dovod chcem mnet nejake ktere pojdu dobre k pc aj PSku ma snima nekdo skusenosti jak ste snima spokojny ?Alebo este tieto link .Pouzivam link len mam snimi zle skusenosti a bezdratove uz radsej nechcem mam problem s nabijanim niekedy sa ty sluchatka proste nechcu nabyjat tak som ich hodil do suplika po mesiaci som ich skusil nabyt a zrazu uz funguju(stalo sa mi to 3x proste sa nechcu nabyjat tak ich na chvilu prestanem pouzivat) ale su celkom tazke a po dlhsej dobe tlacia na hlave vydrz 4-5h co ja niekedy napr teraz u witchera hram aj viac v kuse a uz to nieje ono ked musim mat aj tak pripojeny kabel na nabyjanie.No tie goldy co tu kazdy chvali ma tiez lakaju len uz bezdratove asi radsej nie.

• Vejt
    VejtBBQ

Ahoj, taky mi dorazily Playstation Wireless stereo headset 2.0. Dojmy parádní, na sluchátka za dvojku mají i slušně prokreslený zvuk (ano bass není tak hutný, jak jsem zvyklý, ale nejsou to sluchátka primárně na hudbu), konstrukce a vzhled parádní.

Co se týče hlasitosti, není to žádný odvar, klidně by šlo víc, ale nedokážu si představit to mít pak dýl na hlavě. Takže jo, maximální hlasitost není tak maximální, jak by člověk čekal.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Já bych třeba zkusil manuál:-D Jinak sluchátka jsou dost hlasité určitě máš zesílený CHAT a zeslabenou hru a nebo to máš prostě jen zeslabené. Jsou to ty dvě dlouhé tlačítka na pravé straně.

• joui11
    joui11

Zkus přes ps button v nastavení zařízení a nebo vypnout surround, ale bez surr. je to oničom.[s14]

• Luciferka
    Luciferka

Tak mi včera konečně přišly ty Playstation Wireless stereo headset 2.0.. A první dojmy parádní. Bohužel jsem je kvůli práci nemohla pořádně otestovat. Chtěla jsem se jen zeptat.. Sluchátka jsem připojila, naistalovala sem si tu appku a rovnou vypla mikrofón a vyzkoušela jako první GTA V. Dá se jinde regulovat volume než na těch sluchátkách? Protože mi přišlo že bych klidně snesla i větší hukot a že ten zvuk nebyl až takový nářez:D Jinak by bylo super kdyby mi někdo poradil jak to nastavit v té aplikaci pro maximální zážitek :) Na tohle jsem takovy antityp :D Jinač jsem z nich nadšená :)

• neomylny
    neomylny

Tenhle problem jsem resil od koupe PS4 a to jen diky tomu ze jsem mel americkou verzi 7.1 sluchatek a to proste po zapnuti automaticky vyustilo v to ze vypadlo wifi.Od koupe jine verze sluchatek vse v poradku mel jsem jak pulsy tak ted mam goldy a to jen diky tomu ze je nemusim porad reklamovat[s3]

• citanek123
    citanek123PS4

Me zase rusi wifi do pska, když mám zapojeny headset, internet me v psku vypadává

• reflex
    reflex

Me prijde, ze basy maji v pohode, clovek si musi udelat svuj profil v te appce

• smurfik_
    smurfik_

Boxed by nejspis melo znamenat zpusob zabaleni, mozna ekonomictejsi... nicmene na tech obrazcich je vyfoceno to, co jsou koupil pod nazvem, ktery obsahoval "gold" a byl bez "boxed":) ...a paradoxne mam dojem, ze kdyz jsem koupil neco boxovanyho tak to bylo spis v sacku nez krabici ale asi bych to nerasil:)

EDITED:

ad vyse) "flashku" pripojis do PS4 primo. Po zapnuti sluchatek se ti zvuk automaticky presmeruje do sluchatek, po vypnuti sluchatek ti to bude hrat jak jsi zvykla do ted, nemusis flashku vyndavat. flashka v TV nebude fungovat i kdyby TV mela USB. Flashku muzes pripojit take do pocitace a pouzivat sluchatka u PC, tam se ti bude tvarit jako dalsi zvukove zarizeni. Jinak sluchatka maji slaby az nulovy basy, jinak zvuk dobrej, za ty penize me pripadaji dobry kup s tim co poskytuji. Vydrz baterie je dostatecna na nekoli khodin. Koupi nelituju.

