Konzolista.cz

PS Vita v roce 2017 (30)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit
👍1

Munky tak som na základe tvojho príspevku pozrel nejaké video z Salt and Sanctuary až dom to nakoniec kúpil a musím iba odporúčať.

Munky
👍2

Dobrá zpráva pro všechny majitele PS Vita. V nejbližších dnech by měla vyjít povedená rpg hra Salt and Sanctuary. Často je přirovnávána k sérii Dark Souls pro její vysokou obtížnost a já osobně se na to dost těšim. Doufal jsem, že vyjde i na Vitu a už je to tady

Dizzassta

link tady si najdeš hry které to podporují, nejsou to všechny. A ano, paruje se přímo ve hře. Jen si v nastavení dejte oba stejnej kanál nebo automatic pro adhoc. Edit. Myšleno tak, že ne všechny hry to podporují :)

Dizzassta

Stepobela:hra musí podporovat ad-hoc. Pak to jde.

Garfi99
Garfi99 #Návody
👍1

Nášup nových zpráv:

- Toukiden 2 dostane v pátek (tj. 17.3.2017) na EU PSN demo.- 23.3 vyjde DLC s názvem "Champion Summon Balthier" pro World of Final Fantasy. - 23.5.2017 vyjde JRPG s názvem "Summon Night 6: Lost Borders" a to jak digitálně, krabičkově.

daniell605
daniell605 #Rainman

Tak na co jiného handheld za dohromady 7000 tehdy nez na záchod ?

Hráč123
Hráč123 #GameCave

A jak se ti to, prosim te, povedlo?

daniell605
daniell605 #Rainman
👍4

Mě VITA spadla do hajzlu a i přesto funguje jako nova, je vidět ze je kvalitní

Garfi99
Garfi99 #Návody
👍1

Pár novinek ohledně Vity:

- YS: Origins dostal zpožděnku až na počátek května.- JRPG Calligula efect v Evropě vyjde 2.května 2017- Vývojáři na redditu potvrdili, že Papars please! pro Vitu je stále ve vývoji.- Koncem dubna/počátkem května by konečně mělo vyjít Salt and Sanctuary.- Tecmo Koei zvažuje západní lokalizaci Musou (Dynasty Warriors) Stars.- No a kdo nemá tak do 23.3.2017 je super sleva na Dragon Quest builrs nebo Oddworld.

------------------------------------------------------------------------------------------------Pánové začalo to pomalým stahováním Playstation TV z trhu. Na redditu se tento jev řeší. I v obchodech jako Target, nebo best Buy VITU nemaj a neví se moc proč.

Majeros463
Majeros463 #PS4pro NSW
👍1

je škoda, že ji Sony odepsala na světové úrovni. Ale alespoń mně to donutilo vyzkoušet něco co jsem nikdy nehrál. A to Persona 4 Golden. Musím říct, že ta hra má něco do sebe a přišel jsem něčemu "pro mně" novému na chuť. Určitě ještě vyzkouším více těch japonských her.

milhaus
milhaus #PSN: mhsCZ

jj mozna jsem udelal dobre, ze jsem vitu jeste neprodal zatim je ale vita nedostatkova a nezadana, takze musime doufat, ze prijde doba, kdy bude nedostatkova a zadana:-D

Munky
👍1

Koukám že se z toho brzo stane nedostatkové zboží. To bych mohl na svý Vitě vydělat

milhaus
milhaus #PSN: mhsCZ

kamos shanel vitu pred vanoci a udajne mu v sony prodejne rekli, ze se vita stahuje z trhu...

noba1
noba1 #PS5+XOX+NS

Nemáte nějaký info o aktuální situaci s Vitou? Koukal jsem na heuréku a překvapilo mě, že už není v nabídce a po bližším hledání jsem zjistil, že už se prakticky nikde neprodává

DAYWAK
👍3

Salt and sanctuary. To se těším.

Garfi99
Garfi99 #Návody

Na DotEMU stránkách je uvedeno, že YS Origins vyjde 21.2.2017. A to jak pro VITU a Polystation444. Žádný odklad Vita verzi nejspíše nečeká.

Roman Heri  VR MORFEUS

Pan T:Nektere menší hry na ps store,jsou na mobilu zdarma.😃Marně čekám na dalsi dil LUMINES.👍jestli máš VR tak můžu doporučit TUMBLE,potrapi mozkove buňky.😀vice takovejch her ,Log.

Pan T
Pan T #Drifter
👍1

Roman Heri: To Quell Memento je hra z telefonu, ale má to opravdu povedené puzzly, fajn zpracování a melancholický hudební doprovod. Mám to dohrané na 100% bez YT nápověd, a jsem na to patřičně pyšný, protože často se mi z hlavy pořádně zakouřilo.

Roman Heri  VR MORFEUS

Pan T:dik Quell Memento neznam,The Swapper sem právě stáhnul,Smart as,a Metrico neznám. Hitman a Lara go určitě pořídím.😉👍

Pan T
Pan T #Drifter

Roman Heri : Quell Memento, The Swapper, Hitman GO, Lara Croft GO, Pure Chess, Smart as, Sparkle, Metrico, Mouse Craft. Na víc si teď z hlavy nevzpomínám.(Prvních pět her co jsem tu napsal doporučuji všemi deseti. Kvalita.)

