Konzolista.cz

Prodám Vitu PCH2016 (13)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Děkuju vysvětlil si mi to skvěle hodně mi to pomohlo. Zajímalo by mě jestli někdo nepoužíváte třeba japonsky účet je to v něčem lepší?

lOGistic
lOGistic #Genius
👍2

Rozdíly nejsou žádné zásadní. Pokud budeš mít vitu z asijského regionu, tak bude přehozena volba na X a O - jen volba, tlačítka jsou na stejných místech. Tohle přehození se týká myslím ale jen systému, ve hrách už to pak funguje stejně - ale to si nejsem jistý - mám asijskou PS3 a tam je to přehozeno i ve hrách. U Vity jsem četl že to tak není...

Vita s označením 1000 má Oled display, ostatní mají klasický led displej. Kvalita obou je výborná. Vity s označením 2000+ jsou lehčí, tenčí a vydrží víc na baterce. Navíc mají klasické nabíjení přes USB, vita 1000 má svoji specifickou nabíječku.

Já mám jak 1000 tak 2000 vitu a můžu s klidným svědomím doporučit obě dvě. Pokud budeš kupovat z bazaru (ano stále jde sehnat i nové Vity, ale na ebay a jsou téměř vždy asijský region) tak přihlédni k velikosti paměťové karty - ta je specifická jen pro vitu a jsou drahé jak sviňa. 8 giga je naprosté minimum, 32 je optimální.

Pokud budeš kupovat - tak si kup i grip na aliexpresu za 3 dolary max. a hraje se s tím úplně jinak.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Tak teď mám zase dilema, chtěl jsem pořídit ps3 jen kuli tomu abych si zahrál demons souls a dark souls. Ale včera jsem kouk na YT na personu 1-5 a vypadá to velice dobře... ještě zapátrám co by mě dál od Japonců mohlo bavit Mohl bych ze zeptat jaké rozdíly jsou v PS Vita na českém trhu, vůbec nevím jaký případně pořídit.

blekota111
blekota111 #Bůh je lež
👍1

Kup si jí zahraj co tě baví a šup s ní do světa nový velký hry nedělají tedy pokud nejsi japanofil to by jsi měl co hrát do konce života 😁

Gooddeath

Vita je super, ale už není čas.... To radši zahraju na PS4 a Vitu přenechám někomu kdo si ji užije a hlavně využije

Munky
👍3

Kdo si Vitu pořídí teď za rozumný peníze, tak určitě neprohloupí. Je tam toho k hraní opravdu moc a každej si tam najde to svoje. Já už mám ty největší exkluzivky za sebou a teď na tom hraju převážně indie hry a jiný pecky, který bych na velký konzoli nehrál. Já bych to neprodal ani za nic

lOGistic
lOGistic #Genius
👍7

mechutar: Naopak. Vita je skvela.

mechtuar
mechtuar #chro

Tak že nemá cenu jí pořizovat?

haryvotruba
haryvotruba #Reiður
👍1

Nechapu ze ji Sony takhle nechala zazdit zlaty PsP

Unholyu
👎4

Ja prodal za 2500 a byl jsem rad

Gooddeath

Právě je jich hromada. Tady je výhoda stavu a příslušnství za ty kačky :)

lOGistic
lOGistic #Genius
👍1

No Vita rozhodně nedostatkové zboží není :-)

Hráč123
Hráč123 #GameCave
👍2

Dyt se jich na aukru vali mraky. A jeste i par v obchodech...