Prodám

PS VITA (12)

• bajo11
    bajo11

Prodáno

• bajo11
    bajo11

Konzole je v pohode..znamy ji kupoval kolem vanoc pro kluka,ale zaruku nenasel..ale vse je jak ma a jen tak se nerozbije...mam k ni obal a krabicku na hry a hadřík

• blindguardian
    blindguardian

psal jsem že bych měl zájem. je konzole v pořádku? resp. jaký je její stav? záruka apod.?

• bajo11
    bajo11

Ted sem to odhlasil ten předchozí ucet a hry jsou hrat porad

• eeeee
    eeeeemůj názor

To neni, ale pak uz tam nebudou ty hry. A jestli tomu rozumim, nemas k tomu uctu ani udaje, aby slo tu kartu s hrama prodat samostatne. Ja bych tu Vitu bez her a pametovky vzal za 2000 Kc, pokud nema zadnou vadu.

• bajo11
    bajo11

Ja uz to tak koupil,tak ani nevim..musel bych to zjistit. .ale neni problém si tam dát svuj účet

• eeeee
    eeeeemůj názor

Aha, takze to jsou asi hry z Disney mega pack, ne? Ty uz tedy jsou svazane s nejakym uctem, predpokladam?

• bajo11
    bajo11

Co to má znamenat blindguardian :). .nic napsaneho

• bajo11
    bajo11

Disney epic mickey 2,Toy story 3,Disney-pixar up to je hra vzhuru do oblak,Crash bandicot

• eeeee
    eeeeemůj názor

Jake detske hry?

• bajo11
    bajo11

Cena 2600

• bajo11
    bajo11

Prodam Ps vitu vse funguje jak ma je to 3 G verze...8 GB pamet kde jsou nahrane dětské hry..pridam hry Sly Cooper, Sonic all stars transformed..kralovehradecko..604 991943..cena je 2800

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.