PS Vita

ps vita (89)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    2

@ΛNĐ3RLΛ: Už sem to sem dával ale želbohu to nikoho nezajímalo.

• ΛNĐ3RLΛ
    ΛNĐ3RLΛBLOOD RAIN

Sony potichoučku odstranila možnost přenášení her z PS3 do Vity - link

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Včera vyšel ScourgeBringer link

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot

Jinak k tomu, jak jsem to hrál před pár lety. Vzpomínám, že jsem si říkal, že by to mohli vzít a tak jak to je, vydat znovu. Vím, že někdo má ten názor, že už je to překonaný, ale ta hra zestárla neskutečně dobře. No a oni to skutečně udělali.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    2

@TheBigfoot: Už to taham.

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot
    3

@POciSEM: Za mě super. Za ty prachy nutnost.

• RAJO
    RAJOVAJO
    3

@POciSEM: Na Vite to je osekane oproti PS4 ale hra sa to super . Za dve minuty ani nevies ze hras na Vite.

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot
    2

Zkusím. Mám nainstalováno, ale ještě nehrál. Projdu pár prvních obrazovek a dám vědět. Původní díl jsem hrál před pár lety znovu na PS1 a mám to celkem v paměti.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Jaký je to Oddworld: New'n'Tasty na vitu? Teď je to na Ps4 v akci a koukal sem že je to i crossbuy za 138,-. Normálně na vitu ta hra stojí 529,- tak sem dostal brouka do hlavy. Koupit, nekoupit?

• ΛNĐ3RLΛ
    ΛNĐ3RLΛBLOOD RAIN
    1

Narazil jsem na takzvaný hidden gem, který lze koupit pouze digitálně na Vitě - Dynasty Warriors: Godseekers (taktické RPG) :)

• VítekŠ
    VítekŠNTW-20
    1

Yomawari taky doporučuji neskutečná záležitost. I když na switch mnohem lepší, vyšli tam oba díly v jednom balení za cenu jednoho.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

@TheBigfoot: To mi povídej. Když už to teda vypnou tak by mohly všechno slevit aspoň o půlku. Do slev dávají takový ty blbosti za 130,- a myslí si že když mi sleví takovou hru na 30 minut na 26,- tak si z toho asi sednu na prdel. 6 let čekam kdy padne do slevy třeba Cladun za 800,- nebo ty Warriors mlátičky přes 1000,- a ani jednou to ve slevě nebylo. Přitom ať otevřu kteroukoliv diskuzi na světě s tim vypínánim tak všude se na Sony nadává. Chápu že to nevydělává podle představ ale při těch cenách z roku 2012 jim pořád těch šušnů padá na účet dost tak nevim vo co go.

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot
    2

@POciSEM: Ten závěrečný výběr her ještě značně odlehčí peněžence.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Na vitu vyšlo Astro Aqua Kitty link Měl sem za to že to bude nějaká dětská blbost ale vůbec to nevypadá špatně. Taky sem četl rozhovor s autory Habroxie 2 který dostalo vypnutí vita store protože měli rozpracovaný hry exkluzive na ni. To je hnus velebnosti, já chci dál sosat hry. Asi je obvinim z rasizmu a znásilnění zákazníka a vysoudim na tom hroznej majlant.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Vali se mi doma Virtua Tennis 4: World tour edition, kdyby mel nekdo zajem Komplet s manualem, kdyztak PM.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

@karloslav: Taky ty kartičky ještě mam ale je fakt že už sem je leta nevytáhl z pouzdra. Hodně sem to používal u Reality Fighters, páč to byla sranda když se mi panďuláci rvaly uprostřed stolu Slain taky pecka akorát už je to s tou obtížností hodně našponovaný. Hodně sem stál tenkrát o platinovku, i bych jí dostal ale projít tu hru na jeden život mi přijde nereálný stejně jako třeba dohrát Titan Souls pod 20 minut.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢
    1

Jen tak jsem juknul do krabicky od Vity a narazil tam na jednou pouzite AR karticky. Takze by nebylo k zahozeni zkontrolovat, zda mate v knihovne stazene hry a apky k tem kartam. Co kdyz budete chtit nekdy ukazat deckam k cemu je vubec ten fotak na Vite Jinak z her doporucim HC plosinovku Slain, ta mam crossbuy s PS4 stejne jako tahle zajimava hororovka Yomawari link klasiky jako Motorstorm: Artic Edge, Killzone a Resistence oba dily

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Pravda, pravda. Po tom sem skočil okamžitě když byl za 90 kaček i s těma DLCčkama. Dohrál sem to za Kisukeho docela nedávno tak bych to mohl zase rozjet za ostatní charaktery. Díky za připomenutí.