Roman Heri  VR MORFEUS

Kentucky:Ten seznam je trosku moc😀,ani sem to neprojel až dokonce,2D hry určitě si vyberu.Poradi někdo dobrou logickou hru na VITA,krome Teslagrad,ano LUMINES mám a dál.😀

VulcanR
VulcanR #Trogári

Snad v 2017 konecne vydaju ohlasenu vita verziu Papers, Please link

blekota111
blekota111 #Bůh je lež

Přesně takovou malou přenosnou PS4

Garfi99
Garfi99 #Návody

Díky za seznam. Tam jsou hry i pro rok 2018. :-D VITU2 snad nikdo nečeká.

Temp27
Temp27 #^ *,.,* ^
👍2

Já mám vitu od vydání hlavně na JRPG, všelijaké ostatní japárny a ps1 kultovky, takže si v pohodě vyberu, ale chápu, že kdo takové hry nemusí, tak už je ve výběru dost omezen. Těch ''velkých'' her mimo Japonsko je strašně málo ( např. Killzone, Uncharted, God of War, AC) a myslím, že už další ani nebudou. Je to škoda, že to takhle zazdili.

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

I kdyby se sony vytasila s vitou 2 tak bych jim tak možná n*ral, protože nejsou schopni své zařízení podporovat. Vita byl průser co do obsahu her prakticky od jejího vydání ve srovnání s psp....jediný smysluplný handheld v dnešní době by byl takový na který by se mohlo pohodlně portovat z ps4 = Nintendo Switch

blekota111
blekota111 #Bůh je lež
👍1

Jo ale dispej jak vetsi tablet s moznosti pripojit gamepad a dam jim za to klidne 15k

RAJO
RAJO #VAJO

Ja som si Vitu zaobstaral len pred nedavnom. Mozem povedat ze hry na Vitu su pre mna nove aj tie z roku 2013. Ale aj tak by som si rad zahral viacej hier lebo na Vitu je ich dost malo.

wesick
wesick #FCHK

Vitu mám rád,bohužel výčet her je bohužel v podstatě jenom šikmovoký,to není nic pro mě.. fotbal,hokej, nebo nějaké fps,to jest mě.. kdo nehraje jrpeg je v pytli

Garfi99
Garfi99 #Návody
👍4

I když je tento přenosný nad stroj ,s výkonem 51,2 GFlops, u svého tvůrce odepsaný, i tak na něj v letošním roce vyjde pěkných pár her.

Je nutno připustit, že rok 2017 se jeví být rokem posledním a pro mobilní hraní bude nutno přejít na N Switch (když letos nevyjde Shield Tablet revize).

Hry, které stojí za zmínku:

1. Valkyria Revolution (všude prezentují PS4 verzi, tak mám obavy že Vita verze bude PS2 slide show)

2. Toukiden 2 (Doufám obsahově bohatější)

3. Caligula (JRPG které v té nepřeberné hromadě PSV JPN her vypadá zajímavě a má svou duši)

4. Shakedown Hawaii

5. Full Throttle Remastered

Kolekce v 30th Aniversary of FF by byla příjemným bonusem, neboť neustálých remástrů FF I, II, IV, V, VI, VII není nikdy dost. SE ví, že jsou to hry tisicíletí a tak každý z nás musí mít doma minimálně 5 kopií jednoho dílu.

Přeji vše dobrý SONY do roku 2017. A 13.1.17 se sejdeme na pořádné prezentaci, která nám mobilním hráčům ustřelí fusekle.

-----------------------------------------------------------------------------------18.1.2017-------Na DotEMU stránkách je uvedeno, že YS Origins vyjde 21.2.2017. A to jak pro VITU a Polystation444. Žádný odklad Vita verzi nejspíše nečeká.

+ byl oznámen 13.1.2017 Farming simulator 2018+ 24.1.2017 vyjde FF Worlds DLC s postavou Sory z Kingdom Hearts

-----------------------------------------------------------------------------------12.3.2017-------

Pár novinek ohledně Vity:

- YS: Origins dostal zpožděnku až na počátek května.- JRPG Calligula efect v Evropě vyjde 2.května 2017- Vývojáři na redditu potvrdili, že Papars please! pro Vitu je stále ve vývoji.- Koncem dubna/počátkem května by konečně mělo vyjít Salt and Sanctuary.- Tecmo Koei zvažuje západní lokalizaci Musou (Dynasty Warriors) Stars.- No a kdo nemá tak do 23.3.2017 je super sleva na Dragon Quest builrs nebo Oddworld.

-----------------------------------------------------------------------------------16.3.2017-------

- Toukiden 2 dostane v pátek (tj. 17.3.2017) na EU PSN demo.

- 23.3 vyjde DLC s názvem "Champion Summon Balthier" pro World of Final Fantasy.

- 23.5.2017 vyjde JRPG s názvem "Summon Night 6: Lost Borders" a to jak digitálně, krabičkově.