Konzolista.cz

PS Vita-poradna (594)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak bohužel operace se nezdařila. Vyndaný to bylo za minutu ale připájet to tam už je pro mě mission impossible. Dneska sem volal do servis konzolí kdyby mi to nevyšlo, tak prej to dělá šéf co je na měsíc mimo a chtěji za to 1600,-. Teď už teda nevim co s tim.

POciSEM
POciSEM #DooM 3
👍2

Tak usb port dorazil. Jde se operovat. 🤩

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Uvidíme. V úterý mi dojde novej port, tak budu pitvat. Mam to už rozebraný takže nejdřív zkusim záchranu. Dneska sem ty videa znova projížděl a neměl by to bejt až takovej masakr jak sem si představoval ale jestli se něco podělá, tak se možná domluvíme.

Juraj Lapihuska fkbh

Pokial by si chcel mám na predaj vitu. Jedna sa o prvý model. Mám ku nej dve pam. karty (64gb, 4gb) nejaké hry, púzdro na vitu a plastový obal na hry. Poprípade originálne obaly. Cena by bola 150€ ak by si mal záujem.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak znovu vita po tisící v hajzlu. Tentokrát se po 10ti letech vylomil ten černej plast v usb data portu a nejde nabíjet. Nevšiml sem si že je pryč a teď když sem nacpal kabel do vity, tak sem ty piny všechny ohnul. Mno posral bych se z toho už. Asi to vyjde naprázdno ale nemá někdo zkušenosti s výměnou? Našel sem v Plzni krámek kde maji ten port za 199,- takže sehnat novej neni problém i si to hodlám zbastlit sám ale právě ve videích z oprav sleduju jak těch 20 nebo 30 pinů borec pod lupou pájí k desce jeden po druhym a to vypadalo jako extrémní jebačka. Potřeboval bych k tomu nějaký informace na co si dát bacha a tak jestli už to někdo taky bastlil, protože se ani tentokrát nehodlam smířit s tim že je to pro mojí vitu definitivní konečná.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

@Piro: link Mam v plánu koupit časem ještě jeden do zásoby + zadní touchpad s rámem, člověk nikdy neví kdy se to zase vysere. Tak ne že mi je vykoupíš.

Piro
Piro #XSX/PS5/LeGo/PC

Hoď kdyžtak odkaz na ten shop. Možná taky vyměním displej. Sice funguje, ale je samej flek. Díky.

POciSEM
POciSEM #DooM 3
👍1

Displej opravenej a stihl sem to dřív než mi odepsaly ze servisu konzolí kolik by mě ta výměna stála (Popravdě ještě pořád čekam jestli se vůbec uráčí odpovedět na můj mail). Našel sem shop na Slovensku, v neděli objednal a před půl hodinkou displej dorazil. Teďka sem ho nainštaloval a po zapnutí všechno šlape jak má. Pecička. Celá ta sranda mě vyšla na 1200,-. Displej byl za 930,- a balík přes GLSko vyšel na 2 kilka kdyby to někoho zajímalo. Vyměnit to je práce na 10 minut protože vita je složená jak lego a i šroubky jsou barevně odlišený aby se nepletly. Takže už dost tlachání, já končim a jdu nahrát dalších 500 hodin do Monster Huntera Freedom Unite. 🤘

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak se mi opět podařilo rozstřelit displej. Nevíte někdo kde bych sehnal v cz OLED displej na model 1000? Tentokrát bych si to vyměnil sám protože dávat v sony kus za kus a ještě k tomu platit přes 3000 a přijít tim i o komplet savy, to jí radši rozdupu na sračku uplně. Nebo neválí se někomu doma nefunkční kus s funkčním displejem? Díky za rady.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Teďka sem nabíjel vitu a po 2 hoďkách nabíjení mi začalo blikat oranžový světlo. Nevíte někdo co to může bejt? Bliká to jako když je vita v nabíječce uplně vyšťavená a nechce zapnout ale takhle po jaký době nabíjení mi to přijde zase jako nějakej error. Baterka je sice plná a zatim jde bez problému ale ten čekam každou chvíly.

RAJO
RAJO #VAJO

@HonzaRacer: Dvojstupnovu ochranu mam pomocou sms. Ale ked sa prihlasujem na Vite tak my ziadna sms nepride vyhodi to len chybu...

Tak funguje to vygenerovanie kodu. Zadal som ho miesto svojho hesla a uz to slape. Dik Honzo👌👍

RAJO
RAJO #VAJO

Caute. Mam problem s pripojenim sa na svoj ucet cez Vitu,ked mam zapnute dvojite overenie PSN. Ako nahle vypnem dvojite overenie tak sa pripojim v pohode. Ak by mal niekt skusenos aby som sa mohol pripojit a mat zapnute aj dvojite overenie budem len rad...

POciSEM
POciSEM #DooM 3

@mokrypeter: Perfekt. Přesně tohle sem potřeboval.