• BacterialLover
    BacterialLover
    4

Přestože nejsem Vitař, mohl bych doporučit Muramasa: Rebirth, která je narozdíl od jiných her od Vanillaware exclusivní jen pro Vitu(a zapomenutý Playstation TV). Sám jsem hrál původní Wii verzi a přestože kombat je vycizelovanější v pozdějších hrách studia, pořád je to pastva pro smysly s brilantně vyvedenou estetikou, inspirující se ve starém japonském divadle kabuki.

• Tragéd
    Tragéd
    1

@BarackObama: jednat z nejlepších exkluzivek na PS ☺️ tu hru jsem miloval.

• ΛNĐ3RLΛ
    ΛNĐ3RLΛBLOOD RAIN
    3

@POciSEM: Na Helldivers jsem úplně zapomněl. To byla boží hra!

• Lobo
    LoboVelkej Šéf
    1

@m42ar: Nudil jsem se měsíc na covidu. Ještě jsem něco dlužil skalnim modrejm, hlavně koštětovi. Obama dostal pár palečků a je nesvůj. Nic novýho. Koště něco přes 1000. Díky koště, zahnal jsem nudu. Bylo to jak vyplňovat sudoku. Když člověk leží pár týdnů pořád v posteli a nudí se, tak pomůže cokoli. No, jsi tu jedinej, kdo to napsal kdy správně s ű Vitu 2 bych bral, je smutný, co Sony dneska předvádí. A to, jak zařízli starší systémy, nevim no, u MS se mi víc líbí cesta zpětné, což bych klidně ocenil, protože jsem spousty her nehrál.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    4

Ještě Helldivers bylo skvělý. Na vitě to šlapalo suprově a fungoval tam i crossplay.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    2

@TheBigfoot: FEZ je bombastická plošinovka. To je na vitu povinnost.

• mazar
    mazarPS remasterrace
    1

To je Günther? Já měl celou dobu za to, že je to ten chlapík co si povodil Repiho.

• TheBigfoot
    TheBigfootMaringot
    1

Ještě jsem si vzpomněl na FEZ. Ten by, možná, stál za to.

• Lobo
    LoboVelkej Šéf

@BarackObama: Bonzáku!

• ΛNĐ3RLΛ
    ΛNĐ3RLΛBLOOD RAIN

@Lobo: Vidím, že tady vůbec nejde o hru, ale potřebu zase rozjíždět osobní problémy s někým. Pověz, Gunthere, chceš tady být v pohodě se všemi a diskutovat jako normální člen webu nebo trollovat, flamovat a hádat se o kravinách?

Protože stačí jedna zpráva Kachlovi či Macharovi a můžeš zase začít přemýšlet o novým nicku.

• Lobo
    LoboVelkej Šéf
    1

@TheBigfoot: Mě bavili Lemmings

@obama: Tak každej to máme jinak, pro mě byl v půlce nehratelnej, i na tahovku. Hlavně se z toho vykecat...

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    2

Já kdysi dohrál Dooma 3 při 8fps na nightmare. X-Com je ještě sranda. Blbne to jenom když všechno okolo hoří nebo se bortí barák, jinak v lesích to párkrát trhne a jinak to jede celkem stabilně. Takovej Borderlands 2 na vitě bych řekl že je na tom ještě hůř a vydržel sem to hrát 2 roky v kuse. Nevim co ten Jak, toho sem ještě neviděl ale okolo trojky kroužim už hóóódně dlouho.

EDIT: Ještě Deadbolt byla celkem sranda ale ťěžký to bylo. Nebo Titan Souls. Kvuly tomu sem na vitě rozdupnul displej XD

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.