PS Vita

ps Vita (8)

• sova655
    sova655gabrda_9

jo :D

• hokejista
    hokejista

A je pravda ze vita bude lip fungovat s ps4 nez s ps3?..myslim remote play atd...

• JardaBoss
    JardaBoss
    2

PS Vita se dá pořídit za 4k a ještě k tomu máte hru a ve spojení s PS+, které máte na PS3 nebo PS4 už nebudete mít ani potřebu si na Vitu kupovat hry. A nedokážu si moc dobře představit telefon za 4k, který by mohl zvládat hry, které nějak vypadají.

• hokejista
    hokejista

Mobil uz mam,tak asi do ps vity nepujdu...dekuju za nazor

• stahujutorrenty
    stahujutorrenty

zalezi na co to budes mit, na domaci hrani mi to prijde k nicemu, tak maximalne kdyz je zabrana telka nebo kdyz sedim na zachode :) na cesty je to super nebo treba na dovolenou, ale kdbych mel uvazovat tak nejak racionalne(tzn kdybych nebyl PS fanda) tak bych si radsi koupil mobil ve stejne cenove kategorii. vita je super ale velkou konzoli to nenahradi a proti mobilum to ma malo funkci :) jedine snad pokud ma nekdo PS4 tak vyuziti remote play (coz na PS3 taky jede ale mizerne)

• hokejista
    hokejista

to se mi nechce vse prijizdet

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

lepší bude, když si projedeš tohle forum link tam se dozvíš všechno, co potřebuješ vědět

• hokejista
    hokejista

Zdravim,mam psp a chci se ho nejspis zbavit a koupit Vitu..porad vaham jestli mam koupi vitu..mam ps3 a tak nevim naco pak vitu.Zase vita se me libi,grafika a celkove.Napiste mi neco o Vite a Vaše názory. .děkuju

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.