Petosk
👍1

@POciSEM: pouzivaj ps deals. Sam som bol teraz nuteny na tejto stranke nahadzat vsetko do wishlistu kedze sa Sony vo svojej neomylnej namyslenosti rozhodla znicit fungujucu stranku na pc a v tablete a nahradit ju sice na pohlad peknou ale nepouzitelnou aplikaciou.

manicek

@POciSEM: ja myslel kdyz jdes na store primo v ps4 a vyber je tam samozrejme omezen jen na cross buy hry ktere jde hrat i na ps4. Appku uz nepouzivam a jak na ps4 tak ps vita nakupuju primo pres jejich store. Ono je treba i blbe ze na vite nevidis ze ta hra je ve sleve i kdyz ta cenovka je nizsi ale to by sis musel vsechny ty ceny pamatovat. Jinak na ps4 si dam vzdy filtr na ps vita hry a mas tam vse a i ty slevy vidis.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

@manicek: Nenašel sem jedinou hru na vitu. Nenašel sem download list. Nevim ani kde je ta kolonka na vyhledávání. Tahle appka je naprosto k hovnu. Jedině jestli se najde časem nějaká dobrá duše která si udělá vlastní stránku kde to bude vypsaný. Tohle fakt nemůžou myslet v sony vážně. Chápu že už vitu nepodporujou ale proč ruší něco co doteď krásně šlapalo. Mohly přidat jenom kolonku s ps5 a jede se dál. Ne oni kvuly posraný konzoli všechno vyhází a vy co máte ty starý konzole tak si prostě polibte prdel.

manicek

@POciSEM: ted je ale na ps4 store spostu cross buy her na vitu v akci

maranelo
maranelo #N💩SR💩T!

Já zas v tom novém obchodě nemůžu najít drive club který mám koupený Ani ve hrách a ani v zakoupených...??? To má znamenat co?

POciSEM
POciSEM #DooM 3

@manicek: Myslíš ten obchod kterej se už minimálně rok neaktualizuje? No to je vrchol.

manicek

@POciSEM: na ps vitu a ps3 uz se daji hry stahnout jen primo pres vitu nebo ps3

POciSEM
POciSEM #DooM 3
👍2

Vyzná se někdo v tý předělaný aplikaci ps store na mobilu nebo v prohlížeči? Hledam v tom hry na vitu a nemůžu najít ani hovno. Nebo to už vitu definitivně zařízli? Wishlist taky v prdeli. Jako teď je ten obchod uplně k prdu.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak sem včera testnul tu appku na vyresetování baterky a zatim drží. Trochu se zahřála když sem pustil YS VIII ale když sem to vypnul tak hnedka zchladla. Cca 3 hodiny hraní sice hry z PSPčka ale baterka spadla jenom o čtvrtku, tak uvidíme kolik toho nahraju dneska .Zatim to ale vypadá že bude zase na chvíly klid než se posere něco jinýho. Ještě musim zkusit hrát při nabíjení a až pak můžu říct že to na 100% funguje ale je to na dobrý cestě.

manicek
👍1

Ted je na store steam world dig 1 za 80kc a steam world dig 2 za 200kc. Taky jsem dohral God of war Ghost of sparta a sam ted premyslim co dal, dost me laka UnEpic, vypada to zajimave a i ten Golden Abyss a Tearaway jak zminuje TheBigfood mam v hledacku. Her je tam dost spis zalezi, co te bavi.

TheBigfoot
TheBigfoot #Maringot
👍1

Tak asi by stálo za to, zahrát všechny exkluzivity. Vypíchnul bych Golden Abyss, Tearaway a třeba Killzone. Pak jde o to, jestli jsi měl PSP. Jestli ne, tak je těch her mraky. Ale já třeba ulítávám na Everybody's Golf (tj. možná taky exkluzivita, teď už nevím).

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

Tých je neskutočne veľa.

Swarm23
Swarm23 #△○✕◻

A nejlepší hry na Vitu? Hoďte prosím nějaký tipy. Díky

Roman Heri
Roman Heri #BORAT30cz

Hmm paráda,tak po dlouhé době oprasim vitu prvni verze.Kdyz mam nabito na 100% po 30 min to píše vybito,no nevypada to dobře.No nic,chtěl sem vitu zase používat pres remote play.Snad ještě něco vydrží ta čubka.

POciSEM
POciSEM #DooM 3
👍1

Tak skoro po měsíci vita včera zase zkolabovala. Zahrál sem si když sem jí nabíjel a problém byl na světě. Takže ten 3G sajrajt nebyla hlavní příčina. Trochu sem analyzoval a dočetl sem se že vita ukládá někam (asi) do registru nějaký chybový hlášky spojený s baterkou a jak je vita lustruje, údajně jí to extrémně cucá a ukazuje to špatně stav nabití baterky. Proto se vypíná i když je uplně nabitá nebo v půlce. Mno zajímavý věci sem se dozvěděl. Každopádně ta appka tyhle errory promaže a jede se odznova, takže sem včera počkal až baterka vychladne, promazal to a dneska až přijedu z háku tak se na to podivam jestli ta baterka bude držet.

HerrFlick
HerrFlick #JOZXYQK

to těžko, já do dětského koutku nechodím 😁

Herr Flick
Herr Flick #Kryptoboss

ty bys mi ještě líbal bicáček a slzel štestím :D