PS Vita

PS vita pomoc (9)

• Unholyu
    Unholyu;)

Neni vubec zac rad jsem pomohl

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys
    1

Super díky, já si managera přenesl do složky, tak jsem ho přehlídl a bylo mi divny ze v settings nic takovýho neni. Tak už mi to jde díky

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

tohle jsem ti nasel

Go to Content Manager from the Home menu. select Online StorageThen tap Online Storage > PS Vita System to download the game savesOr tap PS Vita System > Online Storage to upload to the cloud.Tick the titles which you want to download or upload.

• Unholyu
    Unholyu;)

uz si to moc nepamatuju ,ale mel by jsi to najit na cloudu nekde u konkretni hry no urcite nekdo bude vedet lepe

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Ahoj můžete mi prosím poradit. Koupil jsem si větší paměťovou kartu do Vity. Můžete mi prosím poradit jak si na ni přetáhnu savy z těl staré? Musím přes PC nebo to jde i nějak přes cloud? Díky za radu.

• ferox365
    ferox365

NE at to koupil kde chce at zajde do autorizovaneho servisu sony prtze me v obchode rekly ze asem to udelal sam a sel sem do sony a tam mi to na zaruku v pohode opravily ...

• Martas12
    Martas12Martas1283

Kerbik: Tady bude problem, jestli mu to vymeni, aby mu nerekli, ze si to udelal sam :-( Ale pokud to neni povrchove, ale vnitr kamerky tak si myslim, ze by snad to vzali na vymenu - bude zalezet kde to koupil a zda prodejce bude mit dobrou naladu a ochotu to resit....

• Kerbik
    Kerbik

Zdarec,

netusim, co to je, ale nevypada to zrovna moc pekne.

Asi bych ji sel reklamovat, ze ti prodaly vadny kus a chces ho vymenit...

Kerbik.

• guglos
    guglos

Prosim vas neviete mi povedat ze co to mam pri tej kamere :(

link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.