• Luciferka
    Luciferka

Neví nikdo ohledně mé otázky o přízpěvek výše jak je to s těma sluchátkama ? Děkuji :)

• Luciferka
    Luciferka

Paráda takže do nich jdu :)... Jen se chci zeptat ... Chtěla jsem si je už rezervovat.. Budou je zase naskladňovat koncem měsíce. Jen mě trošku zaráží jedna věc. V jednom obchodě je napsáno např. PS4 - Wireless Stereo Headset 2.0...a v druhém už to je pojmenováno jako PS4 - Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed... Je v tom nějaký rozdíl ? co je sakra boxed? :-D A to ani nemluvím o tom že pokud jsem koukala třeba na heureku kde vychazejí ty sluchátka nejlevněji tak tam je napsáno zase PlayStation Gold Wireless Headset (PS4)... Tak proč u těch ostatních zase není napsáno gold... To jsou ještě nějaké jiné ... Fakt sorry ale jsem zmatená. Nechci něco objednat špatně... doufám že pude odkaz.. Chci je brát tady ale fakt nevím :) : link

• Harnet
    HarnetSONY

Mam je taky, kupoval jsem je driv už a naprosta zpokojenost, zvuk, dobre sedi, proste luxusni sluchatka a cena odpovida :)

• D@vid
    D@vidSP

Luciferka: Pokud jsi z Ostravy, tak je maji v Datartu za 2099,- link

Taky je shanim, ale vic jak 2k za ne nedam.

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Luciferka: rozhodně ber, mám je a jsem naprosto spokojen. tu "Flashku" zapojíš normálně do Ps4. Musíš si ale na Ps store stáhnout malou aplikaci na ty sluchátka ale nic složitého tam si je vlastně nastavíš podle sebe jak ti budou vyhovovat. Baterie tu nějak nesleduji ale může to být kolem 5-8 hodin.

• žakelin4
    žakelin4PRO

Právě třeba ten pytlík je taková fajn maličkost co mě velmi potěšila a taky jsem myslel komplet že s celým headsetem bude spokojená :)

Mě vydrží cca 5h což je asi o hodinku méně než DS4 :)

+ není k zahození takvé využívat applikace ze store s různými módy zvuku

• Wyder
    WyderWyder

Jak to myslis s tim obsahem baleni? vzdyt tam krom sluchatek je jen super kratkej dobijeci kabel a pytlik... :)))

Jinak u mne maximalni spokojenost. Hraju uz jen se sluchatkama a pozitek z hry maximalni. Zadny okolni ruchy, zvuk vyborny, stejne jako mikrak.

Imho kdyby nekoho zajimala vydrz, tak to nemam zmereny, ale vybiti to hlasi cca ve stejnou dobu jako dualshock 4... :)

• žakelin4
    žakelin4PRO

S tou dostupnosti je to horší, také jsem mel vyhlednute cely únor než je někde naskladnili a bral jsem nakonec v tsbohemia.cz za 2tis. Myslím ze budeš velmi překvapena z obsahu balení a hlavně z kvality sluchátek a zvuku [s14]

• Luciferka
    Luciferka

Omlouvám se. Nechápu proč ten odkaz nefungoval tak jsem to opravila..žakelin4 děkuji ... Já právě nevěděla jak se to zapojuje.. Takže pokud to stačí hodit do ps4 a hrát tak do toho jdu :) Akurát mě štvě že je těch kusů tak málo tak musím počkat do 1 dubna až je zase někde naskladní za rozumnou cenu :) Ale těším se :)

• žakelin4
    žakelin4PRO
    2

Odkaz nelze zobrazit, ale pokud se jedná o playstation gold headset tak mohu jen doporučit,zvuk fantastický, zapojis jen usb do ps4 a zapnes headset a můžeš hrát,za mě za ty peníze stojí

• Luciferka
    Luciferka
    1

Zdarec :) Chtěla bych si pořídit k Ps4 tyto sluchátka - PlayStation Gold Wireless Headset.Tím bych se tedy ráda zeptala jestli opravdu stojí za to :) Jak je to se zvukem,basy a podobně.. A ještě doplňující otázku .. Vždy jsem měla sluchátka s kabelem.. Tyhle připojím přes tu flashku do Ps4 a to je vše pokud to chci bezdrátově? Jde mi jen o to jestli se to nemusí dávat do telky protože ta bohužel výstup pro flash disk nemá :) Díky moc za každou rozumnou radu :)

• alex33cz
    alex33cz

Ty jsou super i ja si pro ne dnes jdu.

• žakelin4
    žakelin4PRO
    2

link Dnes jsem pořídil, fantazie

• thenardier
    thenardierCR

dik za info

• thenardier
    thenardierCR

jasne chápu,umim taky cist [s6] ale nejde mi tak az o zvuk,ten jde přes optiku,ale jde mi o headset,jestli funguje normalne

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Nardier: Já mam TRITTON Kunaie... a fungujou.

Dokonce i v linku který jsi poslal piší že jdou na PS3 PS4 X360 a PC :D

• thenardier
    thenardierCR

Zdar lidi,mam dotaz,pujdou mi k ps4 tyto sluchátka? link

• Loggan28
    Loggan28

A ted babo rad jeden napise ze jsou skvele a duhy ze ne, pokud podporujou zvuk 7.1 je snad jedno k cemu jsou pripojene jestli k pocitaci nebo konzoli ne Geny

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.