Playstation 3

ps3 nehoda (21)

• dez1nd
    dez1nd
    1

jestli si myslis, ze to melo byt ftipny tak to je mi te lito...

• blondjoker
    blondjoker
    1

a bila urcite zluta tekutina nebyla to bila tekutina

• ferox365
    ferox365

Mnam psi gyros xDD

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

ale ta matrace!!!! :D ale je pravda,že kdyby to zkusil na konzoli, tak ho asi zabiju :) ale kdyby mu byli tři, tak to samozřejmě ne :)

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

:D no ale nohy oklepes a jdes dal :D

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

depeche: klasika, mně jednou brácha pochcal nohy :D

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Kanive: to "ALE!" si trefil :) mám 3 letého brášku, a ten je občas náměsíčný, a jak už jsem psal vejš, jede jako nová :D

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

no já se tu hlavně ještě od vlastníka ps3 nedočetl, že to byl doopravdy pes :D sice je tahle možnost nejpravděpodobnější, ale! :))

• dez1nd
    dez1nd

podle me by nemel byt problem kdyz to vysusis a po vysuseni zapnes, jestli byla vypnuta tak by se podle me nic stat nemohlo, pokud je pes zdravej tak by nemel mit moc kyselou aby ponicila obvody, nech to vyschnout a potom to bud riskni nebo uz jen servis...ale psa uz k ni nepoustej :D:D nebo si Maxe Payna nezahrajes :D:D:

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

:D

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

[s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3][s3] toho psa radši do GYROSU

• sirhenrik
    sirhenrikPs3-Xbox1

Spíš si myslím, že to bylo štěstí jak pro Psa či onoho druhu, který tu konzolí pochcal a taktéž i štěstí pro tvoji konzoli, protože jediná kapka na zdroj energie a bylo by jak po onom chcacím druhu tak i po konzolce :D:D:D:D:D:D[s16]

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Tak sem ji ted šel zapnout, radši sem s ní nic nedělal, prostě jen zap...a jede skvěle, jako nová :D ...mam ji už skoro 3 roky nikdy ani jediný problém nebo náznak teho že by chtěla odejít do jiného světa... přežila polití vodou, tak proč né chcankovou koupel :D ....

• Alias
    Alias

Pes si chce privlastnit konzoli ze ji znackuje :D asi nejakej gembler v minulym zivote :D

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

By mě zajímalo jak se to povedlo[s6][s6]

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

[s6][s6]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

rozhodně rozebrat a prohlédnout v autorizovanym servisu

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

:D ...jdu radši spát... pište co by mi mohlo pomoct :( a ráno to sčeknu...předem děkuji za každou radu a zdůraznuji "užitečnou radu" :D

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

NO, ale dál to nepitvejme, pro mě to moc velká prča není... :D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

to si děláš prču ne? jako on ti jí někdo pochcal? :)))))))))))))))

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Čauky všem, asi před a půl hodinou se mi stala nehoda s ps3...natekla do ní voda, no voda...spíš to žluté přírodní... já to nebyl!!!:D no a hned jak sem na to přišel tak sem ji odpojil vytáh hadr a asi počkám do rána než ji zapnu...tak se chci jen zeptat jestli nemáte tipy a rady, jak předejít určitým rizikům, jako třeba jestli ji hned ráno zapnout, nebo otevřít, nebo ted trochu vyfénovat atd.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.