zdravim.. poslední zájemce se neozval,takže stále aktuální.Prodám PS3 FAT po RSOD za 500 kč a nebo vyměním klidně za nějakou hru :) a poštovné na dobírku po celé ČR je 175Kč :) kdyby měl někdo zájem či nabídku napište :)
zdravím, prodám PS3 fat 80GB na náhraní díly,bez dualshocku jen samotnou PS3 s kabelama.Vyskytla se mi chyba RSOD a nevim co stim. když tak piště PM .. děkuji :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Prodám PS3 na náhradní díly (13)
...!
Stále aktuální?
zdravim.. poslední zájemce se neozval,takže stále aktuální.Prodám PS3 FAT po RSOD za 500 kč a nebo vyměním klidně za nějakou hru :) a poštovné na dobírku po celé ČR je 175Kč :) kdyby měl někdo zájem či nabídku napište :)
za 500kč ji beru píšu PM[s14]
čau .. klidně pošlu i na dobírku :)
čau pošleš mě jí na dobírku?
stále prodávám 500Kč+pošta a nebo bych klidně konzoli vyměnil za nějaké hry :) když tak pište děkuju :)
stále aktuální .. zájemci pište PM ;)
BrokCZ...ještě neházej flintu do žita, RSOD se dá opravit. Je spousta videí na netu.
link
stále aktuální .. prodám PS3 FAT na náhradní díly za 500 + pošta
stále aktuální... prodám ji za 700 + pošta , kdyby něco pište do PM ;)
Ja mam FAT 60GB a mam YLOD.Nevim co je chyba RSOD.Neni to taky YLOD?By jsme mohli složit jeden funkčni PS3.
zdravím, prodám PS3 fat 80GB na náhraní díly,bez dualshocku jen samotnou PS3 s kabelama.Vyskytla se mi chyba RSOD a nevim co stim. když tak piště PM .. děkuji :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.