Playstation 3

prosím o radu ohledně PS Store (18)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ide to len cez kupon, US store berie len kreditky vydane US bankami.

• ferox365
    ferox365

HRY JDOU HRAT KDEKOLIV V KONZOLI ALE NESMITE SMAZAT USER KDE JSTE TO STAHLI a uz lidi koukejte nekdy na sony.cz xDD

• Readdys
    Readdys

čau potřeboval bych poradit,chtěl bych si stáhnout hru z US store jde to jenom přes kreditku nebo můžu i z kuponu??

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ano aj nie. Vacsina hier a DLC je v ramci celej EU vzajomne kompatibilna, niektore ale (tie ktore maju ked ich stahujes pod popisom uvedenu presnu verziu BLES....) potrebuju len ju a na inej to DLC nebude fungovat. Tyka sa to hlavne ludi co nakupuju v UK, casto sa ale stava ze predajcovia v CZ sa dostanu k UK verzii, co clovek zisti az ked DLC stiahne a nejde mu. [s6]

• Lovefist_88
    Lovefist_88

jo ale Velká Británie má snad stejný region jako Česká Republika, když je to Evropa ne? tudíš kdybych si koupil DLC na Gran Turismo 5, který je koupený v Čechách z UK Storu taky by to mělo jít, když to nebude třeba z US Storu ne?

• RobotCZ
    RobotCZ

Pár plnejch her jsem koupil přes US-účet na US-storu a v pohodě je hraju na CZ-účtu. Nevim jak je to teď s placením kreditkartou, ale neměl jsem s tim dříve problém (teď nevim, páč jsem neměl potřebu nic kupovat). Musí být vyplněna funkční adresa někde v USA nebo UK a měla by kreditka fungovat. S DLC ,jak bylo napsáno víše, to tak je. DLC funguje jen pro ten region, ze kterýho je hra. Tudíž pro hru koupenou v Čechách nebude fungovat DLC z US-storu atd....

• Lovefist_88
    Lovefist_88

tak to by mě fakt zajímalo proč tomu někdo dal jednu hvězdičku, když to tak je. nikdy se mi nestalo že by nešlo něco hrát online a to i staré hry.

• Lovefist_88
    Lovefist_88

já vím no, ale má to alespoň výhodu, že když chci hrát online tak je to perfektní, pač Velká Británie je větší země než naše a tudíž víc hráčů online :) a jde aspoň platit kreditkou na tom britském účtu?

• Offon
    OffonClose it.

Tak můžeš mít víc účtů, mám taky svůj českej, ten hlavní a americkej, britskej a japonskej na dema. Holt jsi udělal chybu, že máš ten britskej jako hlavní no.

• zigi2846
    zigi2846.

Tak normálně de si změnit adresu ne? Na US store musíš mít existující americké adresy a co teda když ji změnim na českou? změní se mi store na CZ? zůstanou mi trofeje...?

• Lovefist_88
    Lovefist_88

sakra, to je naprd. já vůl si tenkrát udělal britskej účet, pač tam bylo víc dem a byli tam dřív. je nějaká možnost jak si koupit DLC nebo full hru z britského storu v čechách?

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

z toho ps kde je stazeny muzete hrat i na jinem uct ale pozor kdyby ste dokupovali treba dlc at to mate z toho sameho store (uz jsem tu i cetl ze nekdo psal ze koupil dlc z CZ store ale neslo mu protoze hru mel z US store)

• Offon
    OffonClose it.

Tak nevím, některé hry jsou na regiony, moc se v tom nevyznám. ....

• Lovefist_88
    Lovefist_88

přesně tohle chci zrovna vědět. taky chci Crysis. :)

• zigi2846
    zigi2846.

Taky mám dotaz. Jak píše Lovefist_88 že dema jsou na každym profilu. A co ale když si stáhnu plnou hru třeba crysis z CZ store, budu to moct hrát na profilu, kterej je registrovanej na UK store?

• Lovefist_88
    Lovefist_88

no když stáhnu třeba demo z jiného PS Store, tak ho můžu hrát na každém profilu, pač je prostě v konzoli.

• Offon
    OffonClose it.

Myslím, že to nepůjde. Ale nevím přesně, tak mě neber za slovo. :)

• Lovefist_88
    Lovefist_88

zdravím, chtěl bych se zeptat, když mám britskej účet a stáhnu si třeba DLC z profilu kde mám český PS Store, budu to moct používat ve svém brotském účtu?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.